jiri26 Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ahoj, koupil jsem si elektrony Borbet. Mají stejnou rozteč jako mám na nábě, ale mají větší středovou díru. Musí se tam dát vymezovací - středící kroužek, nebo stačí jen uchytit šouby. Díky za radu. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 opravuji nadpis - elektrony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Neni nutno, neni nutno, ale me to bez blbejch stredicich plastovejch krouzku hazelo jako svina, takze tam prisly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Kroužek bych tam dal určitě, protože u Octy se pomocí středu centruje kolo na náboji a šrouby už se jen utáhne. U některých aut se kolo centrovalo pomocí šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Chlapi neblbněte... ten středící plast. kroužek v disku MUSÍ být!!!!!! Jeden stojí cca 70,- kč. To už snad nikoho v těch tisících za sadu kol nezboří!!!! Nebo jo? Pak sem zase budete psát: "mě hrozně hází kola" co s tím??? Pak jen připíšu - H...o Pak by mě taky zajímalo, od kterýho šmejda jsi ty Borbety koupil! Nebo to jsou kola z druhé ruky?? Pokud jsou nový, tak středící kroužky (63,3/57,1) jsou vždy součástí dodávky! Já bych zašel za tím prodejcem, ať ty kroužky okamžitě navalí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 20. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Díky za radu, do kroužků půjdu...bohužel nevím kde je koupit. U nás v pneuservisech je nikde nemají... Kde je pořídit? Díky. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Díky za radu, do kroužků půjdu...bohužel nevím kde je koupit. U nás v pneuservisech je nikde nemají...Kde je pořídit? Díky. J. Schopnej pneuservis by nemel mit problem s tim, objednat je Netovy prodejny asi ne, protoze by to melo byt primo u dodavky kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ...no tak to asi u nás nejsou schopný pneuservisy. Nikde je nemají ani neumějí objednat. Našel jsem pár stránek na netu, tak to zkusim tam. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ...no tak to asi u nás nejsou schopný pneuservisy. Nikde je nemají ani neumějí objednat. Našel jsem pár stránek na netu, tak to zkusim tam.Jirka Pripadne to muzu objednat tady a poslat na dobirku nebo tak nejak. Kdyztak napis SZ, kdyz nesezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ok, to budeš hodnej. Omrknu net a případně se ozvu. Díky. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ok, to budeš hodnej. Omrknu net a případně se ozvu.Díky. Jirka OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Chlapi neblbněte... ten středící plast. kroužek v disku MUSÍ být!!!!!! Jeden stojí cca 70,- kč. To už snad nikoho v těch tisících za sadu kol nezboří!!!! Nebo jo?Pak sem zase budete psát: "mě hrozně hází kola" co s tím??? Pak jen připíšu - H...o Pak by mě taky zajímalo, od kterýho šmejda jsi ty Borbety koupil! Nebo to jsou kola z druhé ruky?? Pokud jsou nový, tak středící kroužky (63,3/57,1) jsou vždy součástí dodávky! Já bych zašel za tím prodejcem, ať ty kroužky okamžitě navalí. Kdybys měl pořádná kola tak je máš z duralu Ať zije OZ........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 ne měl by být, ale má být já se tedy přiznám, že jeden taky nemám, ale spíše to chce zajet někam za prodejcem a tam ho koupit cena je opravdu dost malá taky se na to chystám a pro ten jeden co mi chybí si chci zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 http://www.elektrony.cz/?PHPSESSID=d2fe805...f70f4a042ac705b http://www.e-pneu.cz/prislusenstvi.php?k=ot& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kus Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 (editace) ja je mam na aute taky, popravde receno, kdyby nebyl tak nechapu jak bych to kolo napasoval, asi nejak jo, ale rozhodne bych si nebyl jistej, krouzek je od toho, aby si nandal kolo presne na stred naboje, nic vic, drzi ho srouby, pokud krouzek nepouzijes, nejspis to trosku netrefis a kazda odchylka na kole je spatna bych rek, rozhodne pri cenach tech krouzku, jednou si odpust MekBucek a je to Editováno: 2. Listopad 2006, autor: kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 měl sem rozdíl mezi nábojem a elektronem necelý 3mm na průměru, musel sem si nechat kroužky udělat u známýho z kusu silonu, protože sem je nemoh sehnat, před tim kola házely, pak se to srovnalo a mám pokoj před tim sem nechal kole vyvažovat, a zdálo se mi, že to pomohlo a pak se házení vrátilo, kroužky to vyřešily kroužky můžu jenom doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A origo Škoda kola mají mít taky kroužky nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A origo Škoda kola mají mít taky kroužky nebo ne? Obyčejně ne! Origo alu Škoda je už přímo vyrobeno se středící dírou 57,1 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ...takže, u nás tedy na celém okrese Chomutov středící kroužky nikde neměli. Objednal jsem si je přes net na www.autokola.cz Přišly mi hned druhý den a to přímo orig. na Borbety. Vzal jsem k tomu dle vašich rad i nový kuželový šrouby, takže: 4x kroužek + 20x šroub za cenu cca 1200,- vč. dopravy a byli u mě jako vždy druhý den. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.