Joker 85 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 (editace) Mě se na tom rosí ne jen světla ale i mlhovky a zadní dveře taky nejsou cajk ? Editováno: 30. leden 2020, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Na kokodaku? Jako zadní světla? Je zajímavé, že u Karoqu to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Špatně slicovane páté dveře. KAROQ. Ve finále člověk najde něco úplně na každém autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Tak ty dveře jsou asi u všech stejné. Nelícuje spodní hrana a nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvagi Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Jak prosim nelicuje spodni hrana a naraznik? Jako, ze je ve spodni casti ruzne velka mezera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 V 30. 1. 2020 na 16:26, Joker 85 napsal: Dneska jsem okukoval co jsem vlastně koupil mladý za šuplík cc 14dni starej . A doporučuji si auto opravdu zkontrolovat než si ho převezmete . Zrovna u místa které je slavná na reklamace. (světlo) To být Tebou, tak neotálím s návštěvou prodejce,jedna vymetená díra a světlo je v háji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omnicide Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Jen doplním mou zkušenost. Karoq 1,5 Tsi Style 09/2018. Najeto 28500km. 03/2019 - vadné čidlo tlaku paliva 06/2020 - prasklý levý přední LED světlomet 06/2020 - přehrání chybného softwaru v ŘJ 08/2020 - vadný zámek levých předních dveří Vše zatím opraveno/vyměněno v rámci záruky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Tak to se dá. Moc toho nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 po 4,5 pouzivania ,v ramci predlzenej zaruky(5r/100 tis).a najazdenych 40 000km,vymenene vsetky zamky 3ks,okrem vodicovych.Neisli otvorit z vonku,iba z vnutra takze,spokojnost z reklamaciou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Tak u našeho po 11 měsících začaly drhnout oba přední stěrače ( docela to při jízdě vadí ). Bohužel na předplacený servis jdu až po dvou letech, t.j. 11/24. Tak nevím, jestli to nemám řešit už teď, jako reklamaci. Ze svýho se mě stěrače kupovat nechce....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Stěrače ti po 11 měsících na záruku nikdo nevymění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 @GuppyDrhnutí stěračů? Dlouhodobá bolest vozů Škoda posledních let, jedno jestli je to levné Citigo, nebo drahý Kodiaq. Zajímavé taky je, že kolikrát ani pouhá výměna za nové stírací lišty u Škodovek nepomůže. Pro fabriku a autorizáky je to spotřební díl, nikdy a nikdo to ještě neuznal na reklamaci (aspoň já o tom nevím). Ačkoliv poslední dobou kromě Škodovek jezdím taky Peugeoty, Toyoty, tak nikde kromě Škodovek mě nedrhly/neskřípaly stěrače. Samozřejmě nemyslím tím nějaké staré, ohlodané, opotřebené stěrače, ale stěrače se stářím tak do 1 až 1.5 roku. 11 měsíců starý stěrač tě nikdo neuzná na záruku (snad kromě osobní známosti v servisu). Pokud ano, tak hluboce se budu klanět tvojí šikovnosti a výmluvnosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 před 1 hodinou, Guppy napsal: Tak u našeho po 11 měsících začaly drhnout oba přední stěrače ( docela to při jízdě vadí ). Bohužel na předplacený servis jdu až po dvou letech, t.j. 11/24. Tak nevím, jestli to nemám řešit už teď, jako reklamaci. Ze svýho se mě stěrače kupovat nechce....... Zober manzelke odlicovaci tampon a od seba trochu slivovice a pretri si tym svoje stierace.Uvidis,kolko bordelu na nich bude a ze to tvoj problem vyriesi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Mně skoro až neuvěřitelně pomohlo vyčistit gumičky WDčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 Hm, WD-čkem, to nemusí být nápad až tak mimo. Hodně lidí si myslí, že WD-čko je primárně něco jako mazivo a ono je to spíše čistič, tedy aspoň ten klasický WD. Jinak existují i varianty WD, které obsahují i silikonový olej, nebo PTFE mazivo. Mám v garáži staré originální stěrače na Fabii, které již skřípaly a drhly, ačkoliv stíraly dobře, no a tak to WD zkusím. Nic horšího, než je opětovně a již definitivně vyhodím se nestane, ale třeba to zafunguje..... Jinak já osobně sem tam ty gumičky přetřu hadříkem na který jsem nastříkal OKENU, nebo podobný čistič skel, účinek to nějaký malý má, ale po čase to drhne zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2023 A to by o čištění stěračů bylo všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 poprosim o pomoc. ozyvaju sa mi z prevodovky divne zvuky, bol som s tym v servise a napisali mi do zakazkoveho listu : Jedna sa o stav techniky. auto ma 25 000 km, to predsa nie je žiguli, to musi chodit krasne tichucko. viete mi poradit, kam sa obratit, ked ma servis takto odpalkuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.