Bikes Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) @Houska #2 V tom případě bych to taky vrátil, otázkou však je, jestli to půjde (vezme prodejce zpět). Obávám se, že bez toho KBA jsou ty kola k ničemu. Tady je i nějaký článek o tom. Editováno: 3. leden 2021, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Pokud na tom nejsou kódy, tak ikdyby to splňovalo parametry z TP (vzhledem k chybějícím kódů originální TP určitě nebude), neměl bys na tom jezdit... Tedy ano, pokud půjde tak vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 No uvidíme, vrátit to každopádně zkusím. Obutí ani náhodou neuvažuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 před 1 hodinou, Bikes napsal: @Houska #2 V tom případě bych to taky vrátil, otázkou však je, jestli to půjde (vezme prodejce zpět). Obávám se, že bez toho KBA jsou ty kola k ničemu. Tady je i nějaký článek o tom. Jj, to jsem četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) @Houska #2 budeš tedy vracet... A máš za ně vyhlídlou náhradu? Editováno: 3. leden 2021, autor: davi72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Pokusím se o vrácení, a pak už jedině disky dle TP nebo origo.😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 Kola jsem vrátil, bez problému. Bez protestu, jen se zeptal proč a ani se moc nedivil. Asi dobře ví kde je problém. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 A máš už vybráno?😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Zatím pořád vybírám, dnes jsem si vyfotil tyhle, viz obrázek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 to vypadá jako savia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Taky bych řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octopus Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Ano, je to SAVIO. Kolega je má na Fabce a vypadají doopravdy pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Jsou pěkný, ale trochu mi vadí ten stříbrný kruh mezi ráfkem a gumou. Bez toho rantlu by byly zajímavější. Ale je to věc vkusu. Taky musím koupit něco na léto . Určitě 18 a budou taky černostříbrný, protože mám černé auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 @provit Viděl jsem na černém Karoqu Trinity a vypadalo to opravdu skvěle👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Na karoqu v 18 to jsou Braga. Davájí se na scouta. Před časem jsem je tu prodával a měnil za Trinitri 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Savio na Karoq nepůjde, ne? To je na Fabii/Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Na té fotce taky Karoq není😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctiborB Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 (editace) Ja som sa tiež potrápil, pokiaľ som niečo vybral. Využil som rôzne 3D konfigurátory, použil som aj vlastné koláže, kde som vkladal disky do reálnej fotografie. Vybral som nakoniec DEZENT TZ. Tu je ukážka z môjho výberu. Najprv z konfigurátora DEZENTU: Myslím, že toto je z ALCAR-u: Toto je jedna z mojich koláží, ale s iným typom disku: A toto je reálny stav: Editováno: 10. leden 2021, autor: ctiborB 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Vybral jsi skvěle😉.Ta druhá fotka je pecka👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Tak jsem zase vybíral nějaké disky na léto a asi zase půjdu do stejných co mám na zimu... https://www.levnepneu.com/katalog/47/alu-disky/1044575/alu-kola-racing-line-sk516-18x8-5x112-et45-cerna-lesteni-celorocni-pouziti/ . Prostě jsem si na zvyk a nějak k tomu černému autu pasují, v TP je mám napsaný i šíři 225. Další výhodou bude, když nějaký disk škrábnu nebo odřu , tak ho dám na zimní pneu a na léto budu mít jenom ve 100% stavu. Jediný co mě bude štvát, když jsem míval na zimu plecháče a na jaře dal alu, tak auto prokouklo a takle to bude pořád stejný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Jen pozor, pokud se něco nezměnilo, tak tyto kola nemají homologaci/atest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 podle mého je stejně nejlepší koupit origo a mit to bez potíží a starostí. Sice to stojí víc, ale i na bazaru se dá něco najít https://www.sbazar.cz/kurunos/detail/132905853-skoda-karoq-superb-kodiaq-19-5x112-tmave-nove 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Originál je originál, ale je to o penězích. Že by nabídka kol od škodovky byla suprová to se říci také nedá. K těm co jsem kupoval na podzim jsem dostal typové označení na Karog a jsem s nima spokojený. Ty orig. 19 jsou jenom tmavé ne černé... profil guma 45 a to na ty naše okrsky není. V TP mam max. 18, ale už mám dopsaný J8 a ET 45 a gumy 225. Dají k tomu šrouby a středovou pokličku škoda. Zatím ještě koukám, třeba se ještě něco objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 (editace) Ahoj všichni, dával jste někdo na Karoq disky 17ky s ET 49 (původně jsou ze Superba 2). Vlezou se tam v pohodě? Jde o nouzovku na zbytek zimy, bohužel teď není na nové disky. Díky. Editováno: 12. leden 2021, autor: Lishak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 před 16 hodinami, Martab napsal: Jen pozor, pokud se něco nezměnilo, tak tyto kola nemají homologaci/atest. Bez pravého od výrobce TL , kodů potažmo atestu ani ránu!! Mohu potvrdit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.