Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím, mám supa 3,6 r.v.2011 a jak se ochladilo tak se objevil drobný problém. Dost často když se rozjiždím se studeným autem tak jak je vlhko a zima kolem 0° tak se ozývá pravděpodobně z podvozku takové dlouhé kovové vrznutí - těžko specifikovat odkud se ozývá. Děje se to jen když jedu krokem a je natočený volant (když je volant rovně tak to nedělá) po pár ujetých metrech problém zmizí a už se neobjeví. Když je kolem 15° a víc tak to tak to taktéž nikdy neudělá. Netuší někdo odkud by se mohl zvuk ozývat?

Vloženo

jde o to že to dělá při zatočení na obě strany a stačí mírné zatočení (třeba při vyjíždění z parkovacího místa) a udělá to jen jednou dvakrát a pak už je klid zas

Vloženo

Já něco podobného měl u SI, občas mi to vrzlo - divný zvuk, když jsem zajížděl do garáže nebo na parkoviště a měl plný rejd, bylo to občas bez závislosti na počasí, můj mechanik říkal, že to je servo, kdy v krajní poloze při plném rejdu je tam velký tlak, tak nevím ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...