Publikováno Prosinec 31, 20186 r Tak co někdy zajít do hospody ? Praha a okolí ? @kaaka @danikd @DYXiCZ @HWSpeedy @Aleš_BX Upraveno Prosinec 31, 20186 r od chobott
Prosinec 31, 20186 r Jsem pro . Jsem nadšený fanoušek Škodovky a také jsem jí věnoval už přes 20 let svého jinak krátkého života, jako zaměstnanec (né ve výrobě) vidím do blízké budoucnosti firmy a mám pár přátel (jako každý v Ml.Bol.) od kterých čerpám zákulisní informace. Mimo to mám k dispozici takřka neomezený strojní park k výrobě čehokoliv na naše čtyřkolové miláčky. Když můžu tak pomůžu.
Leden 2, 20196 r Ahoj, já jsem z Vysočiny a Praha je celkem z ruky a navíc času je málo. Potřeboval bych, aby každý den měl tak minimálně 28 hodin.
Leden 2, 20196 r Autor Pro přespolní jak rad rikal nas profesor udelame online verzi hospody....staci mit notas ci telefon ci tablet a wifi
Leden 3, 20196 r Pokud to bude v pracovnim dnu, idealne v utery ci ve stredu, mene idealne pondeli, nevhodne ct,pa,so,ne, tak se VELMI rad zucastnim.
Leden 18, 20205 r Ahoj, mohu se přidat do debaty, auto vlastním cca přes 1 rok a najeto cca 208tis km r.v. 2014, potřeboval bych se zeptat zkušenější po jaké době jste měnily spojku?Já mám ještě původní:-D
Říjen 24, 20204 r Poraďte mi, koupil jsem přes net originál držák na palubní desku na mobil typové označení 1S0035936D a teprve když přišel tak jsem zjistil že nejde nemontovat. Mám Citigo rok 2015. Nevíte na která Citigoučka patří?
Říjen 31, 20204 r Ahoj, patří na auta po modelové péči a faceliftu :) Každopádně do starších aut lze dostat výměnou té spodní patky která je v palubovce :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.