Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jsem pro :kol-47:. Jsem nadšený fanoušek Škodovky a také jsem jí věnoval už přes 20 let svého jinak krátkého života, jako zaměstnanec (né ve výrobě) vidím do blízké budoucnosti firmy a mám pár přátel (jako každý v Ml.Bol.) od kterých čerpám zákulisní informace. Mimo to mám k dispozici takřka neomezený strojní park k výrobě čehokoliv na naše čtyřkolové miláčky. Když můžu tak pomůžu.

Jsem pro :D Ani nevim proč mě označuješ, když s tebou trávím víc času jak doma :D

Ahoj, já jsem z Vysočiny a Praha je celkem z ruky a navíc času je málo. Potřeboval bych, aby každý den měl tak minimálně 28 hodin.

• Autor

Pro přespolní jak rad rikal nas profesor udelame online verzi hospody....staci mit notas ci telefon ci tablet a wifi :)

Pokud to bude v pracovnim dnu, idealne v utery ci ve stredu, mene idealne pondeli, nevhodne ct,pa,so,ne, tak se VELMI rad zucastnim.

• 1 rok později...

Ahoj, mohu se přidat do debaty, auto vlastním cca přes 1 rok a najeto cca 208tis km r.v. 2014, potřeboval bych se zeptat zkušenější po jaké době jste měnily spojku?Já mám ještě původní:-D

• 9 měsíců později...

Poraďte mi, koupil jsem přes net originál držák na palubní desku na mobil typové označení 1S0035936D a teprve když přišel tak jsem zjistil že nejde nemontovat. Mám Citigo rok 2015. Nevíte na která Citigoučka patří?

IMG_20201023_143810.jpg

Ahoj, patří na auta po modelové péči a faceliftu :) Každopádně do starších aut lze dostat výměnou té spodní patky která je v palubovce :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.