Bowie77 Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 Jo jo, díky. Uvidím, jak to půjde.... kdyžtak si dám zpátky sériovou. Díkes Citovat
thomasino Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 Nebo si ji nechat oblozit necim odolnejsim... Vse pisou na dieselforu... Citovat
Hoblik Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 nechci se te dotknout ale nebylo lepis koupit rsko nez klasickou stokonovku kdyz se v tom stejne kopes a jedine co ti tady hosi odpovidaji jsou dalsi naklady .)))nevim no ja bych to cipnul nejak rozumne a choval se k tomu tak jak bylo popsano vyse, a spojka vydrzi rekneme normalni dobu...ja ma 40 tis po chipu na 130 koni a 300 n.m a spojka v pohode drzi a to predtim ujela nejaky ten kilometr, sesty kvalt nepotrebuju 200 v kuse nejezdim a zda se mi to zbytecne Citovat
Fíla Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 nechci se te dotknout ale nebylo lepis koupit rsko nez klasickou stokonovku kdyz se v tom stejne kopes a jedine co ti tady hosi odpovidaji jsou dalsi naklady .)))nevim no ja bych to cipnul nejak rozumne a choval se k tomu tak jak bylo popsano vyse, a spojka vydrzi rekneme normalni dobu...ja ma 40 tis po chipu na 130 koni a 300 n.m a spojka v pohode drzi a to predtim ujela nejaky ten kilometr, sesty kvalt nepotrebuju 200 v kuse nejezdim a zda se mi to zbytecne u Cimbu? za kolik? kolik si to při normálnim používání vezme nafty/100 km? Citovat
Bowie77 Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 nechci se te dotknout ale nebylo lepis koupit rsko nez klasickou stokonovku kdyz se v tom stejne kopes a jedine co ti tady hosi odpovidaji jsou dalsi naklady .)))nevim no ja bych to cipnul nejak rozumne a choval se k tomu tak jak bylo popsano vyse, a spojka vydrzi rekneme normalni dobu...ja ma 40 tis po chipu na 130 koni a 300 n.m a spojka v pohode drzi a to predtim ujela nejaky ten kilometr, sesty kvalt nepotrebuju 200 v kuse nejezdim a zda se mi to zbytecne No se 6tkou usetris obrovsky mnozstvi nafty.... RSko bych si koupil rad, ale tolik penez nemam. Ten chip nevyjde zase tak uplne draho... rekl bych, ze je to adekvatni k narustu vykonu Citovat
MELLO Vloženo 21. Srpen 2006 Vloženo 21. Srpen 2006 RS má celkově těžší převody než 74kW, takže i na IV. a V. točí míń při stejné rychlosti, takže nějaká drobná úspora by tam mohla být. Citovat
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Tak me drzte palce.... Prave si jedu pro chip. dam jsem pak charakteristiky pred a po cipu pro srovnani. Zatim Citovat
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Vzdyt tady jsi psal uz vcera, ze mas chip... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12288 Citovat
fabka Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Tak me drzte palce.... Prave si jedu pro chip. dam jsem pak charakteristiky pred a po cipu pro srovnani. Zatim Neboj budes spokojny. Ak nie si trhac asfaltu, o spojku sa tiez neboj, alebo si konecne zapni ASR . Inak podla tabuliek by to malo byt 101kW. Som zvedavy na porovnanie... Citovat
thomasino Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 2Martinoslav: Asi je uz tak nateseny, ze mluvi v budoucnosti... 2Bowie77: Zadne charakteristiky, resp. grafy v cene nedostanes!!! Citovat
Hoblik Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 kvuli ja nevim 50 tis rozdilu v cene bych se v tom tak moc nerejpal .-)pokud jsi vsak kutil a bavi te to je jina tam realisticke uvazovani malokdy clovek bere v uvahu, jen to proste chce.-) Citovat
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Vzdyt tady jsi psal uz vcera, ze mas chip... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12288 Mno, to jsem psal trochu dopredu Doufam, ze je vse ok..... uz ten chip opravdu mam. Je to docela super Citovat
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 dneska vecir jedu udelat ty grafy.... uz mam jeden seriovej ze vcera, dneska na ty samy trase udelam chipovej.... Musim rict, ze jizda zpatky z Mlade Boleslavi se mi libila o neco vic, nez cesta tam.... Je to docela DOST poznat... takze teste se na grafy... Dneska tady budou Citovat
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 A to si ty grafy cucas z prstu bo kde je beres?? zajimavejsi by asi byly grafy z brzdy. Predpokladam, ze prave grafy z brzdy tady chtej videt ostatni... Citovat
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Z VAGu. Je tam možnost nakreslit graf výkonu, krouťáku, otáček, atd.... Chceš to vidět? Jestli si uděláš čas kolem deváté, mužu ti to ukázat na tvém miláčkovi... Moje fábie má jaksi v prdeli ložisko, takže přijedu Chevroletem Aveo. OK? Citovat
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Ja vim jak to funguje z VAGu. Ale myslim, ze vicerikajici bude graf z motorove brzdy... Citovat
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 V tom s tebou musím souhlasit, ale bohužel nemám žádnou možnost to udělat po tvém. Platit se mi za to nechce, takže mám asi smůlu... takže tady budou jen grafy z VAGu, nejsou tak uplně špatný... Citovat
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Jasan, klidne to sem soupni Jsem zvedav jak to ten VAG da dohromady Citovat
thomasino Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 2Bowie77: Bez brzdy to bude hodne orientacni, hodnoty se dopocitavaji v zavislosti na druhych a opacne, atd... Obzvlast porovnani pred a po cipku A znas presne danou vahu auta??! Citovat
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 Tak konečně.... Tady to je. Prostě mazec. Takže data před chipem 74 kW, naměřeno 286 Nm při 4100ot ------------------------------------------------------------------------- data s chipem 101 kW, naměřeno 368. Celkem o 18 vterin kratsi a to jsem jel na horším povrchu.... Prostě bomba Citovat
Bowie77 Vloženo 22. Srpen 2006 Vloženo 22. Srpen 2006 2Bowie77: Bez brzdy to bude hodne orientacni, hodnoty se dopocitavaji v zavislosti na druhych a opacne, atd... Obzvlast porovnani pred a po cipku A znas presne danou vahu auta??! No, orientacni to sice je, ale srovnani toho rika dost. Presnou hmotnost auta bohuzel nevim... Citovat
Hoblik Vloženo 23. Srpen 2006 Vloženo 23. Srpen 2006 370 n.m to uz rve asfalt ne ? to uz je mega, tak hlavne at dlouho jezdi Citovat
thomasino Vloženo 23. Srpen 2006 Vloženo 23. Srpen 2006 Realna hodnota je trochu nekde jinde... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.