Přejít na obsah

Chiptuning

Doporučené příspěvky

Vloženo

nechci se te dotknout ale nebylo lepis koupit rsko nez klasickou stokonovku kdyz se v tom stejne kopes a jedine co ti tady hosi odpovidaji jsou dalsi naklady .)))nevim no ja bych to cipnul nejak rozumne a choval se k tomu tak jak bylo popsano vyse, a spojka vydrzi rekneme normalni dobu...ja ma 40 tis po chipu na 130 koni a 300 n.m a spojka v pohode drzi a to predtim ujela nejaky ten kilometr, sesty kvalt nepotrebuju 200 v kuse nejezdim a zda se mi to zbytecne -_-

Vloženo
nechci se te dotknout ale nebylo lepis koupit rsko nez klasickou stokonovku kdyz se v tom stejne kopes a jedine co ti tady hosi odpovidaji jsou dalsi naklady .)))nevim no ja bych to cipnul nejak rozumne a choval se k tomu tak jak bylo popsano vyse, a spojka vydrzi rekneme normalni dobu...ja ma 40 tis po chipu na 130 koni a 300 n.m a spojka v pohode drzi a to predtim ujela nejaky ten kilometr, sesty kvalt nepotrebuju 200 v kuse nejezdim a zda se mi to zbytecne -_-

u Cimbu? za kolik? kolik si to při normálnim používání vezme nafty/100 km?

Vloženo

No se 6tkou usetris obrovsky mnozstvi nafty.... RSko bych si koupil rad, ale tolik penez nemam. Ten chip nevyjde zase tak uplne draho... rekl bych, ze je to adekvatni k narustu vykonu

Vloženo
Tak me drzte palce.... Prave si jedu pro chip. dam jsem pak charakteristiky pred a po cipu pro srovnani. Zatim

Neboj budes spokojny. Ak nie si trhac asfaltu, o spojku sa tiez neboj, alebo si konecne zapni ASR -_- .

Inak podla tabuliek by to malo byt 101kW. Som zvedavy na porovnanie...

Vloženo

kvuli ja nevim 50 tis rozdilu v cene bych se v tom tak moc nerejpal .-)pokud jsi vsak kutil a bavi te to je jina tam realisticke uvazovani malokdy clovek bere v uvahu, jen to proste chce.-)

Vloženo

dneska vecir jedu udelat ty grafy.... uz mam jeden seriovej ze vcera, dneska na ty samy trase udelam chipovej.... Musim rict, ze jizda zpatky z Mlade Boleslavi se mi libila o neco vic, nez cesta tam.... Je to docela DOST poznat... takze teste se na grafy... Dneska tady budou

Vloženo

Z VAGu. Je tam možnost nakreslit graf výkonu, krouťáku, otáček, atd.... Chceš to vidět? Jestli si uděláš čas kolem deváté, mužu ti to ukázat na tvém miláčkovi... Moje fábie má jaksi v prdeli ložisko, takže přijedu Chevroletem Aveo. OK?

Vloženo

V tom s tebou musím souhlasit, ale bohužel nemám žádnou možnost to udělat po tvém. Platit se mi za to nechce, takže mám asi smůlu... takže tady budou jen grafy z VAGu, nejsou tak uplně špatný...

Vloženo

Tak konečně.... Tady to je. Prostě mazec.

Takže data před chipem

74 kW, naměřeno 286 Nm při 4100ot

-------------------------------------------------------------------------

data s chipem

101 kW, naměřeno 368.

Celkem o 18 vterin kratsi a to jsem jel na horším povrchu.... Prostě bomba

Vloženo
2Bowie77: Bez brzdy to bude hodne orientacni, hodnoty se dopocitavaji v zavislosti na druhych a opacne, atd... Obzvlast porovnani pred a po cipku ;) A znas presne danou vahu auta??!

No, orientacni to sice je, ale srovnani toho rika dost. Presnou hmotnost auta bohuzel nevim...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...