Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak se přiznejte kdo už přezul na sněhule :D

Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče.

Dlouho jsem se držel, ale teď už něco musím říct. Ty tvoje příspěvky opravdu stojí za to :huh: Radši se koukni na večerníček a jdi spát.

• Autor
Dlouho jsem se držel, ale teď už něco musím říct. Ty tvoje příspěvky opravdu stojí za to :huh: Radši se koukni na večerníček a jdi spát.

:D:D jiste sefe :smich::smich:lol

uprimne receno,nevidim nic spatneho na zalozeni tohoto tematu .. priznavam,ze KODEMI ma nekdy zvlastni poznatky a pripominky,ale tady si myslim,ze je vse v pohode .... ;)

ted k tematu .. ja se chystam prezout na zimni po brnenskem Renocaru coz je pristi tyden v nedeli .. preci jen je porad behem den docela teplo na zimni .. ale zacatek listopadu ti jisti .. -_-

Upraveno od bajdik1...

• Autor

bajdik1...: to neřeš,mam nekdy nemožný keci ale kdo ne i když ja vic,oggy nema do čeho píchnout tak se snaží do me ale ja mam prdel sevřenou!! :plol

Bajdiku přeju klidnou jizdu na letních ještě na tom renocaru :palec2: Jen at to nikde nehodiš na boudu :D

Upraveno od kodemi

Nj Bajdíku ty už asi po Renocaru...ale v Brně to vidím tak na půlku Listopadu ;)

jj .. take jsem byl mlady a cekal na sve prvni auto .. takze te tak nejak chapu .. -_- ale nekdy mas opravdu zvlastni pripominky,coz asi nektere cleny popuzuje .. ;)

2kodemi: No teda i já musím říct,že někdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy ;) Jen občas kola minou pravou krajnici ,že Bajdíku ? :t-_-

Upraveno od Lugo

ja uz mam prezute 6 dni :p

Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče.

toto je vazny dovod na to ze neprezuvaj to vobec :smich:

2kodemi: No teda i já musím říct,že nekdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy ;) Jen občas kola minou pravou krajnici ,že ? :t-_-

Lugo,vubec nevim o cem mluvis .. :rolleyes:;)

2kodemi: No teda i já musím říct,že nekdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec  tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy  ;) Jen občas kola minou pravou krajnici ,že ?  :t  -_-

Lugo,vubec nevim o cem mluvis .. :rolleyes:;)

Nooo ,že bys třeba usínal za volantem to zrovna nééé :D Myslím,že jsi byl až moooc čilý lol Ale raději se vraťme k tématu ať nedostaneme za OT :t ..... ;)

Upraveno od Lugo

U mě tak cca za týden a budu přezouvat na AL ať to má styl i v zimě :rock::rock::rock:

Taky už příští nebo přes příští tejden budu přezouvat poprví fuck:p ono to začne pomalu namrzat a nikdy nevíš kdy to přesně spadne tak asi je lepší to přehodit :)

mě čeká přezout 14 kusů kol :ph34r:

V zimnich botach se mi hur ridi, takze zatim nosim letni. :)

• Autor
2kodemi: No teda i já musím říct,že někdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy ;) Jen občas kola minou pravou krajnici ,že Bajdíku ? :t-_-

reaguju rychle pač sem tu skoro celej den,jen na škodahome foru a dalších :D

jj, minulu sobotu, sam 15minut prace. aspon som si pozrel v akom stave su napravy

• Autor
jj, minulu sobotu, sam 15minut prace. aspon som si pozrel v akom stave su napravy

a v jakym stavu jsou? :D

no vo velmi zaujimavom :D uz viem co budem robit v jary, vymenim kotuce, homokynetak, sylentbloky, gumy na zadnych tlmicoch :D uz teraz sa velmi tesim, mal som to prezut v servise a nic som nemusel vidiet :D

pardon, teda v jari :p ale obycajne som v gramatike dobry :palec2:

Ach jo, proč tu zakládáte každý rok před zimou takováto zbytečná témata... :disgust:

njo, mnohem zajímavější by bylo zjistit, kolik procent lidí přezouvá a kolik ne.. ;)

Já osobně normálně přezouvám, ale tenhle rok jsem tak finančně vyšťavenej, že se bojím, že na gumy nebude.. Naštěstí jezdím v zimě akorát tak po Praze do práce a zpět.. mimo bych bez zimních nevyjel. Odsuzuju všechny nezodpovědné řidiče, co vyrážej na sjetých letních gumách do Krkonoš a podobně..

mě čeká přezout 14 kusů kol :ph34r:

14? Co to je za počet? To jsou 3 auta a jedna motorka? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.