Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Myslí se tím, když celodenní teplota je pod 7 stupni nebo jen ranní?

No tak nejspíš by tě měla zajímat teplota, při které převážně jezdíš. Tzn. pokud jezdíš v noci, tak by už teď mohly mít zimáky lepší vlastnosti než letní...přes den to zatím ještě neplatí -_-

Vloženo
Tak se přiznejte kdo už přezul na sněhule :D

Ahojte,

Precital som tuto diskuziu, a mam par pripomeniek:

1. historiu nesledujem - neviem ci sa objavi tato otazka kazdy rok ...

2. kazdy vie to magicke cislo ze 7 oC ale ... Ak priemerna teplota cez den bude pod tuto hranicou, tak je to OK, ak nie, tak urcujuca je teplota okolia+vozovky v case ked tam jazdis.

3. Existuju jednoduche pravidla, menuju sa '4x4':

Vsetky 4 pneumatiky treba vymienit naraz.

Pneumatiky mat najmenej 4 mesiace na autte.

Pneumatiky pouzivat max 4 roky.

Minimalna hlbka dezenu je 4 mm.

Dovi

Vloženo
Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče.

proto to chce hlínu i na zimu ;)-_-

To je fakt ;) Ale v zimě se na žádnou parádu nehraje a nějak ty plecháče k zimě už patří.. :scooter:

Vloženo (editace)

Tak dnešní odpolední teplota mě přesvědčila o tom, že je fakt ještě brzo (20,5°C)

Editováno: , autor: aka
Vloženo
Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče.

proto to chce hlínu i na zimu ;)-_-

To je fakt ;) Ale v zimě se na žádnou parádu nehraje a nějak ty plecháče k zimě už patří.. :scooter:

no jo ale proč nehrát na parádu i v zimě?? ;) , já sice nemám žádný extra kola, ale tak pokud stojej skoro stejně jak plechy, tak proč je nekoupit že?? ;)-_- a furt to vipadá líp, než plech

jinak já ještě nepřezul, škoda trápit zimáky v tomhle počasu(ale pomalu je chystám ;) a asi už nasadim gumoví(zimní) koberečky, páč v autě je už hroznej čurbes :(:angry: , tohle je počas napikaču <_<

Vloženo (editace)

2kláca: To je fakt pokud jsi měl hlíny za dobrou cenu tak proč néé ;) a fakt,že to vypadá líp....jsem to napsal špatně...já na parádu nehraju páč jezdím na plechu :D-_-

Editováno: , autor: Lugo
Vloženo
mě čeká přezout 14 kusů kol :ph34r:

14? Co to je za počet? To jsou 3 auta a jedna motorka? :D

ale žádný tři auta a motorka :D

určitě to mění policajtum a ty aby ušetřili měněj jen dvě gumy v předu tupci lol

Vloženo

Ja se vratim k tematu... ;)

Ja mam prezuto od utery tohoto tydne... a mazelka uz 14 dni - stihla totiz prorazit gumu a kdyz uz byla v pneuservisu, tak ji tam rovnou hodili zimaky...

Takze pro me za mne at si uz snezi... :)

A uz ted se tesim na zimni Mimon... -_-;)

Vloženo

Já mám také přezuto, jezdil jsem minulý týden časně ráno a to už bylo hodně nehezký počasí, navíc jednu noc už bylo pod nulou, ale dneska při cestě na Autoshow do Prahy jsem toho trochu litoval, to zas na zimáčky bylo až moc hezky

Vloženo
Ja se vratim k tematu... ;)

Ja mam prezuto od utery tohoto tydne... a mazelka uz 14 dni - stihla totiz prorazit gumu a kdyz uz byla v pneuservisu, tak ji tam rovnou hodili zimaky...

Takze pro me za mne at si uz snezi... :)

A uz ted se tesim na zimni Mimon... -_-;)

pojedeš snáma řádit?? ;)-_-:D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...