MilanHos Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Takže firemní benefit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Ve finále to není důležitý. Mě šlo spíš o to že se tu tvrdilo že na nový auto teda model není možná větší sleva pro soukromou osobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 @Joker 85 nepleť jsem firemní slevy, lidi jsou pak zmatený a myslí si, že je to běžná sleva. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Kdyby to byla běžná sleva tak automobilky skončí protože budou bez marže. Každopádně větší slevu ti dá maximálně automobilka. Prodejce takové možnosti nemá. Takže to 99% lidi nedostane. Už jen z logiky věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Je to horká novinka, 1, 2 % by mohl ukecat asi každý, max. výbavu zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Je to značka od značky. Záleží kolik na autě vydělávají a škoda na tom v minulém roce byla hodně moc dobře. V Honde bych měl taky dostat slušnou slevu i když marži může honda škodě jen tiše závidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2019 (editace) Škodovky snad marži 7%, ale nejsem si jist EDIT dokonce 8% http://www.autoforum.cz/predstaveni/vw-odhalil-nejprodavanejsi-modely-svych-znacek-prekvapit-dovedou-i-hvezdy-skody/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Editováno: 18. Březen 2019, autor: Jan R. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Když napíšu přidej sesype na mě mraky lidi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Každopádně mě už se opravdu u škodovky nestane abych si tu danou motorizaci a model nevyzkousel. Udělal jsem to v životě pouze jednou a to u OC 3 FL a už nikdy ?. Takže u mě má každý kdo to udělá velký obdiv ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Vážení, něco jako pevná marže neexistuje. Skládá se z řady parametrů. Takže tady plácnout tupě 7% je úplný úlet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Mě dnes ten prodejce tvrdil, že autosalony, co neplní normu nebo kvóty takovou slevu soukromníkovi dá. Jestli ten salon při těch přestavbách nemusel stavět nový, jen ho přetřeli a doladili např. AUTOGOLD Car, tudíž nejsou zatíženy úvěrem a servisují mraky firemních aut, věřím, že to dají ( zkusím to až pojedu kolem :D) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Já už bych ty ceny tady neřešil. Protože už vidím ty vyděšený prodejce jak je lidi nahání jak to že on tohle a vy tam to atd..... Ten kdo toho celého od automobilky až po prodejce vidí to jsem veřejně stejně nenapíše. Takže bych se zas o pomalu vrátil k tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2019 JJ, na ceny a nabídky už je nové téma :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Ceníky nová Toyota Corolla: HB: cenik_corolla_hatchback.pdf Sedan: cenik_corolla_sedan.pdf Combi: cenik_corolla_ts.pdf 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 JJ, na japonském fóru už od 26.1. Ten tablet mě tam fakt točí, 1.8 má celkový výkon nižší o 10kW, ale stále bez filtru. Cena o.k., paket Tech bude do léta v ceně Comfort. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Nějaké to porovnání Scala vs konkurenti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Alternativa ke Scale, skoro jako přes kopírák. Palubka Karoqu xkrát pohlednější https://auto-mania.cz/skoda-kamiq-poodhalila-interier-jak-se-vam-libi/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Souhlas. Chápu že se musí šetřit.... Ale nějaká malá a viditelná změna by nebyla vůbec od věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Najdi 1 rozdíl a vyhraj mazdu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Černý panel na skle se zrcátkem a kulatý volant, kam to jednou dospěje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Počkej za 12/24 měsíců..... Se k těm dnešním motorům začneme ještě modlit ?.... cíl 95 g CO2/km se blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 (editace) Dali černý strop, normální volant, jiný dekor... aby to nevypadalo úplně stejně, protože ono to je naprosto totéž :D Ale tak Yeti má taky hodně podobný interiér jako Octa II, tam to ale není úplně stejné... nebo Roomster a FII, tam byl i předek auta dokonce stejný. Někde se ušetřit musí :) Editováno: 6. Únor 2019, autor: Qual 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Mě to třeba nijak neuráží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Asi jsem divný, ale mne se třeba tato kombinace vyloženě líbí A vůbec mne neuráží, že ve Scale i Kamiqu budou stejné interiéry, pokud budou oba stát cca stejně. T-Cross má interiér z Pola: Arona zase z Ibizy A ano, uznávám, asi jsem divný, ale ten ve Scale se mi líbí i s tím tabletem více než to podání Seatu s displejem u kolena... Ideálně to má dle mého řešené to Polo/T-Cross, ale prostě ŠA nemůže mít to co VW... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.