Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Takže firemní benefit

Ve finále to není důležitý. 

Mě šlo spíš o to že se tu tvrdilo že na nový auto teda model není možná větší sleva pro soukromou osobu. 

@Joker 85 nepleť jsem firemní slevy, lidi jsou pak zmatený a myslí si, že je to běžná sleva.

Kdyby to byla běžná sleva tak automobilky skončí protože budou bez marže. Každopádně větší slevu ti dá maximálně automobilka. Prodejce takové možnosti nemá. Takže to 99% lidi nedostane. Už jen z logiky věci. 

• Autor

Je to horká novinka, 1, 2 % by mohl ukecat asi každý, max. výbavu zdarma.

Je to značka od značky. Záleží kolik na autě vydělávají a škoda na tom v minulém roce byla hodně moc dobře. 

V Honde bych měl taky dostat slušnou slevu i když marži může honda škodě jen tiše závidět. 

Když napíšu přidej sesype na mě mraky lidi ?

Každopádně mě už se opravdu u škodovky nestane abych si tu danou motorizaci a model nevyzkousel. 

Udělal jsem to v životě pouze jednou a to u OC 3 FL a už nikdy ?. Takže u mě má každý kdo to udělá velký obdiv ??

Vážení, něco jako pevná marže neexistuje. Skládá se z řady parametrů. Takže tady plácnout tupě 7% je úplný úlet.

• Autor

Mě dnes ten prodejce tvrdil, že autosalony, co neplní normu nebo kvóty takovou slevu soukromníkovi dá. Jestli ten salon při těch přestavbách nemusel stavět nový, jen ho přetřeli a doladili např. AUTOGOLD Car, tudíž nejsou zatíženy úvěrem a servisují mraky firemních aut, věřím, že to dají ( zkusím to až pojedu kolem :D)

Já už bych ty ceny tady neřešil.

Protože už vidím ty vyděšený prodejce jak je lidi nahání jak to že on tohle a vy tam to atd.....

Ten kdo toho celého od automobilky až po prodejce vidí to jsem veřejně stejně nenapíše. 

Takže bych se zas o pomalu vrátil k tématu. 

• Autor

JJ, na ceny a nabídky už je nové téma :)

• Autor

JJ, na japonském fóru už od 26.1. Ten tablet mě tam fakt točí, 1.8 má celkový výkon nižší o 10kW, ale stále bez filtru. Cena o.k., paket Tech bude do léta v ceně Comfort.

Souhlas. Chápu že se musí šetřit.... Ale nějaká malá a viditelná změna by nebyla vůbec od věci.

• Autor

?

9758C08C-8F8E-4745-BF92-BB697AB18A25.jpeg

Najdi 1 rozdíl a vyhraj mazdu 3:kol-46:

• Autor

Černý panel na skle se zrcátkem a kulatý volant, kam to jednou dospěje.

Počkej za 12/24 měsíců..... Se k těm dnešním motorům začneme ještě modlit ?.... cíl 95 g CO2/km se blíží 

Dali černý strop, normální volant, jiný dekor... aby to nevypadalo úplně stejně, protože ono to je naprosto totéž :D Ale tak Yeti má taky hodně podobný interiér jako Octa II, tam to ale není úplně stejné... nebo Roomster a FII, tam byl i předek auta dokonce stejný. Někde se ušetřit musí :) 

Upraveno od Qual

Mě to třeba nijak neuráží

Asi jsem divný, ale mne se třeba tato kombinace vyloženě líbí :)

image.thumb.png.fdd53ed5b19ae155f1e4e662b76ef288.pngimage.thumb.png.7bea277fdb1797c5c19415ebb83e3e32.png

A vůbec mne neuráží, že ve Scale i Kamiqu budou stejné interiéry, pokud budou oba stát cca stejně.

T-Cross má interiér z Pola:

image.thumb.png.c64114e4a638c34da357ea6bbaa91120.pngimage.thumb.png.1328e1b1e8609a23e25e6456ec08ff99.png

Arona zase z Ibizy

image.thumb.png.f2ebe3229ad1b2ad8ebb552ce8043478.pngimage.thumb.png.fda56e06ded42c18976b98d19e3915de.png

A ano, uznávám, asi jsem divný, ale ten ve Scale se mi líbí i s tím tabletem více než to podání Seatu s displejem u kolena... Ideálně to má dle mého řešené to Polo/T-Cross, ale prostě ŠA nemůže mít to co VW...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.