Leden 30, 20196 r Ve finále to není důležitý. Mě šlo spíš o to že se tu tvrdilo že na nový auto teda model není možná větší sleva pro soukromou osobu.
Leden 30, 20196 r @Joker 85 nepleť jsem firemní slevy, lidi jsou pak zmatený a myslí si, že je to běžná sleva.
Leden 30, 20196 r Kdyby to byla běžná sleva tak automobilky skončí protože budou bez marže. Každopádně větší slevu ti dá maximálně automobilka. Prodejce takové možnosti nemá. Takže to 99% lidi nedostane. Už jen z logiky věci.
Leden 30, 20196 r Je to značka od značky. Záleží kolik na autě vydělávají a škoda na tom v minulém roce byla hodně moc dobře. V Honde bych měl taky dostat slušnou slevu i když marži může honda škodě jen tiše závidět.
Leden 30, 20196 r Autor Škodovky snad marži 7%, ale nejsem si jist EDIT dokonce 8% http://www.autoforum.cz/predstaveni/vw-odhalil-nejprodavanejsi-modely-svych-znacek-prekvapit-dovedou-i-hvezdy-skody/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Upraveno Březen 18, 20196 r od Jan R.
Leden 30, 20196 r Každopádně mě už se opravdu u škodovky nestane abych si tu danou motorizaci a model nevyzkousel. Udělal jsem to v životě pouze jednou a to u OC 3 FL a už nikdy ?. Takže u mě má každý kdo to udělá velký obdiv ??
Leden 30, 20196 r Vážení, něco jako pevná marže neexistuje. Skládá se z řady parametrů. Takže tady plácnout tupě 7% je úplný úlet.
Leden 30, 20196 r Autor Mě dnes ten prodejce tvrdil, že autosalony, co neplní normu nebo kvóty takovou slevu soukromníkovi dá. Jestli ten salon při těch přestavbách nemusel stavět nový, jen ho přetřeli a doladili např. AUTOGOLD Car, tudíž nejsou zatíženy úvěrem a servisují mraky firemních aut, věřím, že to dají ( zkusím to až pojedu kolem :D)
Leden 30, 20196 r Já už bych ty ceny tady neřešil. Protože už vidím ty vyděšený prodejce jak je lidi nahání jak to že on tohle a vy tam to atd..... Ten kdo toho celého od automobilky až po prodejce vidí to jsem veřejně stejně nenapíše. Takže bych se zas o pomalu vrátil k tématu.
Únor 2, 20196 r Ceníky nová Toyota Corolla: HB: cenik_corolla_hatchback.pdf Sedan: cenik_corolla_sedan.pdf Combi: cenik_corolla_ts.pdf
Únor 2, 20196 r Autor JJ, na japonském fóru už od 26.1. Ten tablet mě tam fakt točí, 1.8 má celkový výkon nižší o 10kW, ale stále bez filtru. Cena o.k., paket Tech bude do léta v ceně Comfort.
Únor 6, 20196 r Autor Alternativa ke Scale, skoro jako přes kopírák. Palubka Karoqu xkrát pohlednější https://auto-mania.cz/skoda-kamiq-poodhalila-interier-jak-se-vam-libi/
Únor 6, 20196 r Souhlas. Chápu že se musí šetřit.... Ale nějaká malá a viditelná změna by nebyla vůbec od věci.
Únor 6, 20196 r Počkej za 12/24 měsíců..... Se k těm dnešním motorům začneme ještě modlit ?.... cíl 95 g CO2/km se blíží
Únor 6, 20196 r Dali černý strop, normální volant, jiný dekor... aby to nevypadalo úplně stejně, protože ono to je naprosto totéž :D Ale tak Yeti má taky hodně podobný interiér jako Octa II, tam to ale není úplně stejné... nebo Roomster a FII, tam byl i předek auta dokonce stejný. Někde se ušetřit musí :) Upraveno Únor 6, 20196 r od Qual
Únor 7, 20196 r Asi jsem divný, ale mne se třeba tato kombinace vyloženě líbí A vůbec mne neuráží, že ve Scale i Kamiqu budou stejné interiéry, pokud budou oba stát cca stejně. T-Cross má interiér z Pola: Arona zase z Ibizy A ano, uznávám, asi jsem divný, ale ten ve Scale se mi líbí i s tím tabletem více než to podání Seatu s displejem u kolena... Ideálně to má dle mého řešené to Polo/T-Cross, ale prostě ŠA nemůže mít to co VW...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.