Publikováno Leden 31, 20196 r Zdravím, jeden dotaz. Já beru nyní VERVA 100 do svého kokodáka. U předchozí Yetiny 1,2tsi byl rozdíl mezi 95 a vervou 100 citelný rozdíl v jízdních vlastnostech. U 1,5TSI se mi zdá že to je celkem jedno. Jakého jste názoru a co tankujete vy ? Upraveno Leden 31, 20196 r od Michal B.
Leden 31, 20196 r před 5 hodinami, Michal B. napsal: Zdravím, jeden dotaz. Já beru nyní VERVA 100 do svého kokodáka. U předchozí Yetiny 1,2tsi byl rozdíl mezi 95 a vervou 100 citelný rozdíl v jízdních vlastnostech. U 1,5TSI se mi zdá že to je celkem jedno. Jakého jste názoru a co tankujete vy ? Jak může mít benzín vliv na jízdní vlastnosti?
Leden 31, 20196 r Placebo efekt, maximálně "čistší" chod motoru a možná rychlejší reakce na přidání plynu, i když u 1,2 Tsi o tom tak trochu pochybuji. Ale lepším (víceoktanovým) palivem se určitě nic nezkazí.
Únor 1, 20196 r Autor Lepší jízdní vlastnosti myšleno reakce na plyn, opravdu i u 1,2tsi to bylo znát. Asi to ještě zvážím, neboť ročně najezdíme jen cca.15000km.
Únor 12, 20196 r No ze 110 kW žádný zázrak neudělá ani sebelepší palivo. Zkusit to můžeš, ale věrohodné by bylo vzít auto na brzdu a nebrat v potaz jen své dojmy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.