Únor 26, 20196 r @Jan R. už je proto, že víš o jaký se jedná vůz, tak nevím proč tady plácáš nesmyslnou cenu
Únor 26, 20196 r Více fotek tohoto kusu: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/skoda-scala.A190225_073256_automoto_fdv
Květen 14, 20196 r Autor Teď jsem potkal Ambition v noci, myslel jsem, že svítí i ty světla na kufru, z dálky to auto moc vidět není. Style asi bude stejné.
Květen 15, 20196 r před 15 hodinami, Jan R. napsal: Teď jsem potkal Ambition v noci, myslel jsem, že svítí i ty světla na kufru, z dálky to auto moc vidět není. Style asi bude stejné. Dle SPZ tam může mít klidně lampiony. Proto mu světla na kufru nejdou.
Květen 15, 20196 r Podle konfigurátoru má taky Ambition světla jen v těch částek na karoserii: Pokud se přidají zadní TOP světla:
Květen 16, 20196 r Jojo, dneska jsem potkal taky jednu Fkovou (no dohoramdy asi 5-6, mraky FL Superbů a nějaký Kamiq) evidentně Ambition nebo něco základního a vzadu svítily světla jen v blatníkách. Ale i Karoq, Kokodák, Sup to tak má v základu. Jinak přední světla jak jsou LED, tak to vypadá na pohled hodně dobře, i když je to vlastně základ. Upraveno Květen 16, 20196 r od Qual
Květen 17, 20196 r Ty světla jsou fakt ořezaný. Taky se ve videu podivuje nad schodem mezi světly na boku a víku auta. Řešilo se u Style, ale evidentně to má i Ambition...
Květen 17, 20196 r Takže stylove "c" typické pro Škodu posledních několik let je u Scaly výsadou už jen u nejvyšší výbavy Style?
Květen 17, 20196 r Ano Style, má taky jen "hokejku". C to tvoří spolu s odrazkami/mlhovkami v nárazníku, ale už to není to typické C (myslím si že je ho škoda...)
Květen 23, 20196 r Autor Dnes přivezli Ambition s paketem Exterier. Za mě tedy plechové dveře bez skla vypadaji lépe, nápis nevypadá špatně na té šedé, odskok u světel je také nesouvisí tedy s prodlouženým sklem ( to se mi tedy nelíbí). Za 420tis žádná hitparáda, šedá ale pěkná. Schodou okolností dnes v ulici nová Style. Upraveno Květen 23, 20196 r od Jan R.
Květen 23, 20196 r Souhlas s prodlouženým sklem na pátých dveří. Taky se mi na živo líbí daleko víc bez skla.
Květen 23, 20196 r Tak neviem siva ma nezaujala, a zo zadu to vyzera ako by bolo uz naburane cista katastrofa. Uz len dufat ze v reale to je lepsie. Navyse este stale nieje moznost vybrevu 4 sedaciek a predneho skla, ale vraj sa to zmeni. A vo vybave su veci co mi netreba a chybaju co by som chcel (proste blbe balicky vybav) a cena je tiez mimo. Upraveno Květen 23, 20196 r od atlan
Květen 23, 20196 r Všimli jste si, že Ambition má v pátých dveřích takové ty aerodynamické fičůry kolem skla, zatímco Style nemá nic? Hrozně mi to vrtá hlavou.
Květen 23, 20196 r Autor Quartz také nemusí být v Ambitionu špatná. No cenu uvidíme, do 14 dnů mají být nové ceníky, aspoň -20tis by tomu slušelo.
Květen 23, 20196 r Autor JJ i konfigurátor to tak ukazuje. Prodejce důvod nevěděl, můžeme jen odhadovat. Jestli to souvisí se špiněním skla nebo aby to lépe vypadalo bez ?
Květen 23, 20196 r Mají to např. všechna škodovácká SUV a důvodem je zřejmě "odtrhnutí" vzduchu, aby nevířil. Proč to ale zrovna Scala Style nepotřebuje?
Květen 23, 20196 r před 20 minutami, Twisted napsal: Mají to např. všechna škodovácká SUV a důvodem je zřejmě "odtrhnutí" vzduchu, aby nevířil. Proč to ale zrovna Scala Style nepotřebuje? Protože má prodlouženou střechu ?
Květen 23, 20196 r No asi to bez aerodynemického tunelu stejně nerozsekneme, takže nezbývá než věřit expertům z Boleslavi, že mají obě varianty dobře vymyšlené.
Květen 23, 20196 r Nejhorší tvar karoserie z pohledu aerodynamiky je hatchback. Vzduch proudící za vozidlem se tam různě mele, vrací a vytváří víry. Za autem je také podtlak, takže auto jakoby "vcucává" zpět. Proto má na vrchu plastový střešní spoiler a finlety , které zónu podtlaku odsouvaji co nejdál za auto. Dokonale to využívá golf GTI Upraveno Květen 23, 20196 r od Joker 85 Foto
Červen 6, 20196 r Autor Je vidět, že se tvar karosérie povedl, v každé barvě to vypadá hezky. https://m.aaaauto.cz/skoda/scala/car.html?id=276847441 Prodejci to budou mít těžké o řadu vedle stojí taková nabídka https://m.aaaauto.cz/kia/ceed/car.html?id=275725605 O řadu dál roční Rapidy s cenou 310-350, 100 tis těžko objájí. Už tam stojí 14dní. https://m.aaaauto.cz/skoda/rapid/car.html?id=273607225 Upraveno Červen 6, 20196 r od Jan R.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.