Dixik2 Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-zpravy-archiv/skoda-kamiq-scoutline-mestske-suv-s-dobrodruznym-vzhledem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 To bude pěkné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 (editace) MonteCarlo Corrida Byl jsem omrknout, svézt se nešlo, ještě není přihlášen, ale zval na předváděčku Ovce a už bude v provozu. 1.5man. Naživo vypadá luxusně, hlavně ty černé nápisy, sedadla opravdu masivní tuhé boční vedení, panorama i černé obložení je efektní. Čekačka na MC cca. 20týdnů @fugas20 @Martin Rušaj Editováno: 16. leden 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 @Jan R.Jaj.... Co to je? Jestli to vypadá naživo luxusně ? tak Na ty fotce to vypadá strašně. Hlavně ty kola a ten lesklý hnus na zadním nárazníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 A už si viděl základ s halogeny a poklicemi? [emoji16]Tak každý má jiný vkus, ale kombinace červená, černá i strop - no lepší než Scoutline zvenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 (editace) Neviděl, ale auto jako takové jsem pár dní měl na ježdění, stejný kola ale stříbrný a v bílé barvě.... Ale tohle vypadá na fotce fakt strašně. Jak když si to doma upravil nějaký dvacetiletý buran.... Sorry ale dát černý 17 s takovým design kol na červený auto.... To vypadá jak na 15"kach Upřímně : když jsem tu fotku viděl vybouchl jsem smíchy Editováno: 16. leden 2020, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cappsi Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Joker, holt každý má inú vkus a práve na takúto kombináciu čakám už od decembra. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cappsi Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Vyzerá to auto neskutočne dobre. Tie čierne doplnky tomu seknu. Popravde, na O3FL som mal VEGA 18",aj tu som ich zvažoval, ale po ročnej skúsenosti s profilom 40 som si povedal, že stačilo a niekde na kráse uberiem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 (editace) Tak primárně je to určený pro ženy na dojíždění do školy nebo postarší páry ( jako primární rodinné auto těžko, my čtyři se tam nenaskládáme) těm se to zamlouvá. Jiné barvy jsem našel na německém serveru. Editováno: 16. leden 2020, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 No.. To je jiná?. Za mě šedá nebo stříbrná. A kola černý jedině 18,17 buď klasika nebo s leštěním viz ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Mě by osobně ke světlým barvám nesedí ty černé doplňky jako pěst na oko, ale Quartz je pecka [emoji1360] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 (editace) V MC to už vypadá k*rva že líp ? A propo co ta zelená mamba? Bude nebude? Editováno: 16. leden 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Zaslechl jsem v MR2021 se Scoutlinem až bude v prodeji, ale změnit se může cokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Já měl ještě před 1/2 rokem Fabii III MC a kdyby byl Karoq ve verzi MC, tak bych ani na sekundu neváhal. A s šedou Steel je to luxus. Teď mám bez MC a šedá je top. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 před 19 hodinami, Jan R. napsal: Mě by osobně ke světlým barvám nesedí ty černé doplňky jako pěst na oko, ale Quartz je pecka Přesně. Já měl původně konfiguraci v šedý a uvažoval jsem i o stříbrný a světlé doplňky plus stříbrný kola hlavně kvůli tomu hnusu na zadním nárazníku ve světlý kombinaci to není až tak strašně hnusný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Monte Carlo G- TEC 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Ty disky Vega [emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Ty kola udělají strašně moc. Takhle to vypadá dobře! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Kufr G-TEC 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Test TSi i TDi DSG https://www.novinky.cz/auto/clanek/zakladni-benzin-nebo-radeji-diesel-dvojtest-skody-kamiq-40310915?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 (editace) http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda-kamiq/kamiq/18606900 to je co za konfiguraci ? Editováno: 28. leden 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cappsi Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 To bude nejaká prvovýroba.. Nemá, teda aspoň ho nevidím panoramu, takisto virtuálny kokpit, čo je v CZ štandard MC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 To je velkoseriová verze, panoramu má a Virtual určitě není v CZ standart https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBGK9NW3L3076390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cappsi Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Tak to sa potom ospravedlňujem :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Pánové zdravím ve spolek, můžete prosím někdo objasnit Trafic Jam Aisist? Je tato fukce u Kamzíka nebo ne? Na předchozí stránce mě vychází že snad spolu se Scalou to u Kamzíka nelze? Pro mě je to docela stěžejní? Všem díky za info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.