Březen 11, 20196 r Ajaj, tu zelenou jsem neměl vidět, už ji z hlavy nedostanu. Monte Carlo/SportLine bude bude vypadat božsky ?
Duben 14, 20196 r Doufám, že bude mít Kamiq podobnou akci školení prodejců v Brně jako má teď Scala, nemusím nikam jezdit a vidím jich plno každý den ?
Květen 20, 20196 r Vypadá zajímavě, i když je ta pření maska kopie jiných značek....akorát mi vzadu chybí to charakteristické C, ať si Stefani kecá co chce, spolu s odrazkami mi jej nenahradí....
Červenec 1, 20196 r V 12. 6. 2019 na 15:05, Jan R. napsal: Fotky jsem viděl zatím jen z autosalonu. Zdá se mi to, nebo je na živo větší a robustnější ?
Červenec 1, 20196 r Autor Naživo je to větší, na mě to působí jako GolfPlus takové nevyvážené něco jako Stonic.
Červenec 1, 20196 r Tak to v bílé barvě může vypadat ještě lépe, když to bílá ještě opticky zvětší. Konečně se na skoda-auto.cz objevil katalog s ceníkem pro jednotlivé výbavy...
Srpen 6, 20196 r https://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000606/1790053/FOTO--Skoda-Kamiq-prave-dorazila-na-Slovensko--Je-to-Scala-na-steroidoch Článek sice z konce dubna, ale zas trochu jiný pohled na Kamiq. Upraveno Srpen 6, 20196 r od Vlnka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.