Destorik Vloženo 17. Březen 2019 Vloženo 17. Březen 2019 Cau, myslite, ze je realne prodat fabii combi po face rv 11/2005 1.2htp 47kw s motorem co zere olej, 199000 najeto? Podvozek je delan pred 3mi lety, komplet vse, brzdy taky pred 2mi lety, jen potrebuji vymenit lanovody. Vsechno jde, zere olej a kat je v prdeli. Koupi to nekdo treba za 15 nebo za 12? Bo srotovat se mi to nechce, je to skoda, 2 sady peknejch gum, nehnije.. ale me se do toho nechce davat desitka.. a to je desitka pokud si to udelam ja... nevim co s tim. Citovat
MilanHos Vloženo 17. Březen 2019 Vloženo 17. Březen 2019 Co to u tebe znamená žere olej? Já jsem taky do 1,4i dolíval před výměnou v 15000km klidně půl litru. Některý motory to tak bohužel mají. A jinak všechno je prodejný. Záleží co kromě těch 10K nutné investice se ještě bude muset dělat, např Eko daň a podobný hovadiny. Citovat
Destorik Vloženo 17. Březen 2019 Autor Vloženo 17. Březen 2019 Kamo tohle je uplne v prdeli, to zere snad litr na 1000km, uz to smrdi i na volnobeh, nejvetsi problem je v hlave, tu sezenu po repasu za 3200 i se zarukou, pak jeste krouzky, ale kdyz jsem videl jaky vakl ma ventil ve voditku u jine htp po 200kkm, tak jsem rikal, div ze to jezdi. Citovat
TOMUS Vloženo 18. Březen 2019 Vloženo 18. Březen 2019 Ja bych jel na reklamaci. Komprese mas v poradku? Citovat
Twisted Vloženo 18. Březen 2019 Vloženo 18. Březen 2019 Vím, že se to lépe řekne než udělá, ale když je jinak auto fajn, proč do toho tu desítku neinvestovat a neprodat za nějaké normální peníze? Citovat
Destorik Vloženo 21. Březen 2019 Autor Vloženo 21. Březen 2019 Me se v tom proste jen nechce hrabat. Nevim jestli by stacila treba jen repasovana hlava a zalejt necim krouzky, fakt se mi nechce tahat pisty spodem. Ja myslim ze komprese nema cenu merit, ventily budou v prdeli, ale mohl bych to zkusit, merak mam. Pomsta skodovky. Radsi to strelit za prd a koupit si normalni auto s normalnim motorem. Ale nevim jestli skodovku, pokud porovnavam opla astru j a octavii 3, tak skodovka hraje housle č. 2. Komfortem je to nebe a dudy. Fabii mam jako druhy auto.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.