acylpyrin Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Dobrý deň, prosím o radu, mám taký problém, že termostat sa mi otváta príliš skoro - ručička ukazovatela teploty zastane asi 3mm od rysky a relatívne dlho sa tam drží, pokial skočí na optimalnu teplotu, je termostat KO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Tak ručičkou bych se rozhodně neřídil. Je silně utlumená. Cca vod 75° do 105° ukazuje furt optimální teplotu. Možná ti jen blbnou budíky. Prvně vem něco co ti vyčte teplotu přesně na stupně. Třeba VAG nebo i něco takovýho https://www.google.com/search?q=head+up+display+obd&client=tablet-android-lenovo&biw=1280&bih=800&sxsrf=ALeKk00BVJcyv8wkM2BnbXmgH12BVme65w%3A1617433549788&ei=zRNoYKLQL6ON9u8PlcWomAg&oq=head+up+display+obd&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBAgjECcyBAgjECcyBAgjECcyAggAMgIIADICCAAyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeOgQIABBHOgQIABATOggIABAWEB4QEzoKCAAQFhAKEB4QE1DwHFjUIGDHKmgAcAF4AIABjwGIAZoCkgEDMC4ymAEAoAEByAEIwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-serp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepernicka Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Ahoj všem, měl jsem taky minulý týden problém s termostatem: Motor jel pořád studený, ani po 25 km se nevyhoupla ručička na přístrojích výše než na první rysku. Když jsem jel rychleji, motor se ještě víc ochladil. Napřed jsem vyměnil čidlo teploty chladící kapaliny na termostatu. Závada pořád přetrvávala. Rozdělal jsem termostat, byl rozpadlý. Stačilo koupit jen vrchní část ve škoda-díly z prvovýroby. Konstrukce vnitřku termostatu byla trošku jinak provedená, celokovová, plastový vršek padl naprosto přesně. Cena pár stovek a auto zase jede jak má. V originálním termostatu se ulomil plastový držák, který držel plech nad pružinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 myslíš tento ? https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/047121111sterm-termostat-mpi-eu-25874.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Vernet dobrá značka? Potrebuji na 1.4mpi 50kw AQW 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomfzr Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 Dobrý den, prosím vás o radu. Fabia spalovala vodu,po výměně těsnění pod hlavou opět stejný problém,zjištěny utopené vložky válců, po přetěsnění vložek už vodu nežere, ale najednou se nehne ručka teploměru a auto netopí. Dočetl jsem se, že bude nejspíš termostat ko, ale jak je to možné takto z nenadání? zvýšením tlaku vody? když už jí to nespaluje? prosím o radu, auto je přítelkyně a je nutné s ním denně jezdit. mnohorkát děkuji za rady Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 najskôr termostat , je to pár korún , ani po viac km nevylezie teplota aspoň trochu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomfzr Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 nene, ani po 30 km nevyleze tepota a vůbec netopí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.