Říjen 19, 20177 r Předchozí 2 auta jsem kupoval vždy skladovky a předtím to byly roční vozy, tedy opět skladovky. Nyní je to poprvé, co na auto čekám. Nenaříkám, jen konstatuji, že to ANI tak neutíká
Listopad 3, 20177 r V 5. 10. 2017 na 9:59, Davidk223 napsal: Octavia Combi 1,4 TSI Style+ objednána 14. 8. 2017 a dodání 44-46 týden. Potvrzuji, čekaní je opravdu nekonečné Tak dnes mě volal prodejce, že auto dorazilo, je to o měsíc dřív, takže super. Už jsem ho viděl, příští týden přebírám.
Listopad 8, 20177 r V 3. 11. 2017 na 11:10, Davidk223 napsal: Tak dnes mě volal prodejce, že auto dorazilo, je to o měsíc dřív, takže super. Už jsem ho viděl, příští týden přebírám. Tak je od včerejška doma - bomba
Listopad 10, 20177 r před 20 minutami, Zdenek Pastorek napsal: Tak se pochlub. Jinak samozřejmě gratulace, ať slouží bez problémů. přidal jsem do sekce "Vaše Octavia" Upraveno Listopad 10, 20177 r od Davidk223
Listopad 10, 20177 r Super, ale než si to prohlídnu detailně, honem to hoď do sekce "Vaše Octavie" nebo jak se to jmenuje, než Tě Pawouk vykostí. Upraveno Listopad 10, 20177 r od Zdenek Pastorek edit
Prosinec 3, 20177 r mate nekdo tuseni, jaky jsou ted cekaci doby? konkretne by me zajimala RS245 combi s manualem...aspon odhadem, radove v mesicich.
Prosinec 3, 20177 r 1.4 TSI style. zítra vyzvedávám u prodejce. Doba dodání 9 týdnů. A cca 3 dny doprava z MB k prodejci.... spokojenost.
Prosinec 4, 20177 r ale tak urcite, ale nez se to ve firme zprocesi a nez nam leasingovka odpovi, budou Vanoce ja doufal, ze tu nekdo bude mit aktualni prehled, jak tomu byvalo zvykem...
Prosinec 6, 20177 r ok, k tomu me napada - je mozne, ze leasingovka, ktera bere stovky aut rocne, bude mit kratsi cekaci dobu na stejnou konfiguraci auta, nez bezny smrtelnik, ktery objednava na autosalonu?
Prosinec 8, 20177 r Myslím, že to bude spíše tak, že někdo třeba vypadne - odřekne, nebo něco změní a zůstane volná pozice v daný výrobní den. Navíc se ještě dělají vozy mimo objednávky přímých zákazníků (skladovky), tak aby linka nezastavovala, i tam vidím možnosti. Pokud má někdo přesnější info, může mne opravit.
Prosinec 10, 20177 r Na druhou stranu jedna strana je teorie, druhá praxe. Výroba není daná na počet kusů, které dokud se nevyrobí, nejde se domů. Někdy se přeplní, někdy nesplní. No a i v plánování jsou možné jisté úpravy.
Prosinec 10, 20177 r Já objednával 20 září Octavii RS výroba 2 týden v lednu pak 1den přeprava k prodejci.
Prosinec 10, 20177 r O3 combi 1.5TSI style plus + nejaka vybava naviac objednane 7.12 a predpokladany termin dodania 8-10 tyzden noveho roku. Vraj nam skodovecka nejako nestiha s motormi 1.5TSI a su trosku v sklze
Prosinec 11, 20177 r Je to dost dlho no stale si hovorim ze je to lepsie ako cakat pol roka. Predajca mi ponukol do toho starsiu 1.4TSI vraj by sa tym o dost skratila doba dodania ale to som mu ja odmietol Kedze este nasa babicka O1 stale dobre sluzi . Radsej si pockam. No je zaujimave ze pri vytvarani ponuky 5.12 bolo este predpokladane dodanie 5-7 tyzden a za 2 dni kym som vybavil potrebne a podpisal zavaznu objednavku sa to takto posunulo. Upraveno Prosinec 11, 20177 r od Skyjko
Prosinec 11, 20177 r No vidíte, jak jsou lidé rozdílní. Před čtvrt rokem jsem objednával OIII a trval jsem na 1.4 TSI, aby se náhodou nestalo, že mi začnou nutit 1.5 TSI. A doba dodání naší 1.4TSI byla rovnejch 11 týdnů.
Prosinec 12, 20177 r Tím si nejsem úplně jistý, Aleši. Spíš je to o lidech a "když se chce"...mnohdy taky nechce... Můj dealer věděl, kdy auto půjde do výroby a pak i den přesně...jen s tím, že nevěděl, nějaký časový úsek. Cituji tehdejší slova informace, která mi byla odevzdána: "Dnes odpoledne se bude Vaše auto vyrábět. Nevíme, jestli je už na lince, nebo teprve začnou jeho výrobu. Ale dnešek je dnem výroby:" Což by taky mohlo znamenat, že už na lince bylo a mělo být ten den dokončeno.
Prosinec 12, 20177 r před 28 minutami, Aleš_BX napsal: celý skrým co mi poslal se mi sem dávat nechce, ale je to ovrazovka, kde je vidět úplně všechno V tom případě máš onoho zvláštního prodejce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.