Tattoomaen Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Předchozí 2 auta jsem kupoval vždy skladovky a předtím to byly roční vozy, tedy opět skladovky. Nyní je to poprvé, co na auto čekám. Nenaříkám, jen konstatuji, že to ANI tak neutíká 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 5 týdnů ? Co by za to dali třeba majitelé (budoucí) Kodiaqu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidk223 Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 V 5. 10. 2017 na 9:59, Davidk223 napsal: Octavia Combi 1,4 TSI Style+ objednána 14. 8. 2017 a dodání 44-46 týden. Potvrzuji, čekaní je opravdu nekonečné Tak dnes mě volal prodejce, že auto dorazilo, je to o měsíc dřív, takže super. Už jsem ho viděl, příští týden přebírám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidk223 Vloženo 8. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2017 V 3. 11. 2017 na 11:10, Davidk223 napsal: Tak dnes mě volal prodejce, že auto dorazilo, je to o měsíc dřív, takže super. Už jsem ho viděl, příští týden přebírám. Tak je od včerejška doma - bomba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Tak se pochlub. Jinak samozřejmě gratulace, ať slouží bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidk223 Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 (editace) před 20 minutami, Zdenek Pastorek napsal: Tak se pochlub. Jinak samozřejmě gratulace, ať slouží bez problémů. přidal jsem do sekce "Vaše Octavia" Editováno: 10. Listopad 2017, autor: Davidk223 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 (editace) Super, ale než si to prohlídnu detailně, honem to hoď do sekce "Vaše Octavie" nebo jak se to jmenuje, než Tě Pawouk vykostí. Editováno: 10. Listopad 2017, autor: Zdenek Pastorek edit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 mate nekdo tuseni, jaky jsou ted cekaci doby? konkretne by me zajimala RS245 combi s manualem...aspon odhadem, radove v mesicich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 1.4 TSI style. zítra vyzvedávám u prodejce. Doba dodání 9 týdnů. A cca 3 dny doprava z MB k prodejci.... spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 ale tak urcite, ale nez se to ve firme zprocesi a nez nam leasingovka odpovi, budou Vanoce ja doufal, ze tu nekdo bude mit aktualni prehled, jak tomu byvalo zvykem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 nesmíš si na vše zvykat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 možnosti jsou různé, taky záleží jaké má chování zákazník směrem k prodejci 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 ok, k tomu me napada - je mozne, ze leasingovka, ktera bere stovky aut rocne, bude mit kratsi cekaci dobu na stejnou konfiguraci auta, nez bezny smrtelnik, ktery objednava na autosalonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 určitě ne, termíny jsou pro všechny stejné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 akorát pro někoho stejnější.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Myslím, že to bude spíše tak, že někdo třeba vypadne - odřekne, nebo něco změní a zůstane volná pozice v daný výrobní den. Navíc se ještě dělají vozy mimo objednávky přímých zákazníků (skladovky), tak aby linka nezastavovala, i tam vidím možnosti. Pokud má někdo přesnější info, může mne opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Na druhou stranu jedna strana je teorie, druhá praxe. Výroba není daná na počet kusů, které dokud se nevyrobí, nejde se domů. Někdy se přeplní, někdy nesplní. No a i v plánování jsou možné jisté úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Já objednával 20 září Octavii RS výroba 2 týden v lednu pak 1den přeprava k prodejci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 O3 combi 1.5TSI style plus + nejaka vybava naviac objednane 7.12 a predpokladany termin dodania 8-10 tyzden noveho roku. Vraj nam skodovecka nejako nestiha s motormi 1.5TSI a su trosku v sklze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 (editace) Je to dost dlho no stale si hovorim ze je to lepsie ako cakat pol roka. Predajca mi ponukol do toho starsiu 1.4TSI vraj by sa tym o dost skratila doba dodania ale to som mu ja odmietol Kedze este nasa babicka O1 stale dobre sluzi . Radsej si pockam. No je zaujimave ze pri vytvarani ponuky 5.12 bolo este predpokladane dodanie 5-7 tyzden a za 2 dni kym som vybavil potrebne a podpisal zavaznu objednavku sa to takto posunulo. Editováno: 11. Prosinec 2017, autor: Skyjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 No vidíte, jak jsou lidé rozdílní. Před čtvrt rokem jsem objednával OIII a trval jsem na 1.4 TSI, aby se náhodou nestalo, že mi začnou nutit 1.5 TSI. A doba dodání naší 1.4TSI byla rovnejch 11 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Tím si nejsem úplně jistý, Aleši. Spíš je to o lidech a "když se chce"...mnohdy taky nechce... Můj dealer věděl, kdy auto půjde do výroby a pak i den přesně...jen s tím, že nevěděl, nějaký časový úsek. Cituji tehdejší slova informace, která mi byla odevzdána: "Dnes odpoledne se bude Vaše auto vyrábět. Nevíme, jestli je už na lince, nebo teprve začnou jeho výrobu. Ale dnešek je dnem výroby:" Což by taky mohlo znamenat, že už na lince bylo a mělo být ten den dokončeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Buď rád, že máš ten screen. spoustu lidí dostane jen kusé informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 před 28 minutami, Aleš_BX napsal: celý skrým co mi poslal se mi sem dávat nechce, ale je to ovrazovka, kde je vidět úplně všechno V tom případě máš onoho zvláštního prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Aha...VIP služby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.