Adam Hofman Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 před 32 minutami, ropuchalek napsal: Ahoj,tak dnes v 9 hodin se mi narodila.Měří 466cm,váží 1845 kg.Jmenuje se Octavia.Zatím je v porodnici v Mladé Boleslavi.Ve čtvrtek si pro ní jedu. Blahopřeji, a přeji jí dlouhý život a mnoho šťastných kilometrů upřímně ti závidím zkrátila se nějak doba výroby oproti tomu co ti původně plánovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 před 8 hodinami, Adam Hofman napsal: Blahopřeji, a přeji jí dlouhý život a mnoho šťastných kilometrů upřímně ti závidím zkrátila se nějak doba výroby oproti tomu co ti původně plánovali? Ano zkrátila,původně 31.5.2018. před 8 hodinami, Adam Hofman napsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Hofman Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 před 6 hodinami, ropuchalek napsal: Ano zkrátila,původně 31.5.2018. Jestli to dobře chápu, tak dle tvého prvního příspěvku ti byl sdělen termín dodání 30.4.... Po nějaké době termín prodloužili na konec května a nakonec je auto hotové začátkem dubna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ropuchalek Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Omlouvám se za překlep,správně bylo konec dubna ale povedlo se již nyní.Trochu jsem slavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Hofman Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Tak teď, když chlapcům v ŠA po řádné vydíračce nasypali nějaké ty děngy navíc, mohli by trochu více přidat :-D stále mám termín výroby 20.KT, objednáváno 29.1. Style 1.4DSG, vyhřívané čelní sklo :-D , asi umřu na čekání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Není sebemenší důvod, aby nešly mzdy o 12% nahoru. Spokojení můžou být úplně všichni. Výsledky jsou excelentní a i kdyby se část výroby přesunula do Ruska jako aktuálně u výpomoci s Trumfem, nestane se vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Mám objednáno od 4.4.2018 Škoda Octavia Combi 2,0 TDI (výbava STYLE + pár malých příplatků). Auto je služební, objednáváno přes 3 firmy a nikdo mi není schopen říct kdy bude. Nemáte někdo podobnou konfiguraci s poslední doby, že bych měl aspoň porovnání (jen jsem se dozvěděl, že 2-5 měsíců)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Počítej tak ty 4 měsíce, ale přesně ti to asi nikdo neřekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Hofman Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 V 08.06.2018 na 13:42, JiříR napsal: Mám objednáno od 4.4.2018 Škoda Octavia Combi 2,0 TDI (výbava STYLE + pár malých příplatků). Auto je služební, objednáváno přes 3 firmy a nikdo mi není schopen říct kdy bude. Nemáte někdo podobnou konfiguraci s poslední doby, že bych měl aspoň porovnání (jen jsem se dozvěděl, že 2-5 měsíců)... Zvykej si :-) já jsem objednával 29.1. také Style, auto už má VIN, ale prodejce zatím neví, kdy dorazí.. Prý se asi zdrželo na výstupní kontrole. Když to bude dobré, počítám že auto převezmu tak za cca 10 dní. Mě tedy čekačka vychází na 21 KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autíčkář Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Octavia 1,4 TSI L§K DSG, modrá race metalíza, DCC, digitální panel, vyhřívané okno, závěs, objednáno 8.3.18. Včera jsem si byl vyzvednout a už se kochám a seznamuji. V pátek bude první delší projížďka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paukjiri Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 (editace) Octavia 1.5 TSI 6M liftback L&K MR2019, modra race metalíza,DCC, digitální panel, objednáno 25. týden - 21.6.2018, výroba 39. týden - 24.9.2018...Těšíme se na shledání.:-) Editováno: 2. Říjen 2018, autor: paukjiri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
\Petr\ Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Octavia Combi 1.5 TSI 110kW, 6M, Style MR2019, bílá Candy, vyhřívané čelní sklo. Objednáno 29. týden, převzato 46. Zatím velká spokojenost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukecko Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 To vypadá, že se začínají dodávat 1.5 TSI z letiště. To bych se mohl brzo dočkat se svou objednávkou z 31KT. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
\Petr\ Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 No zapoměl jsem dodat, že původní informace z leaseplanu byla, že auto bude až v únoru... Takže to bylo velké překvapení a předčasné Vánoce :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasi84 Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 V půlce října 2018 jsem objednal novou Octavii s termínem dodání do konce ledna 2019 a dnes volal prodejce, že bude až na začátku března... Je to první moje nové auto, tak nevím, je takové posunutí termínu normální? Prodejce mi to nedokázal nijak rozumně zdůvodnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Záleží podle výbavy. Mohou mít něčeho výpadek ve výrobě. Jakou máš konfiguraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasi84 Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 2.0 TDI DSG Style + skoro všechny příplatky (tažné, alarm, střešní okno, Amundsen, digitální panel, LED světla, všechny asisenty...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasi84 Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Tak teď jsem od prodejce dostal ještě informaci, že zpoždění je kvůli motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Obecně nejsou motory, je zavedený přídělový systém pro jednotlivé značky koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaarty Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Zdravím Nemá někdo ze zasvěcených informace o tom, jak je to s aktuálními dodacími lhůtami pro OIII FL (MR2019) s motorizací 2.0 TDI 110kW s manuální převodovkou? Prý byly problémy a zdržení s homologací pro nové EU regulace, ale oficiální i neoficiální informace o aktuálním stavu i o blízké budoucnosti se dost liší, a to i od dealerů. Na oficiálních stránkách tato kombinace motoru a převodovky stále chybí, není ve specifikaci ani v ceníku (poslední verze ze 7.2.2019). Nenašel jsem ani žádné skladovky u dealerů. Zatím jediné místo je online konfigurátor, kde se objevuje už dobrý měsíc, ale tak nějak podivně - některé technické údaje občas chybí, nebo zmizí a zase se po čase objeví... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Já jsem 13.3. objednával octavii style s 1.5 TSI manuál a dodací týden mám plánovaný na 34.-36. týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaarty Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Díky h.nosal za info, orientačně tedy v tvém případě cca půl roku. Rozdíl od mého dotazu je ale tom, že 1.5 TSI 6° M v ceníkách normálně je. Mě spíš zajímala specifická situace k 2.0 TDI 6° M a doposud velká mlha kolem. Škodovka prý dokonce v jisté době objednané kusy s manuálem kompenzovala DSG automatem, pokud zákazník souhlasil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Ja som objednaval 25.3.2019 2.0 tdi 110kW DSG 4x4 Style a zatial nemam auto zaplanovane do vyroby. Len mi povedali, ze asi koniec juna. Kolega objednaval 11.3.2019 1.6 tdi Ambition a termin vyroby ma na 17. tyzden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Já na 2.0 TDI Style 110 kW DSG MY2019 čekal cca 5 měsíců. (mimochodem, kamarád se Karoqa SportLine 2.0 TSI dočkal po krásných 13 měsících...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Asi se nějak urychlují 1.5TSi. Původně měla být vyrobena v půlce května a včera přišlo info, že je již v salonu a čeká se na spz atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.