bruno128 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Tak ja jsem je koupil zde http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2993 Musel jsem pilovat a stejne nesedi delka jak ma. Zatim jsem je musel hodit na spodni sroub kapoty a az bude cas upravim i tu delu aby sedli na ten vrcni sroub podle me se jedna o nejakych 5mm aby to slo v pohode zavrit. Ale jsou dost silne tak kapotu udrzi i s tim mensim uhlem. Nemaji zadnej napis a cena je super. Editováno: 8. Únor 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Taky sem je tam kupoval mohl by si to vyfotit a hodit sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jo hodim to sem ale asi pristi vikend...pokud bude cas vyfotim to v tydnu a soupnu to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 To by byla paráda chtěl bych vidět jak to tam sedne. Ještě sem se k tomu nedostal sice sem to zkusil ale nějak mi nešla povolit hvězda na kapotě...sroko se už sežvejkala tak bud drží fakt moc dobře a nebo dělám něco špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 To by byla paráda chtěl bych vidět jak to tam sedne. Ještě sem se k tomu nedostal sice sem to zkusil ale nějak mi nešla povolit hvězda na kapotě...sroko se už sežvejkala tak bud drží fakt moc dobře a nebo dělám něco špatně Chce to poťukat ten šroub, je buď zalepený nebo zatuhlý, mě šel v pohodě!? K tomu zkrácení: je to uvedeno hned ze začátku, je to těch 5 mm! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no ja toho radsi nechal kdyz uz šel do spirály teda i šroubovák ale zas na to kouknu. když už se mi to dama válí tak to tam musim dopasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Tak jsem teda sel do garaze uz dnes abych Vam to sem mohl hodit. Ale jak jsem psal, je to na spodnim sroubu kapoty a jak to o tech 5mm zkratim dam to na ten horni aby byl lepsi uhel vzpery. Editováno: 9. Únor 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Paráda díky v pátek to taky dodělám. Ale myslim si že ten úhel neni špatnej. Na pohled to je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Paráda díky v pátek to taky dodělám. Ale myslim si že ten úhel neni špatnej. Na pohled to je dobrý. ale asi to nebude tak tlačit kapotu nahoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Octavinek: No kamarád je má taky a řikal že je to makačka dát spíš dolu takže to bych se asi nebál jestli to bude držet. Možná že se to bude jinak namáhat a třeba dřív odejdou tot otázka Mě se takhle třeba níž líběj to je muj názor. bruno128: Když se to načalo- jak to tlačí kapotu nahoru a dolu(ty ) ted když máš ten jinej úhel? Já je teda zatim rozbalil ale nejdou mi růčo stlačit šli tobě? Jasně pude to těžce, ale mě to nešlo ani když jsem to zapřel třeba o stěnu nebo tak. Editováno: 9. Únor 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 JJ ...netlaci to nejak extra ale udrzi ji to.Myslim ze to ani tak nevadi ze netlaci , ma to predevsim nahradit tu vzperu a to myslim ucel plni. Urcite to ale predelam i kdyz na pohled to neni nejhorsi. To zalezi na kazdem jak mu to bude vyhovovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A dolu? posilovna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Neni to posilovna, jde to lehce akorat si jeste budu delat ty obdelnikove podlozky jak uz to tu nekde bylo na fotkach. Je fakt ze na ten cep pusobi poradnej tlak a ty podlozky co k tomu dodavaji nejsou nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jo to mám taky už připravený. Snad budou sloužit. Bohužel mám takovou smůlu že mi věci spíš odcházej než vydržej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Neboj se to vydrzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 jjj jsou tak tuhý že to růčo nestiskneš! Mě tedy začaly v létě strašně skřípat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak to sem rád já už myslel že mi to takhle přišlo a budou s tim zase tahanice o výměnu. Jestli skřípou nechtěli by jenom promazat? Když sem je rozbalil tak byly dost mastný tak to třeba chce obnovit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tam by nemelo spravne co skripat ja jsem je poutiral a nicim je nemazu a neskripou. Pokud mam auto v garazi a vim ze tam bude delsi dobu jelikoz jezdim jinym co mam u baraku tak kapotu nechavam otevrenou aby na to nepusobil celou dobu ten tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 vrže to jen v létě, mazal jsem to a nic nepomáhá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 v takovým případě bych spíš kontaktoval prodejce, nevím kde jsi je koupil, ale na jedněch stránkách, tady někde už zmíněných je psáno, že to vypilování (pro OI nutné) nemá vliv na uplatnění reklamace co se funkčnosti týče, tak bych se poptal u prodejce a pak bych to teprv nějak řešil. Hodně štěstí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 prodejci jsem psal, a na můj dotaz nereagoval! Už to neřeším! Koupím nové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak jsem tam konečně po lilování dostal jednu, ale tu druhou zatim ne stalo se čeho jsem se bál když jsem ten druhý šroub promazal aby šel líp povolit tak se mi v něm při povolování zlomil nástavec hvězdice a ted co s tim. Zažral se tak blbě že to nejde vyndat jinak teda drží do celkem dobře i na tu jednu vzpěru ale sebemenší zavadění o kaputu a de dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jak jsi to mohl zalomit? Mas presnou hvezdicku? A na kterej sroub jsi to hodil, na ten spodni co ja? Me to slo povolit pekne ani jsem to nemazal a pouzil jsem jen malou racnu. to zalomene vyndas z toho sroubu nejakym ostrym dulcikem a musis to kolem trochu uvolnit aby to slo lehce ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) No mě však ten jeden taky i bez promazání ale ten druhej je nějak hryzlej a hvězdu sem měl přesnou. Dával jsem to na ty horní ale tenhle byl nějak moc zažranej. Právě že mi to ted nešlo vyndal. On se jakoby lehce pootočil takže zažral do toho výřezu tak to ted půjde těžko asi Jo a jestli to někomu vrže tak je zkuste obrátit na kloubech. Editováno: 17. Únor 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 No a na hornim sroubu to v pohode zavres? Nemusis zkracovat delku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.