Sentinel1988 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ja piloval jen ten kloub kvůli malýmu úhlu jinak v pohodě se to tam vešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tak mam problem,dal jsem na auto ty vzpěry a podložky trochu větší a jak jsem zpustil dolu kapotu a pak otevřel a najednou se mi ty podložky a ten plech blatníku také vyhnul,čím to je?mám dát velké podložky nebo odvrtat ten závit?zavírat a otvírat to jde v pohodě,jen se bojím aby se časem ten kloubek nevytrhnul nebo nezničil ten plech pod ním.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak ja jsem to uz cele konecne prdelal jak to ma byt. Sundal jsem tu jednu koncovku , protahl jsem zavit ockem 6 o 5mm a pak jsem z toho zavitu zase 5mm ubrousil na brusce jelikoz je to presnejsi nez to rezat uhlovkou. taky jsem dal na blatnik velke nerezove podlozky a uz to facha jak ma. Jo a poprve pred tou upravou to melo taky snahu vylomit kus blatniku ale hned jsem to zjistil. Pomalinku jsem zaviral a jak jsem vydel ze to ma odpor tak jsem se rozhodl ze to takto prekopu.Tedje to :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak ja jsem taky kupil ty z obautodily.... 490 kc, bez popisku trochu porezle po povrchu. kdovi kde to skladujou..., upravy-vypilovat kloubky to je jasne, dale se to nedalo dovrit takze jsem to dal na spodni srouby ale ta paka je k nicemu, musel jsem to tahat rukama skoro az nahoru, takze urezat zavity ta o 3 mm na kazdem, modlil jsem se az vyjde zavit, vysel. zpatky na horni srouby, na blatniky jsem dal mohutnejsi podlozky ne ty co jsou v baleni to jsou takove plisky jenom. no a ted to je fakt super. nafotim a uvidite. zvednu kapotu tak 20 cisel a uz to tlaci navrch. dam karu do sekce vase octavia tam se muzete mrknout. tycku podpernou samozrejme vyhodim bo je rezava jak liska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Mě jedna podložka upadla a nemoch jsem ji najít a po ruce taky žádná nebyla. Tak jsem ji tam nedal s tím, že ji tam dám až budu mít volno. Párkrát jsem otevřel kapotu a taky se to prohnulo úplně stejně jako na druhý straně i s podložkou a víc se to nezakusuje. Dám ji tam hned jak ji budu mít doma ale myslím, že se to už víc nezakousne. Editováno: 29. Březen 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Cawte, nie je tu nahodou niekto kto jazdi do ciech?..presnejsie do Hradca Kralove? Chcel by som aj ja tie vzpery stoji to v revilshope 450 korun a postovne zas do SK 400korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 V Brně je máš za 490,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 V Brně je máš za 490,-Kč ...o tu cenu za vzpery mi ani nejde ,ale ide mi o to postovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 njn! To se dá dělat! To máte z toho, že jste se odtrhly ! Třeba někoho najdeš, kdo Ti to doveze!? Koukal jsem že na Slovači jsou za 880,-?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 njn! To se dá dělat! To máte z toho, že jste se odtrhly ! Třeba někoho najdeš, kdo Ti to doveze!? Koukal jsem že na Slovači jsou za 880,-?? ..kde si nasiel taku cenu?..najlacnejsie som nasiel http://www.tuning-in.sk/chromove-vzpery-ka...via-typ-1u.html a k tomu este postovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 http://tuning.autodoplnky.cz/vzpery-kapoty...apotu-s17659633 A odzkoušel někdo tyto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahojte, konecne namontovane vzpery Dalsie info tu_ http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=66395 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 kupil som vzpěry od JOM-takze dam si vyrobim podlozku na blatnik,klby vybrusim do u-čko,mam aj skratit o 5mm(a to aj hole aj dole)?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Stačí na jedný straně(nahoře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 staci ked skratim len 5mm?lebo niektory tu maju aj viac skratene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já to dělal tak, že jsem upiloval kousek a zkusil a znova dokud to nebylo dobrý takže přesně ani nevim jestli to je 5mm. Dělej to po částech a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 caw, čo chceš skracovať? Vzpery? kupil som vzpěry od JOM-takze dam si vyrobim podlozku na blatnik,klby vybrusim do u-čko,mam aj skratit o 5mm(a to aj hole aj dole)?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) ano aspon by som chcel cca o 5mm,preco? Editováno: 18. Květen 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak už jsem si konečně pořídil vzpěry taky.Upiloval jsem kloubky,o 7 milimetrů je zkrátil a udělal si podložku z nerezu . Fungujou naprosto parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak už je mám taky namontované Přečalouněná loketka a novej pytlik u řadičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 uz mam aj ja,odpilit a skratit od 5mm az 15mm. Ps:trebalo by to umit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Cawko , no umit bys to mohol , dneska som to skrátil aj ja a dal som aj podložku, už je to ok :-) uz mam aj ja,odpilit a skratit od 5mm az 15mm. Ps:trebalo by to umit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mam ich uz doma a chcel som ich nahodit v sobotu, ale su to dost nepodarene kusy, trebalo to brusit z kazdeho klbu aspon 5mm a skratit to musim taktiez. Na spodnu srubu to pasuje bez skratenia ale na hornu sa to musi urcite skratit pocitam takych 5mm az 1cm. Kde ste to skracovali, rezali ste hlbsie zavit alebo ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak vdaka octaviamanovi uz aj ja mam vzpery. Za bezkonkurencnu cenu! Pouzil som 350N, vyskusam neskor 250N. Predlzovat ich sa mi este nechcelo (su kratsie ako ostatne, ale ja nie som dlhan a staci mi to zatial). Pri povolovani srobu na pante kapoty treba dobre zabrat, je zalepeny lakom a preto nejde povolit. Ak ale niekto ma uz opravovanu/menenu kapotu, tak to pojde lahucko. Par foto ako "fotonavod": Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.