rtg61 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) sakra vezmi vapku a trochu ten motor umej Editováno: 8. Červen 2009, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 teraz je na vacsom servise, potom bude cisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak tie tvoje vyzeraju lepsie , musel si ich skracovat alebo pilovat klbky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Pilovat bolo treba, nedokazal by som ich nasadit bez toho. Skracovat som nemusel, praveze budem musiet predlzit asi o 2cm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 přesně o 20mm a prodlužovací matku M6x20 aby to bylo kam strčit a pak by to mělo být výškově podle origo tyčky a zajet by měli do sebe ještě asi s 5 mm vůli což bych ale více nepodcenoval aby se něco nepo....o při zabouchnutí jinak si mohl písnout oli poslal bych ti upilované kloubky poštou gratis,nebo jsem ti je poslal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Jasne, ze poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 tak to mi spadl Maňas ze srdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 tak jsem poridil od clena OCTAVIAMAN za necele 300,- i s postou a max spokojenost muzu jen doporucit vse doslo upravene tak aby pasovalo a fungovalo jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) Tož mi není jasné, když jsme všichni dali stejné vzpěry, myslím max. od dvou různých výrobců, kteří to cpou do různých přebalů, proč každej zkracujeme jinak, někdo jako já vůbec, když uchycení je stejné ?? Editováno: 3. Červenec 2009, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaos Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tak jsem poridil od clena OCTAVIAMAN za necele 300,- i s postou a max spokojenost muzu jen doporucit vse doslo upravene tak aby pasovalo a fungovalo jak ma. prosím pošli mi kontakt na člena OCTAVIAMAN , dík chaos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 (editace) Tak kdo jiny nez Octaviaman. Diky za ochotu. Bezva jednani!! Editováno: 23. Červenec 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
švesťák Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Už je mám na autí od Octaviamana, díky, super službička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žloutenka Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Musím se přidat k ostatním, co mají vzpěry od octaviamana. Cena super, jednání taky a to na mě ještě musel čekat, než se promotám Krumlovem. Takže Ddíky za ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Taky mi dnes dorazily, montáž bude co nevidět ... jen se zeptám, podložka na blatník je u všech samovýroba? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ano. Pořádnej kus plechu a je to za chvilku. Já vzal slabou pásovinu, pak jsem to celé nalakoval do barvy auta a super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korek_2003 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Zdarec, přátelé, kamarádi, měl bych prosbu, nemáte někdo zkušenost s těmito vzpěrami: http://tuning.autodoplnky.cz/vzpery-kapoty...apotu-s17659633, Uvažuji o nich, ale jak čtu toto téma, dvě plynové vzpěry a tolik provední ?Dík za jakékoliv info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Zdarec, přátelé, kamarádi, měl bych prosbu, nemáte někdo zkušenost s těmito vzpěrami: http://tuning.autodoplnky.cz/vzpery-kapoty...apotu-s17659633, Uvažuji o nich, ale jak čtu toto téma, dvě plynové vzpěry a tolik provední ?Dík za jakékoliv info :-) houbelec, jsou to pořád jedny a ty samé vzpěry v přebalech různých prodejců a pseudovýrobců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Pánové, nechci vám do toho kecat, ale jak jsem sledoval některé ty vaše fotky, tak je máte obráceně. Správně mají být pístama (tenkým) dolů, pístnicema (tlustým) nahoru. Údajně kvůli lepšímu mazání pístů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 To je mozne, miesto na ne je tam ale take, ze je lepsie ich dat "obratene". A co zadne vzpery, tie su tiez naopak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 No, zadní v zavřeném stavu jsou taky pístem dole. Nic ve zlém, já jen teď řeším něco se vzpěrou pro O2, tak prolézám weby různých výrobců a nachytal jsem tyto "moudrosti" Ale je fakt, že většinou říkají ...aby bylo dosaženo garance bezpeoblémového počtu cyklů 50000 krát... je lepší pístem dolů. Takže, kdo plánujete otevřít kapotu 50 tisíckrát a více, radši si je otočte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Neboj, pist uz je davno naopak zduvodu lepsiho dobrzdeni kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Mozes to trochu vysvetlit deko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Mozes to trochu vysvetlit deko? Kdyz byly pisty tak jak jsou na obrazku, tak kapota strasne vystrelila. Ted jsou naopak, takze uz ji nemusim pridrzovat v posledni poloze, ale pist to sam dobrzdi. Pak muzu hodit videjko, stejne musim na octavia club nafotit svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Ok, hod video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 díky za chválu klucí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.