Ignác Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) fungují dobře, akorát jedno z těch pouzder na kuličku s větším průměrem šroubu jsem musel flexou zvětšit bo nešla vytočit, ale jinak gut Editováno: 31. Květen 2010, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Taky jsem spokojen s octaviamanovou prací, jak bude čas hodím foto, funguje to uplně dokonale, díky chlape!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Takže se také přidávám ke spokojeným zákazníkům octaviamana. Vše bez problémů, jenom ty šrouby v kapotě mi daly, než jsem je vymontoval. Jinak vše pasuje. Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmarek01 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 octaviaman - v hodnocení e-shopů na prvním místě, super jednání, díky moc. Montáž mi trvala sice hodinu a půl (nedivte se - dělám v kanclu a když vemu šroubovák do ruky tak mi teče krev a taky tekla, když ta sfiňa šroub nechtěla povolit) no ale drží a funguje. Na dotaz proč jsem si to pořídil, když kapotu otvírám jen 2x za rok říkám - aby na technické nečuměli, že to ještě nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no já byl na stk minulý týden a jen hleděl jak mu kapota vystřelila z ruky octaviaman:fakt borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 u mě na STK to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Ja sem tež spokojeny se vzpěrama sice to jsou vzpěry z GI ale pasuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Tak po delší době konečně namontovány vzpěry od Octaviaman! super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Octaviaman mi napsal že už je nemá a nebudou Tak se tam pokusím napasovat ze zadních dveří combajnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Mám takový pocit, že se trochu vypoukla kapota na straně u řidiče. Asi budu muset ještě více vyfrézovat tu drážku v pouzdru tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepko76 Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Zdravím chlapi,chcem sa opýtat budú tieto vzpery dobré na moju Octaviu 1,9 TDI 66KW r.v.1998?Díky http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/skoda-octavia-vzpera-kapoty/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monak Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 (editace) Zdravím, tak jsem koupil od Revilo a hnedle jeden píst drhnul tak, že nešel vysouvat. Po reklamaci ten nový opět vrže (skáče), ale zatím funguje. Editováno: 11. Červen 2011, autor: monak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 (editace) Zdar chlapi. Tkze som si dnes namontoval tieto vzpery http://www.reviloshop.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=JOM-40035 tym hrubsim koncom hore, a ked otvorim kapotu tak sa nevysunie sama a tlmice povrzgavaju.A na soferovej strane pri zavretej kapote kde je pant tak ju vyduva dohora. Neviete cim to je?? Alebo tie tlmice skusit otocit opaacne???? Editováno: 27. Říjen 2010, autor: kapo1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0ny Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 chtěl bych se zeptat, jestli jdou použít na přední kapotu třeba vzpěry ze zadních dveří okty nebo jinýho auta četl sem, že octaviaman už ty vzpěry neprodává, tak přemejšlím, jaký by tam šly napasovat, od Milotecu za 2 tácy se mě tam zrovna dávat nechcou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 vzadu su kratsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0ny Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 a z jinýho auta by se použít nedaly ?? nebo nevíte, kde by se daly podobný těm octaviamana sehnat ?? nebo dělá je ještě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Mám rok a půl vzpěry z revilo shopu za 390 kaček a zvedají pořád jako nové. Zvedaly v pohodě i v zimě.Jen bylo potřeba si pohrát s délkou a kloubkama.Navíc to chce pořádnej matroš pod kloubkem na blatníku,jinak se prohne.Já si to udělal z 2,5mm nerezu. Vzpěry čas od času celé prostříkám konkorem kvůli korozi.A hlavně ty kloubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sambi Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Vzpěry kapoty mám 3/4 roku a taky stále fungují jako nové i v zimě. Koupil jsem je v revillo shopu, akorát jsem je musel reklamovat, protože mi poslali použité na podruhé už vše OK. Montáž po menších úpravách délky taky OK, akorát jsem dával silnější podložky na blatníkách. Je pravda, že když někde otevřu kapotu tak se to všem hodně líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Sambi - to víš, každej při zvedání kapoty už sahá po tyčce a jéééé ... kapota se zvedne sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monak Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 a z jinýho auta by se použít nedaly ?? nebo nevíte, kde by se daly podobný těm octaviamana sehnat ?? nebo dělá je ještě ?? Někde jsem četl, že se dají použít z Golfa z pátých dveří, ale nevím z jakého:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRychly Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 ahoj nemuze nekdo zmerit delku toho tlumice po otevreni kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 (editace) Zdarec chlapci tak tu po dlouuuuuuhé době tu šmátrám a zjištuji co se děje kolem vzpěr co jste vymysleli jiného a koukám skoro mrtvo opravdu mě mrzí že už je nemohu dodávat byl o ně obrovský zájem a těšilo mě že vám to dělalo radost.ještě se občas objeví zpráva nebo meil dokonce i sms,ale mohu pomoct jen tím že tam pasují z 5dv.kombi,pokud by jste chtěli pomůžu s návodem na montáž i prodloužení,jinak kdo by chtěl kovové kloubky tak ty mají v prodejnách agrozet.měli by tam i vzpěry ale podstatně dražší než byly ty ode mne,cca 250 kč/ks. ještě jsem chtěl poděkovat za chválu od svých spokojených zákazníků (at slouží) Editováno: 12. Srpen 2011, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacvin Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 chlapy mam doma vzpery z fabie s kufra maju 46,5cm myslite ze by ich tam bol problem dostat alebo ich treba zkracovat na tych 40cm ?vdaka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 no rozhodně nezkracuj,to je kravina,protože by se ti mohlo stát že ti bude kloubek narážet na hranu vzpěry tak dlouho až se to poškodí a ujde ti plyn a vyteče olej.to je spíš zkus posunout o šroub dolů na blatníku,tuhle délku potřebují tuším O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Mám vzpěry Jom od Escape6 za 4kylečka supééééér . Jsem mooooc spokojen . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.