ski1961 Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března @Mira28 bohužel nejde, ve voze je nejnovější diagnostická ochrana SFD2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března A servis dokáže nějaké ty věci zapnout třeba jako zadní světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanradimersky Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března (editace) Zdravím. Koupil jsem si kabel HEX-V2. K autu se normálně připojím. I kódování funguje. Jen mám problém, že po zadání security code mi program na chvíli zamrzne a pak mi vyskočí tato hláška. Nevi někdo co dělám blbě? 🥺🥺 Editováno: 21. Března, autor: milanradimersky Chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanradimersky Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března Ahoj. Tak problém vyřešen. Stačilo dodržet postup instalace. 😁😁 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března V 7. 3. 2025 na 18:25, Edison101 napsal: Čaute nedaří se mi zapnout přisvit do zatáček ví někdo jak na to? Našel jsem v přizpůsobení věci ohledně toho rychlost vypnutí atd. A tam se zdá že je všechno zapnuté ikdZ nechápu proč tam jsou stupně teploty. Ale když mrknu přímo konkrétně na přední mlhovky tak ve funkcích je jen mlhovka tak nevím jestli by tam neměla být i další funkce případně jaká? Je jich tam moc na výběr. A druhý dotaz mám normální tempomat lze to změnít na adaptivní ? zásadní problém je že adapťák má jinou páčku na ovládání, pod volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo včera v 19:30 Sdílet Vloženo včera v 19:30 ahojte, snazim sa dorobil KA2 highline kameru ako nahradu za stavajucu KA1 lowline a mam nasledovny problem. kamera nie je origo zo scaly ale podla cisla je to z audi a dataset, parametrizacia je tam z dakeho VW... Kazdopadne kamera funguje, funguje aj natacanie ciar. co nefunguje su rozne pohlady kamery a samotna kamera pracuje len cez spiatocku Domnievam sa ze to nebude problem toho ze ta kamera nema dataset zo scaly ale daky problem s BCM alebo niecim so ma spojitost s 5F jednotkou? Totiz pokial mam spravne info tak prave v 5F treba nakodovat vps_0x0b_msg_bus a vps_0x0b lenze mne ani jedno nejde a napise mi request out of range. nepomohlo ani to ze som v 5F odkodoval lowline kameru rear_view_low_rvc — not_active Kazdopadne nasiel by sa tu niekto, kto ma na scale/kamiq Highline kameru a ma VCDS a bol by ochotny spravit ADMAP 5F, 6C(kamera) pripadne aj modulu 10, mozno 19? Napriklad @zipro @Patrik1971 @kvetosm @Alma @Vladimír Kalandra @honzik @ExecutedDonut nemas prosim nejaku hypotezu preco nejde nakodovat v 5F vps_0x0b_msg_bus a vps_0x0b? DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo včera v 20:39 Sdílet Vloženo včera v 20:39 (editace) Nechci kecat, ale high kamera není myslim napojená přes zpátečku jako obyc kamera, tak možná bude problém taky v tom. PS : Adaptace ti poslu do zpravy Editováno: včera v 20:56, autor: kvetosm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo včera v 21:34 Sdílet Vloženo včera v 21:34 Netuším, tohle by mělo jít myslím nakódovat i když kamera v autě fyzicky ani není (mluvím ale ze zkušenosti z mib2 v trojce to může být jinak), zkoušel jsi i jiné režimy? (develop, end of line) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo včera v 22:06 Sdílet Vloženo včera v 22:06 (editace) 1 hour ago, kvetosm said: Nechci kecat, ale high kamera není myslim napojená přes zpátečku jako obyc kamera, tak možná bude problém taky v tom. PS : Adaptace ti poslu do zpravy jo zapojene to mam OK ja som vlastne z povodnej kamery zobral video kabel a 12V. spiatocku som zaizoloval a doplnil som 2 can vodice. logy pomohli a uz tam vidim rozdiely-samozrejme kamera ma ine kodovanie-ja som kupoval z ALI a sikmacmi tam mal spravil dataset a parametrizaciu na scalu ale je to proste VW a prva polovica kodovania je rozdielna-prekodovat mi to nejde. v 5F tam mas ty tie VPS aktivovane presne tak ako maju byt a low kameru mas deaktivovanu. este raz dik za logy Editováno: včera v 22:14, autor: fsociety19x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo včera v 22:08 Sdílet Vloženo včera v 22:08 32 minutes ago, ExecutedDonut said: Netuším, tohle by mělo jít myslím nakódovat i když kamera v autě fyzicky ani není (mluvím ale ze zkušenosti z mib2 v trojce to může být jinak), zkoušel jsi i jiné režimy? (develop, end of line) zastrel ma ale vobec netusim co myslis pod tym "develop, end of line". zatial som to skusal len cez VCDS so SA kodom 20103 aj bez neho a proste to nejde. nic ine som neskusal. ODIS sice mam ale zatial som ho nerozchodil kedze po instalaci ak si dobre pamatam mi tam proste pod projektom skoda vobec neukazovalo model scala kamiq atd takze som sa na to vyprdol...ak si teda narazal na ODIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edison101 Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Tak co se mi podařilo dokódovat. Klasický zadní denní svícení, 5 bliknutí blinkrů, přední mlhovky svítí s dálkami ty jsem i manuálně předělal aby svítily víc do široká, brzdové světlo při otevření dveří, zamknutí při rozjezdu, litry na dotankování, síla Lane assist. Ještě jsem zapl že když se dají výstražné blinkry tak na střídačku blikaly blinkry s brzdami vypadalo to zajímavě ale nakonec jsem to nenechal. Co mi nejde adaptivní Laneassist v infopanelu se mi to objeví ale nejde zaškrtnout, nejde ani aby se mi v infopanelu zobrazily možnosti na zamykání atd. Dále zavření oken při zamčení. U denního svícení když jsem chtěl aby se vyplo při vypínači v nule a zatažení ruční brzdy tak se vyplo už při zatažení ruční brzdy IKdyž vypínač na světla byl na Auto. S čím jsem dlouho bojoval a nezprovoznil byl přisvit do zatáček tam jsem v koncích a nevím co ještě zkusit. Taky jsem chtěl dát zadní mlhovky aby svítili i světla na kufru ale světla asi neumí svítí tak intenzivně jako brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.