ronall Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Nedávno jsem si všiml, že mám lehce deformovanou vrchní část vedení skla na levých zadních dveřích. Vím, že se tady už něco takového řešilo a našel jsem i TPI, kde je problém popsaný, ale v horším stavu, kdy je vedení už popraskané, což já zatím sice nemám, ale i tak se mě to moc nelíbí. Chci se zeptat těch, co už podobný problém řešili, jestli byl nějaký problém s reklamací v servisu? Za 14 dní jedu na výměnu oleje, tak to tam chci reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Přinejhorším ti řeknou tu svoji slavnou větu zatím to ještě sledujte a když se to zhorší tak vám to vyměníme. Zhorší znamená až ti to vyjede uplně ven v dobu kdy se ti to bude nejméně hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Já měl něco podobného, řešili to nějakým podlepením, od té doby (něco přes rok) zatím OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 12. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 @MilanHos toho se právě obávám. @Martab O tom podlepení se právě píše v tom TPI, jako nápravném opatření po výměně komplet celého vedení, což se určitě mění jen při popraskání, foto jak si to měl náhodou nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Bohužel nemám, bylo to tehdá v podstatě na novém autě a spravovali to ještě před předáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav07 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ahoj, mně prasklo to gumové vedení u pravého zadního skla v horním rohu (jakoby se tam rozšklebil ten spoj gumy). To bylo cca před rokem a půl. Vyměnili mi to vedení skla. Před zimou mi to prasklo na tom stejném místě. Jinak to okno ani nestahuju, nebylo to tedy nijak namáhané. Přišli na to, že ve dveřích (přímo v plechu) jsou drážky (otvory) pro zasazení toho vedení mimo toleranci a to vedení se jakoby vyboulí a časem to praskne. Poslali dotaz na Mladou Boleslav a ta doporučila výměnu celých dveří. Takže mám nové zadní pravé dveře a OK. Vše v rámci záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 13. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 No pěkně, nové dveře, to už muselo být hodně špatné. Dík za info, nahlásím to a uvidíme jak dopadnu, prasklé to ještě nemám, ale vyboulené je to slušně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav07 Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 no za sebe jsem rád, že prostě nevzali piník a ty drážky nevypilovali do tolerance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 čo poviete na toto tesnenie alebo co to je na ľavých zadných dverách (prvy obrazok)? tiez je to nejaké zdeformovane. nechapem ako som si to nevsimol uz skôr. na druhom obrázku porovnanie zadne prave dvere. bol som u predajcu, pozrel to prijimaci technik, opytal ako je to stare auto, ci s tym niekto nieco robil, dal mi vizitku, ze na budúci týždeň nech zavolam, ze si to budú musieť nechať tu a pozriet to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 update z dnešného dňa - auto v servise, povedali, že tesnenie je vadné, vymenia ho. objednali nové, zajtra by mohlo byť auto hotové... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 5. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Takže u mě hotovo, výměna proběhla dnes. V pondělí roční servisní prohlídka a nahlášení problému vedení okna a dnes ráno bez potíží vyměněno na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Řešil jste někdo tuto vadu i na FIII FL? Pro před FL je to známá vada a je i TPI, ale co na FL? Mate s tím někdo nějakou zkušenost (oprava/výměna atd). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Myslím, že příčina i řešení budou stejné jako předFL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 to bude stejne jako pred FL, takze vymenit zadni tesneni okna..nedavno jsem menil na pred FL.. tesneni cca 800kc a vymena na 15 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Minulý týden na služebním combi rok stará. Těsnění mezi oknem a oknem trojúhelníku. Měněno na záruku. Součastí těsnění je i okenko trojúhelníkové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Tak koukám, že se to nejen dokáže natáhnout a odklonit z rámu dveří, ale i shrnout. Z kraje roku to při harančce nahlasím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Jen pro info, těsnění vyměněno a preventivně přilepeno jako se dělalo na pred face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabojnikfilip Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Zdravím skupino, tento problém se mě také týká od začátku co mám Fabii. V rámci záruky provedli "opravu" podlepením a drželo to nějaký čas... Teď se chystám auto prodat a samozřejmě oboje zadní dveře mají to těsnění vyskočené. Je nějaká cesta jak opravit doma? Kolik by mohla stát oprava v servisu? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.