Publikováno Červen 12, 20196 r Ahoj. Mám problem po plnění klimatizace v servisu..podle mě to nechali po plnění běžet a uvařilo se to. Mizí mi ted voda, vaří a netopí to. Koukal jsem do motor.prostoru,ale stopy po úniku vody nikde. V oleji bílá pěna není. Děkuji za rady
Červen 12, 20196 r Muze to byt klidne x veci, ted jsem resil podobny problem u Thalie a teklo to vodni pumpou. Za tepla se voda odparila. U ex auta zase podobne priznaky melo tesneni pod hlavou. Nechat natlakovat jestli se ukaze kde to tece. Mimochodem auto i na volnobeh by se melo uchladit.
Červen 12, 20196 r Autor Takže vyměněn větrák,starý nešel,ale stejně se mi to cestou 15km v jednu chvíli vyšplhalo na 100°. Možná při tom prvním vaření fouklo těsnění pod hlavou,pač po 15km nádržka zase prázdná..co myslíte? Škoda,že nejde ta kontrolka..poprvé jsem si toho všimnul,až když byla ručička na 110°
Červen 12, 20196 r Pokud nekde neni viditelny unik tak to znamena, ze voda jde do motoru. V techto vedrech asi paru z vyfuku neuvidis. Nechal bych to natlakovat a dle toho postupovat dale. Pokud nespinala sahara, tak je dost mozne ze se to uvarilo a pak by to mohlo odnest tesneni pod hlavou. Teoreticky muzes sahnout na hadice s vodou, jestli nejsou tvrde jak beton coz by znamenalo ze to tlakuje.
Červen 13, 20196 r Autor Únik vody nikde nevidím. Hadice jsou krásně měkké ☹️ Může takovou neplechu dělat vadné víčko od expanzky? Divný je,že se mi kontrolka nerozsvítí ani když odpojím konektor na expanzce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.