Pajapaja25 Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Přestaly mi jít otevírat dveře u spolujezdce. Respektive, zevnitř to jde, ale zvenku jen někdy. Musí se vzít za kliku a posunout ji trochu (co to jde) dopředu a pak to někdy jde. Asi něco uvolněného, nebo vychozeného. Auto má najeto 60tis., a dveře u spolujezdce se používaly minimálně, takže opotřebované nejsou. Netušíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 24. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Tak mi ta klika "vypadla" částečně úplně :-/ Zadní strana se vysunula ze dveří a nejdou tedy otevírat a klika trčí ven. Nevíte někdo jak to rozdělat a zkusit zasunout zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 (editace) To si akoze rok v takom stave nechal "odlezet" a teraz,ked sa to rozpadlo uz uplne sa pytas,co s tym? To treba rozobrat a pozriet,viditelne tam nieco nieje ok.Nieje to zle zlozene po nejkej nehode?By tebou,sam sa do toho nepustam. Editováno: 24. Červen 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 (editace) Mě se stalo něco podobného a bez varování. Jsou to taky dveře spolujezdce. Vzal jsem za kliku - auto bylo odemčené - a dveře nešly otevřít. Tak jsem vzal ještě jednou a to celkem normální silou a dopadlo to takhle: Klika vypadla ven a nejde s ní hnout. Dveře nejdou otevírat jinak než zevnitř. Zamykání a odemykání na senzor Kessy u té kliky normálně funguje. Editováno: 26. Červenec 2020, autor: Marsonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Pri zamknuti a odemknuti s dalkacem a i bez neho (bezklicove otvirani dveri) nemohu otevrit dvere u ridice. Vsechny ostatni jdou, ale u ridice jdou otevrit jen zevnitr, Nez pojedu do servisu se chci zeptat jestli se s tim nekdo nesetkal. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 @eiben normalne umrel zamek... novy stoji nejakych 1200kc +-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Jak píše Deliberator. Je mrtvej zámek. Aftermarket stojí okolo těch 1500. Já dával v autorizáku i s výměnou cca 4000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 (editace) Vcera jsem prisel k autu odemkl prez Kessy a sahnu na zadni kliku a dvere nesli otevrit. Tak jsem je otevrel zevnitr, to slo. Ale od te doby uz proste nejdou zamknout a jsou porad odemcene. Asi zamek ko ze? Na 4 letem aute uz ko zamek dveri? Na skoda dilech stoji zamek 5000kc nezblaznili se? Nevite kde se da poridit popripade za lepsi cenu? Na netu mi nic nenachazi krom skoda dilu. Diky. Editováno: 5. Březen 2023, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 https://lagabasen.com/visa-produkter?partcode=3010&sbrcarcode=4220&vehicle=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 Také budu muset vyměnit předni levý zámek☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 (editace) Před hodinou, r_e_n_e napsal: https://lagabasen.com/visa-produkter?partcode=3010&sbrcarcode=4220&vehicle=0 Prosim blizsi info. Co to je za shop? Je tam mnoho druhu zamku. Podle kodu motoru vyvhazi na 750kc a nejaka posta. Uz jsi z toho objednaval? Jak trva dlouho doruceni? Diky tohle vidim poprve :) Tak kdyz to hodim do kosiku tak cena stoupne na 105Ecek... To je co zas? Divne Editováno: 5. Březen 2023, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 (editace) Musíš si vybrať svoj zámok podľa čísla. Samozrejme musíš si zvoliť v menu krajinu, kam to chceš poslať a potom ti ráta aj poštovné (ja mám Slovensko a Eur). Cez Inquiry sa vieš najprv s predajcom dohodnúť. Stránka spravuje Švédske autovrakoviská a zabezpečuje logistiku. Objednával som bočné okná, žiaľ vrátili mi naspäť peniaze, lebo sklo nechcú posielať cezhranične. Keď klikneš na obrázok, tak dostaneš detailný popis produktu a tiež sa vieš pozrieť z akého auta je to vybraté. V popise máš všetko (napríklad hneď prvý zámok): Year: 2017 Engine code: DFCA DDAA DFCA Original number: 5TA839015L- Search >> Visual Original Number: 5TA839015E - Search >> Quality: A A = The spare part is checked and tested without comments. The part represents the age and mileage of the car and can be used without action. lessNote: Vänster bak Editováno: 6. Březen 2023, autor: r_e_n_e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 https://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/superb-iii/dily-karoserie/zamky-vicka/24434-zamek-zadnich-dveri-s-cz-bez-bezpecnostni-pojistky-superb-iii-2015.html koukni tady na zámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 7. Březen 2023 Sdílet Vloženo 7. Březen 2023 Chci se zeptat zda je to dobrý zámek označení 5K1 837 015 H? má to být přední levý zámek pres safe locku.ale nezdá se mi že je to na mé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Tak co jak jsi dopadl? Ja blbe. Musel jsem koupit origo za 5000kc s elektrickou detskou pojistkou. Aftermarket neexistuje :( takze nakych 6000kc s praci. Jeste jsem si nechaval vymenit xenony za Led. To byl taky pocuc... Jen doufam ze ted nezacnou odchazet vsechny ostatni zamky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 Caute chalani, je tu niekde z Bratislavy / okolia, kto by mi vedel opravit klucku na strane spolujazdca? Klucka sa dlhsie zasekavala, no ukazal som manzelke ako si bez problemov otvarat dvere. Nuz, pri poslednej jazde ked nastupovala ju "vytrhla" a aktualne sa neda ani vybrat a ani vtlacit dnu. Cize asi to treba rozobrat. Auto sa da zamknut, len sa nedaju dvere otvorit zvonku, treba iba zvnutra... A aj to vyzera divne, kedze mi klucka odstava, tak to asi aj puta ludi, kedze parkujem pred panelakom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.