Pawouk Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Není dovoleno probírat stejnou věc v několika tématech. Duplicity jsem smazal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 8. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Ok, dik. A omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz93 Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Dobrý den, mám úplně stejný problém, povedlo se vám to vyřešit? Mockrát děkuji za odpověď 🙏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simlik Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 (editace) Ahoj, já mám vyloženě vrzání viz video níže pozná někdo, co to je? Superb 3 2.0TDi 110kW nájezd 60tkm Dííky! Editováno: 1. Červenec 2022, autor: simlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 1. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2022 Klasika, vrze rozvodak o kraj napinaci kladky. Je na to pripis, odkaz tady: Ale podle toho, ze uz mas ulomeny predni drzak krytu rozvodu, tak uz tam nekdo vlezly byl (nam ho taky pri kontrole ulomili) Pokud je tam spravna kombinace remen/kladka, tak to staci jen lehce primaznout z cela remenu a je klid. Pokud je tam remen Gates nebo stary Dayco tak te i pri tam malem najezdu vymena remenu nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazlik25m Vloženo 10. Březen 2024 Sdílet Vloženo 10. Březen 2024 V 1. 7. 2022 na 9:55, simlik napsal: Ahoj, já mám vyloženě vrzání viz video níže pozná někdo, co to je? Superb 3 2.0TDi 110kW nájezd 60tkm Dííky! Ahoj, podarilo sa ti odhaliť kde bol problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterSuperb Vloženo 14. Březen 2024 Sdílet Vloženo 14. Březen 2024 Dobrý deň, mám superb 3, model 2020, 2.0TDi, 140kw 4x4. Už dlhšiu dobu pozorujem divný zvuk z motora, oblasť rozvodov, pri studenom motore počuť akési “chrčanie”, prestane to až keď sa motor dostatočne zahreje. Niekde som čítal, že to spôsobuje vakuova pumpa alebo olejové čerpadlo, sú s tým videá aj na internete. Máte niekto s tým skúsenosť, prípadne postup opravy? Už som o tom čítal na nejakých fórach ale ako to vyriešiť som sa nedozvedel. Auto ma najazdené 177 000km, rozvody boli nedávno menené a robilo to aj pred výmenou aj po výmene čiže rozvody to pravdepodobne nebudú. Vopred ďakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 15. Březen 2024 Sdílet Vloženo 15. Březen 2024 Olejove cerpadlo. Nijak neresit. Je to vlastnost. Muzes vymeni cerpadlo ale co jsem cetl tak se to za par tis km zase vrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda666666 Vloženo 19. Březen 2024 Sdílet Vloženo 19. Březen 2024 V 28. 6. 2019 na 9:28, funscreen napsal: Ahoj všem, potřeboval bych vyřešit jeden zvuk, který mi jde z motoru POUZE po studeném startu. Přidávám ho do přílohy, prosím, poslechněte si ho a jsem zvědav na Vaše názory.. Je to kombinace "chroupání" a "cvrčka".. Nechci měnit půl motoru, ale byl bych rád, kdyby náhodou někdo z Vás věděl, o co jde... Díky moc. PS: jedná se o SUPERBa III, 2,0TDi (110/150) r.v. 2016, najeto 128tkm IMG_1754.TRIM.MOV 9.25 MB · 142 stažení Ahoj, Mě to dělá to samé, prý to dělá olejové čerpadlo, prý je to normalmní u tété motorizace...když se motor zahřeje tak to stichne že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Březen 2024 Sdílet Vloženo 19. Březen 2024 Dotyčný tady byl naposledy 2 roky zpátky, tak nevím, zda ti odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frgzoo Vloženo 11. Duben 2024 Sdílet Vloženo 11. Duben 2024 (editace) Zdravím, začal se mi ozývat zvuk od motoru při studeném startu, někdy to doprovází i špatný start, když se motor zahřeje tak už běží hezky, někdo nějaké nápady ? S3 2016 140KW DSG IMG_2736.mov Editováno: 11. Duben 2024, autor: Frgzoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal Obecny Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna (editace) V 1. 7. 2022 na 9:55, simlik napsal: Ahoj, já mám vyloženě vrzání viz video níže pozná někdo, co to je? Superb 3 2.0TDi 110kW nájezd 60tkm Dííky! Ahoj, tak čím to bylo? Jsem po výměně rozvodů a dela to stále, pouze pri studeném startu, po zahřátí přestane 🙂.. Myslel jsem, ze to přestane po výměně, ale dělá to furt 😃🙈 Popřípadě prosím i ostatní o reskci, pokud víte 👌 🙂 Dík za odpověď. Editováno: 8. Ledna, autor: Zdenal Obecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.