Publikováno Červenec 17, 20196 r Třísklo mě to do očí až v cc, Po kontrole Etky může mít Scala vnitřní ambientní osvětlení nejenom v podobě LED linek ve dveřích a palubní desce, ale taky: - jsou osvětlené kličky vpředu i vzadu - jako u Rapidu zůstaly i lampičky nad kapsama ve výplni předních dveří a ve středové konzole Nevím, jaké je přesné přiřazení dle prodejního programu a jestli nejde o chybu vyobrazení CC, ale každopádně díly k tomu existují. PR cisla by mely byt QQ1, QQ2 a QQ4. Plati i pro Kamyk. Upraveno Červenec 17, 20196 r od bojler
Červenec 18, 20196 r Ve Style máme podsvětlené vše zmíněné. Popravdě kličky u zadních dveří nevím, tam jsem ještě neseděl. :-)
Říjen 24, 20195 r V 18. 7. 2019 na 12:44, tomas.zmuda napsal: Ve Style máme podsvětlené vše zmíněné. Popravdě kličky u zadních dveří nevím, tam jsem ještě neseděl. :-) Ano ve vybavě Style jsou osvětleny i kliky dveří v zadu. Upraveno Říjen 29, 20195 r od Mikscala
Prosinec 30, 20213 r Led linky ve dveřích? Svítí mi vše mimo tyto zmíněné linky..To bylo za příplatek, nebo mám hledat chybu jinde? :-)
Prosinec 30, 20213 r A svieti Vám prístrojovka, nemyslím budíky, ale pásik nad priehradkou spolujazdca a druhá strana na ľavo pred vodičom?
Prosinec 30, 20213 r To neviem, ja mám 08/2020. Pýtal som sa v servise, tak sa musí vymeniť ten šedý panel nad priehradkou v ktorom je ten LED pásik a na ľavej strane tiež, Ten pravý 270,- EUR a ten ľavý 170,- EUR. Tak že som to rovno zavrhol. :) Pálka jak hovado:) Ten pásik na dverách na tapeci ten sa meniť nedá, to svieti len na Octaviách a vyššie.
Prosinec 30, 20213 r Počkej až jich bude pár na vrakáči a seženeš je za pár kaček. Mě štvalo, že tam nedali rgb. No soc. auto. Upraveno Prosinec 30, 20213 r od keras
Prosinec 31, 20213 r Jasně no, vyšší modely. Kdyby tyhle fíčurky dali i do socky už by neměli co nabízet v těhle dražších😉🤣 Někde jsem četl, že to snad předělat jde. I s použitím vlastních rgb čipu. Ale asi na to musí být ŘJ. Co jsem koukal v elektrice, položky na dokodování tam jsou. Jestli to však za to stojí je věc druhá... Kolaga psal, že měl do Scaly nakonfigurované bronz (nebo tak nějak) ambient osvětlení, ale nakonec mu to stornovali a dali základ bílej. To tak si vzít zelenou lihovku a udělat si zelené ambient. A za půl roku podle nálady jiné!!!
Prosinec 31, 20213 r Dávají i červenou? Ta je spíš do ww ne? Jak to tam pasuje s ostatními světýlky? @barnak přežiješ i bez... Člověk to stejně za čas nevnímá😉 Upraveno Prosinec 31, 20213 r od keras
Prosinec 31, 20213 r Mám barvu auta červenou Velvet tak možná proto dali červené linky ambientního osvětlení palubní desky (zbylé prvky osvětlení jsou bílé) ale jelikož mám virtuální kokpit tak to dohromady vypadá moc dobře. Červená linka na fotce vlevo.. Upraveno Prosinec 31, 20213 r od OZracing
Prosinec 31, 20213 r Opravdu krásné!!! Díky za foto👍 I ta virtualka + Amundsen... Hoši se*ete mě 🤣🤣🤣 Hezkýho silvestra!
Prosinec 31, 20213 r V ponuke je biela, červená a tzv. medená... Upraveno Prosinec 31, 20213 r od touareg3
Prosinec 31, 20213 r V konfigurátoru už není o ambientním osvětlení vůbec zmínka, ani v ceníku, nebo se blbě dívám.
Leden 1, 20223 r V cenníku je už len toto: Ambientné osvetlenie v bielej farbe (stredová konzola, priestor na nohy vpredu, osvetlenie kľučiek dverí
Květen 29, 20223 r Čau kluci mám Scalu MC a dotaz. Osvětlení mám pod nohama , linku červenou na palubovce , osvětlené kličky otevírání dveří a když jedu sám což je většinou tak svítí příhrádka ve dveřích jen u mě , i když v těch ostatních dveřích jsou světýlky taky. Je v tom nějaký chyták proč to svítí jen u mě ? Třeba to svítí jen když na daném sedadle někdo sedí nebo se to nějak nastavuje , v menu jsem to nenašel.
Květen 29, 20223 r Ahoj, jj pozná to podle zátěžového senzoru že je sedačka prázdná. Nastavit v menu se nedá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.