bojler Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 (editace) Třísklo mě to do očí až v cc, Po kontrole Etky může mít Scala vnitřní ambientní osvětlení nejenom v podobě LED linek ve dveřích a palubní desce, ale taky: - jsou osvětlené kličky vpředu i vzadu - jako u Rapidu zůstaly i lampičky nad kapsama ve výplni předních dveří a ve středové konzole Nevím, jaké je přesné přiřazení dle prodejního programu a jestli nejde o chybu vyobrazení CC, ale každopádně díly k tomu existují. PR cisla by mely byt QQ1, QQ2 a QQ4. Plati i pro Kamyk. Editováno: 17. Červenec 2019, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Ve Style máme podsvětlené vše zmíněné. Popravdě kličky u zadních dveří nevím, tam jsem ještě neseděl. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikscala Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 (editace) V 18. 7. 2019 na 12:44, tomas.zmuda napsal: Ve Style máme podsvětlené vše zmíněné. Popravdě kličky u zadních dveří nevím, tam jsem ještě neseděl. :-) Ano ve vybavě Style jsou osvětleny i kliky dveří v zadu. Editováno: 29. Říjen 2019, autor: Mikscala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Led linky ve dveřích? Svítí mi vše mimo tyto zmíněné linky..To bylo za příplatek, nebo mám hledat chybu jinde? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Ve dveřích linky u Scaly nesvítí. Podsvětleny jsou kličky a přihrádky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 A svieti Vám prístrojovka, nemyslím budíky, ale pásik nad priehradkou spolujazdca a druhá strana na ľavo pred vodičom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Tam ano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 ale nově už Scala to ambientní osvětlení tuším nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 To neviem, ja mám 08/2020. Pýtal som sa v servise, tak sa musí vymeniť ten šedý panel nad priehradkou v ktorom je ten LED pásik a na ľavej strane tiež, Ten pravý 270,- EUR a ten ľavý 170,- EUR. Tak že som to rovno zavrhol. :) Pálka jak hovado:) Ten pásik na dverách na tapeci ten sa meniť nedá, to svieti len na Octaviách a vyššie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 (editace) Počkej až jich bude pár na vrakáči a seženeš je za pár kaček. Mě štvalo, že tam nedali rgb. No soc. auto. Editováno: 30. Prosinec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 @kerasco je rgb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Různé barvy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Taky mě mrzí, že nelze měnit barvu podsvícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 RGB je len na Octavii, Superb, Kodiak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Jasně no, vyšší modely. Kdyby tyhle fíčurky dali i do socky už by neměli co nabízet v těhle dražších😉🤣 Někde jsem četl, že to snad předělat jde. I s použitím vlastních rgb čipu. Ale asi na to musí být ŘJ. Co jsem koukal v elektrice, položky na dokodování tam jsou. Jestli to však za to stojí je věc druhá... Kolaga psal, že měl do Scaly nakonfigurované bronz (nebo tak nějak) ambient osvětlení, ale nakonec mu to stornovali a dali základ bílej. To tak si vzít zelenou lihovku a udělat si zelené ambient. A za půl roku podle nálady jiné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Já mám ve Scale červené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 My nebudeme mať žial žiadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 (editace) Dávají i červenou? Ta je spíš do ww ne? Jak to tam pasuje s ostatními světýlky? @barnak přežiješ i bez... Člověk to stejně za čas nevnímá😉 Editováno: 31. Prosinec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 (editace) Mám barvu auta červenou Velvet tak možná proto dali červené linky ambientního osvětlení palubní desky (zbylé prvky osvětlení jsou bílé) ale jelikož mám virtuální kokpit tak to dohromady vypadá moc dobře. Červená linka na fotce vlevo.. Editováno: 31. Prosinec 2021, autor: OZracing 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Opravdu krásné!!! Díky za foto👍 I ta virtualka + Amundsen... Hoši se*ete mě 🤣🤣🤣 Hezkýho silvestra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 (editace) V ponuke je biela, červená a tzv. medená... Editováno: 31. Prosinec 2021, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 V konfigurátoru už není o ambientním osvětlení vůbec zmínka, ani v ceníku, nebo se blbě dívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 V cenníku je už len toto: Ambientné osvetlenie v bielej farbe (stredová konzola, priestor na nohy vpredu, osvetlenie kľučiek dverí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 Čau kluci mám Scalu MC a dotaz. Osvětlení mám pod nohama , linku červenou na palubovce , osvětlené kličky otevírání dveří a když jedu sám což je většinou tak svítí příhrádka ve dveřích jen u mě , i když v těch ostatních dveřích jsou světýlky taky. Je v tom nějaký chyták proč to svítí jen u mě ? Třeba to svítí jen když na daném sedadle někdo sedí nebo se to nějak nastavuje , v menu jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 Ahoj, jj pozná to podle zátěžového senzoru že je sedačka prázdná. Nastavit v menu se nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.