Publikováno Červenec 26, 20196 r Zdravím vás , předně se omlouvám jestli zakládám nové téma ale jsem tu nový a potřebuju poradit, při prvním studeném startu se mi tak 2x týdně rozbliká žhaveni na druhé nastartování už se to neobjeví. Motor 1,6 CR 77 kw, diagnostika nahlasila 2 závady sporadické které vyskočí současně. dokázal by please někdo poradit po čem jít. Za případné rady děkuji
Srpen 16, 20196 r Autor Tak dalsi poznatek nechal jsem auto jet s blikajicim zhavenim. Ujel jsem cca 500 m auto nespadlo do klasickeho nouzaku ale postupne ztracelo vykon a a prestalo uplne brzdit.
Srpen 25, 20196 r nechce sa mi studovat ako mas ovladane turbo, ale to ze ti uplne prestane brzdit si prekladam ako "brzdi bez posilovaca". predpokladam teda ze mas aj regulaciu turba riadenu podtlakom / tak ako posilnovac brzd a tebe ten podtlak z nejakeho dovodu nenabehne....
Listopad 13, 20204 r Povedal by som ,že je vadný aktuátor-ovládacia banka turba . Upraveno Listopad 13, 20204 r od marian.marcin
Prosinec 4, 20204 r Dělával to ventil v podtlak trubce od vývěvy k posilovači. Tam se ale těžko normálně dostaneš protože vede až dolů pod sání do bloku motoru. Nutné vyzkoušet jestli nahoře v tu chvíli chybí podtlak. I když to dělávalo spíše v zimě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.