Lukáš Siuda Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 (editace) Dobrý den, chtěl jsem se poradit o radu u mého auta. Předem chci napsat že mi měnily stabilizátory, gumky na stabilizátorech, čepy, dorazy na tlumičech všechno na obou stranách, tlumiče jsou v pořádku.. Mám problém vtom že nikdo není schopný mi to opravit.. Vždy řeknou všechno je v pohodě to auto je jak nové... Ale vždy jak zatočím do levá nebo do práva tak mi to udělá takový cvaknuti je to slyšet u pravého kola a aj u levého kola.. Projížděl jsem se stim hodně servisu a vždy že nic neslyší... Minulý týden jsem byl ve škodovce.. Pan mi řekl že to slyší ale že neví co by to mohlo být... Podotýkám jedna se o škoda rapid 1.2 tsi 63kw rok výroby 2014.. Prosím jestli máte někdo zkušenost tak prosím napíšte. Byl jsem na STK na těch třiskačech a tam že ty gumky na stabilizátorech tak jsem to nechal vyměnit a dělá to pořád.. Možná že tu byl už stejný problém ale nějak jsem to nenašel.. Editováno: 29. Červenec 2019, autor: Lukáš Siuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 To cvaknutie ti robi pri rozjazde do predu alebo pri spiatocke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Mne napriklad teraz nieco vzdy cvakne,klepne od podvozku pri cuvani. Spravi to iba raz pri cuvani. Nevie niekto co to moze byt? Pred tym to robilo len ked som mal vytocene kolesa teraz to robi aj zarovna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Siuda Vloženo 1. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Ono to dělá jen při zatáčení do leve strany a pravé strany.. Vlezl jsem pod auto a přišel jsem na to že to je silentblok na rameni.. Tak jsem skusil ho promazat wdčkem a světe div se přestalo to.. Tak problém je vyřešeny.. A je klid.. Akorát to co píšete tak to opravdu nevím co to může být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Akorát že WD není příliš vhodný obecně na mazání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Siuda Vloženo 1. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2019 A můžete mi poradit co jiného než WD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Když už něco na pryž, tak mazivo s lithiem. Ty nenapadají pryž narozdíl od americké vody WD, což je pěkná sr...a. Mazivem s lithiem Škodovka dokonce řešila vrzání silentbloků u SIII nebo skřípající manžety kloubů na FIII a Rapidech v rámci záručních oprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Tak to teda skusim aj ja premazat silikonovym sprejom a uvidime ach joj. Inac ten sil.olej mi pomohol ked mi vrzali manzety klbov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Už ten silikon je jepší na gumu jak démonizované wd, možná tak na čištění flinty je dobrý. O tom zmíněným mazadle jsem tady už taky někde četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Siuda Vloženo 2. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Dobře děkuji za radu. Já jsem právě že nic po ruce neměl tak jsem to udělal wdčkem aspoň jsem to zkusil a zjistil když nebyli schopni to zjistit servisech proto jsem to namazal wdčkem.. Ale děkuji jak bude zase to vrzání dělat tak to udělám stim co jste mi poradil. Ale opravdu mi to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Teď jsem četl ve speciálu SM Ojetiny v článku o OIII, že přední nápravu mažou lithiovou vazelínou (obj. č. G 052 150 A2), která neleptá pryž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Siuda Vloženo 10. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2019 Dobře děkuji moc za radu. :) Ještě jsem se chtěl zeptat jestli máte někdo zkušenost stim že jak brzdim tak slyším prostě takové kopání a u levého kola takový divný zvuk při brzdění.. Dneska to začalo...Myslíte že to může dělat brzdové destičky? Ještě se neměnily.. Auto má najeto 114 430km a začalo to dneska.. Čepy a takové ty věci mám nové.. Ale 90% si myslím že to asi bude chtít výměnu destiček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Ale WD vyrábí celou škálu maziv, mimo jiné také zmiňovanou lithiovou vazelínu, máte na mysli, že ani tuto vazelínu od WD radši nebrat? https://www.obautodily.cz/sprej-wd-40-bila-lithiova-vazelina-400-ml--11010cz2288/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Také jsem na benzince sehnal tuto lithiovou vazelínu ve spreji na mazání zámků a silentbloků: https://coyote.cz/coyote-bila-lithiova-vazelina-400ml Snad jsem koupil správně a nebude to mazivo škodit pryžovým částem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.