Publikováno Srpen 10, 20196 r Mohu se zeptat jaké používáte držáky na telefon a kde? Našel jsem Brodit těsně pod rádio a potom vpravo na středový panel což už je dost daleko a nízko.
Srpen 10, 20196 r Brodit na tunel. Nezakryva ovladaci prvky auta, neplete se ve vyhledu, neupadava. Navic se da koupit i s dobijenim. A ze je daleko a nizko? To co potrebujes se Ti stejne zobrazuje na obrazovce v aute. Projel jsem s nim celou dovolenou (skoro 5 tis. km) a maximalni spokojenost. Pred tim jsem mel na Octavii drzak do mrizky ventilace. V zime v mrazu mi vylomil lamelu mrizky ventilace. Magneticky zase hyzdil telefon a byl problem s obalem. Upraveno Srpen 10, 20196 r od Pytlák
Srpen 12, 20196 r Na webu sunnysoft.cz je konfigurator drzaku a fotky. Ja koupil drzak s nabijenim + klip na tunel. Dodany nabijeci kabel byl moc dlouhy, a tak jsem ho nepouzil. Dokoupil jsem kratsi kabel a telefon nabijim z USB auta. Zaroven se mi pres kabel prenaseji data pro AA,... Jediny problem u kabelu byl v tom, ze v drzaku je pouzit typ s malou plastovou koncovkou konektoru. Pokud chces jiny, napr. kratsi, blbe se shani. Vzdycky ale muzes pouzit ten puvodni.... Upraveno Srpen 12, 20196 r od Pytlák
Srpen 16, 20196 r zadny. telefon pripojim 10cm kabelem z ali. Nemam zesileni anteny ve schrance, takze kvuli signalu polozim telefon na suplik. Vse ostatni ovladam pres infotainment. Diky matnemu krytu telefon neklouze po plastovem supliku.
Listopad 13, 20204 r V 10. 8. 2019 na 22:05, Pytlák napsal: Brodit na tunel. Nezakryva ovladaci prvky auta, neplete se ve vyhledu, neupadava. Navic se da koupit i s dobijenim. A ze je daleko a nizko? To co potrebujes se Ti stejne zobrazuje na obrazovce v aute. Projel jsem s nim celou dovolenou (skoro 5 tis. km) a maximalni spokojenost. Pred tim jsem mel na Octavii drzak do mrizky ventilace. V zime v mrazu mi vylomil lamelu mrizky ventilace. Magneticky zase hyzdil telefon a byl problem s obalem. Ahoj, chci se zeptat zda je držák na tunelu opravdu pevný? Chci si taky pořídit, ale mám obavy jestli nebude sjíždět po zatlačení telefonu do držáku s konektorem? Děkuji za odpověď.
Listopad 14, 20204 r To provedeni drzaku co mam ja je super. Na prave strane tunelu je drzak vlastne jen zahaknuty. Aby se neposouval, je tam samolepka. Ale tu jsem nepouzil. Drzi dostatecne i bez ni a mohu ho kdykoliv oddelat. Navic to umozni posunuti o par cm nahoru a dolu. Po vice nez roce pouzivani neni ani odreny ci omackany tunel v miste nasazeni drzaku. Vlastni drzak telefonu jsem jiz musel trochu upravit na jiny model founu a na jiny napajeci kabel. Ale ten klip na uchyceni upravu nepotreboval.
Únor 12, 20214 r Taky díky za fotky, je to lepší jak dlouhý vyprávění. Škoda má spousty vychytávek, ale mobil nemám kam dát.
Únor 12, 20214 r Tak hlavně dnes existuje něco jako bezrátové připojení, bezdrátové nabíjení apod., není nutné telefon vytahovat z kapsy případně má své místo na nabíjecí podložce. Vrtat držáky už dnes tak nějak nedává moc smysl, chyba neobjednat výše uvedené vymoženosti. Ale jinak sopuhlas, úložné prostory mizerné :).
Únor 13, 20214 r Já bych se třeba na ten telefon v držáku dole nemohl dívat, to už bych ho mohl mít rovnou položený v přihrádce s USBčkama nebo pod područkou, tam to vozím připojené kabelem teď. Na mobilu si zapínám jen hotspot+Škoda OneApp, a na navigaci a hudbu používám Waze přes Android Auto na displeji infotainmentu. Když potřebuju něco extra na mobilu, např když stojím v zácpě nebo někde čekám tak si beru telefon do ruky a pak ho zas odložím. Žena má ještě magnetický držák ve ventilaci, to je dobrý tam je to vysoko a drží to víc než dobře.
Únor 13, 20214 r V 12. 2. 2021 na 16:06, kitrab napsal: Tak hlavně dnes existuje něco jako bezrátové připojení, bezdrátové nabíjení apod., není nutné telefon vytahovat z kapsy případně má své místo na nabíjecí podložce. Vrtat držáky už dnes tak nějak nedává moc smysl, chyba neobjednat výše uvedené vymoženosti. Ale jinak sopuhlas, úložné prostory mizerné :). No, je to věcí názoru. 6k za bezdrátové nabíjení je docela dost a ne každý telefon ho podporuje. Navíc bezdrátový CarPlay je dostupný až od MR2021. Upraveno Únor 13, 20214 r od dafro
Únor 13, 20214 r 6k je raketa o tom žádná, o tom už jsme psali výše, 10-12 dolarů to řeší. V každém případě Carplay po kabelu je stále zlaté řešení, proti mechanickému držáku.
Únor 14, 20214 r Tak já koupil Brodita, ještě jednou dík Pytlákovi za foto, a zároveň Ufona. Mohu říct, že držák i CarPlay fungují na 1+. S AA byly neustále problémy, sekání, mapa nenatáčela, on line připojení selhávalo. CarPlay navíc podporuje Mapy.cz, když chci plánovat trasu 👍. Zacvaknu telefon a už nic neřeším👏.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.