Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.

Nemáte někdo problém se skřípáním zadních brzd.Ráno když vyjedu a zabrzdím ukrutně to začne skřípat,po pár zabrždění se to přestane.Pakny jsou skoro nové a jsou škodovácké.Netušíte co s tím,nevědět že ty pakny jsou dobré řekl bych že to jde kov na kov.Poradíte.

Kubrt

Mě to dělá přesně tak, ale mam vzadu kotouče. Začalo to dělat asi před dvěma měsíci, co jsem kompletně měnil všechny kotouče a destičky. Píská mi jen zadní náprava. Mam podezření na tu automatiku, co sama dotahuje vůli na lanovodech. Prostě že se to jako pořád brzdí... Ale nejsem odborník a budu rád za každou radu. Nemyslím tim radu typu "Tak to namaž" můj 5ti letý synovec :smich:

Skřípe mě to taky párkrát zabrzdím a je to ok. Dělalo mě to i u minulé Oct. tak to neřeším ;)

Myslím že je to normální. Trošku to v noci orezne a pak si to zaskřípá. B)

Skřípe mě to taky párkrát zabrzdím a je to ok. Dělalo mě to i u minulé Oct. tak to neřeším ;)

Tak to mas sjete na nyt. Jeste se to da. Ale tim padem jeste jsou puvodni - dnes se uz nenytuji, ale poze lepi. Poradne se na ne mrknete zda opravdu neskrtate. Ty nyty nejsou videt protoze jsou zaprasene seskvarene a od brz. prachu. Oni vypadaji s tloustkou jeste oky, ale po dobrem prohlednuti si toho vsimnes

Upraveno od Host

Na A4 nové kotouče, destičky, jeden třmen, kterej byl hryzlej a při dobržďování to občas píská. Vše při kontrole O.K. Někdy píská a někdy ne, tak nevím. Nevím, jestli to píská ve předu nebo vzadu, podle mně zadek. Ale jak předek, tak zadek je novej.

• Autor

Zdravím.

Tak jsem asi to skřípání odstranil,doufám.Celé jsem to rozebral a vyfoukal kompresorem.Zadní čelisti jsou sice nýtované ale na nýty to ještě zdaleka nedošlo proto že jsou v podstatě nové.Trochu jsem ty pakny očistil a postříkal sprejem na brzdy.Je pravda že to chvíli brzdilo jako utrženej vagon ale po pár zabrždění je to dobré.Tři dny po očištění a zatím jezdím bez skřípání.

Kubrt :)

Upraveno od Kubrt

Zdravím.

Tak jsem asi to skřípání odstranil,doufám.Celé jsem to rozebral a vyfoukal kompresorem.Zadní čelisti jsou sice nýtované ale na nýty to ještě zdaleka nedošlo proto že jsou v podstatě nové.Trochu jsem ty pakny očistil a postříkal sprejem na brzdy.Je pravda že to chvíli brzdilo jako utrženej vagon ale po pár zabrždění je to dobré.Tři dny po očištění a zatím jezdím bez skřípání.

Kubrt :)

Opravdu se poradne mrknete na nyty - vetsinou kdyz jsou dobry - tak je jen tak neuvidite :t ty diry po nich jsou zadelane brzd. prachem. Takze ocistit a mrknout jak jeste je daleko k nytum :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.