Publikováno Říjen 25, 200618 r Zdravím. Nemáte někdo problém se skřípáním zadních brzd.Ráno když vyjedu a zabrzdím ukrutně to začne skřípat,po pár zabrždění se to přestane.Pakny jsou skoro nové a jsou škodovácké.Netušíte co s tím,nevědět že ty pakny jsou dobré řekl bych že to jde kov na kov.Poradíte. Kubrt
Říjen 25, 200618 r Mě to dělá přesně tak, ale mam vzadu kotouče. Začalo to dělat asi před dvěma měsíci, co jsem kompletně měnil všechny kotouče a destičky. Píská mi jen zadní náprava. Mam podezření na tu automatiku, co sama dotahuje vůli na lanovodech. Prostě že se to jako pořád brzdí... Ale nejsem odborník a budu rád za každou radu. Nemyslím tim radu typu "Tak to namaž" můj 5ti letý synovec
Říjen 25, 200618 r Skřípe mě to taky párkrát zabrzdím a je to ok. Dělalo mě to i u minulé Oct. tak to neřeším
Říjen 29, 200618 r Skřípe mě to taky párkrát zabrzdím a je to ok. Dělalo mě to i u minulé Oct. tak to neřeším Tak to mas sjete na nyt. Jeste se to da. Ale tim padem jeste jsou puvodni - dnes se uz nenytuji, ale poze lepi. Poradne se na ne mrknete zda opravdu neskrtate. Ty nyty nejsou videt protoze jsou zaprasene seskvarene a od brz. prachu. Oni vypadaji s tloustkou jeste oky, ale po dobrem prohlednuti si toho vsimnes Upraveno Říjen 29, 200618 r od Host
Říjen 29, 200618 r Na A4 nové kotouče, destičky, jeden třmen, kterej byl hryzlej a při dobržďování to občas píská. Vše při kontrole O.K. Někdy píská a někdy ne, tak nevím. Nevím, jestli to píská ve předu nebo vzadu, podle mně zadek. Ale jak předek, tak zadek je novej.
Listopad 1, 200618 r Autor Zdravím. Tak jsem asi to skřípání odstranil,doufám.Celé jsem to rozebral a vyfoukal kompresorem.Zadní čelisti jsou sice nýtované ale na nýty to ještě zdaleka nedošlo proto že jsou v podstatě nové.Trochu jsem ty pakny očistil a postříkal sprejem na brzdy.Je pravda že to chvíli brzdilo jako utrženej vagon ale po pár zabrždění je to dobré.Tři dny po očištění a zatím jezdím bez skřípání. Kubrt Upraveno Listopad 1, 200618 r od Kubrt
Listopad 1, 200618 r Zdravím.Tak jsem asi to skřípání odstranil,doufám.Celé jsem to rozebral a vyfoukal kompresorem.Zadní čelisti jsou sice nýtované ale na nýty to ještě zdaleka nedošlo proto že jsou v podstatě nové.Trochu jsem ty pakny očistil a postříkal sprejem na brzdy.Je pravda že to chvíli brzdilo jako utrženej vagon ale po pár zabrždění je to dobré.Tři dny po očištění a zatím jezdím bez skřípání. Kubrt Opravdu se poradne mrknete na nyty - vetsinou kdyz jsou dobry - tak je jen tak neuvidite ty diry po nich jsou zadelane brzd. prachem. Takze ocistit a mrknout jak jeste je daleko k nytum
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.