Krosta Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Zdravím, dnes jsem si zkoušel aktualizovat Columbus (MIB2) v Octavii MR2016 a v průběhu instalace nastal problém, kdy SD karta, nově kupovaná, bohužel vadná, způsobila to, že se přešlo do Emergency flashování a pak do Emergency asistenta. Když jsem pak v průběhu sehnal jinou SD kartu, se kterou to "dojelo v pořádku", tak mi funguje pouze zapnutí rádia a funguje mi ještě otevření menu klimatizace, jinak nefunguje nic. Tlačítka nefungují a nejde nic dělat. Nemáte někdo tušení, jak bych mohl dokázat, že vyvolám update firmwaru znovu? SD Kartu to najde, když jí tam vložím, ukazuje to i, že je na ní dostupný update softwaru, ale nemám jak ten software dát aktualizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 (editace) Nutná úprava sd karty. Editováno: 18. Srpen 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 18. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 (editace) Super, rádio je plně funkční a aktualizované, moc děkuji za pomoc! Dvě hodiny řešení a ono stačí přitom "tak málo.." Editováno: 18. Srpen 2019, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Staci malo, ale boli by sme radi, keby si napisal, co si s tou kartou urobil...:) ci si ju len naformatoval alebo nieco viac... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 19. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 (editace) Omlouvám se, na to jsem zapomněl. Karta byla úplně k ničemu. Několik vadných sektorů, takže jsem použil dočasně sd kartu, co mám v kameře a všechno proběhlo v pohodě. Teď se snažím zjistit, jak otevřít vývojové menu, měla by tam být možnost u softwaru vyššího jak 1233 nastavit vzhled jako má Columbus v Octavii po FL, ale právě skrze vývojové menu (testmode menu v němčině). Kdyby náhodou někdo věděl jak, uvítám jakoukoliv pomoct :) Editováno: 19. Srpen 2019, autor: Krosta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekRMK Vloženo 5. Květen 2020 Sdílet Vloženo 5. Květen 2020 ahoj kde si prosim ta stiahol ten update fw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panco505 Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Zdravim aj mna by zaujimalo kde by som stiahol potrebny subor na aktualizaciu...popis vo fotke dakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Zdravím, aktualizaci jsem sehnal od známého v servise. Měl jsem zároveň problémy s výpadky couvací kamery, tak jsem právě požádal o jeho pomoc a obdržel jsem od něj tuto verzi. Bohužel ji nikde nemám. V počítači jsem si ji nenechal a SD kartu jsem na to použil dočasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axess Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Aktualizace jsou veřejně přístupné zde (po zadání VIN): http://updateportal.skoda-auto.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 To sou mapy, ale firmware jakože operacni systém je oficiálně dostupný jen v škodovce. Odesláno z mého ANE-LX1 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Hmm, tak ty "mapy" mi trvale vyply příjem dopravních informací TMC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Blbost. Mne to stale ide. Rakuske TMC vidim v navigacii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Náhoda? Já to teda nekoumal asi 3 dny před updatem, ale po updatu jsem to kontroloval ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 24. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Když píšeš, že TMC funguje po vyndání SIM karty, tak se SIM kartou funguji online dopravní informace? To tak není, že? Toho docílím jedině tím, že budu mít v autě ŠKODA CONNECT, je to tak? Mám teď v autě totiž Columbus z FL verze a ten umí Škoda Connect, ale moje auto to samozřejmě původně nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Zdravím Vás pánové, Když jsem koupil svou Octavii, která je 2013, tak jsem měl ve svém Columbusovi Mib1 H40 verzi 0101(zřejmě jedna z prvních verzí), tak jsem různě bádal až se mi povedlo najít poslední verzi 0411. Update se provádí přes SD a použil jsem stejnou jako mám na aktualizaci map(SanDisk Ultra 32gb class10). Vše proběhlo bez problémů a jediné co, tak se pak musí potvrdit aktualizace diagnostikou. Aktualizace má 1,30 Gb, tak pokud by někdo chtěl také experimentovat, můžu soubor aktualizace poskytnout. Aktualizaci mám jinak už cca 3/4 roku a vše v pořádku a ještě jsem z portálu škoda update instaloval nový Bluetooth firmware. Teď bych jen potřeboval najít někoho z okolí Ústecka, kdo by uměl přehrát ostatní řídící jednotky(motor), protože ve Škodovce se jim do toho nechce, neumí atp.. ale to už je tady OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RkrausR Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 V 22. 6. 2020 na 12:20, Axess napsal: Aktualizace jsou veřejně přístupné zde (po zadání VIN): http://updateportal.skoda-auto.com/ Zdravím, asi jak pro koho :-( mě to na můj VIN píše " Je nám líto, ale nebyli nalezeny žádné podklady pro daný VIN. " Koupil jsem Superba 2, 103Kw, DSG, 2008 a chtěl bych si taky aktualizovat mapy, spoustu kruháků a dálnic vedoucích souběžně se starou silnicí to nezná. No a jako třešničkou, netuším jak se dostat na Columbovi do tabulky Informace o systému. I když držím tlačítko SETUP bůhví jak dlouho objeví se pouze 3 řádky, AM, FM, DAB a dál ani houby. Poradil by mi prosím někdo, co dělám špatně? Děkuji moc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Ahoj, Superb 2 má ještě starý RNS510, proto to nejde z portálu škoda. U tohoto starého modelu je možné stáhnout aktualizační DVD a provést si to sám s ním. Určitě tu bude někde v příslušném vlákně odkaz, či přímá rada :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Hlavne treba hľadať v sekcii Superb 2 - toto je sekcia Octavia 3. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RkrausR Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 (editace) Ups, děkuji za vysvětlení a omlouvám se, že jsem vlez do špatné sekce. Asi vítr... :-D Editováno: 6. Březen 2021, autor: RkrausR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Ahojte, včera som si updatol SW z 0318 na 1433, vie mi niekto napisať dake vyhody tohto SW. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 23. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 (editace) Jako velkou výhodu vidím to, že SW 1433 lze přepnout vzhledově do režimu Octavia/Superb 3 FL - přes developer mode a tam zvolit Skin (už si to nepamatuji přesně) Editováno: 23. Únor 2021, autor: Krosta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 23. Únor 2021 Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 před 2 minutami, Krosta napsal: Jako velkou výhodu vidím to, že SW 1433 lze přepnout vzhledově do režimu Octavia 3 FL - přes developer mode a tam zvolit Skin (už si to nepamatuji přesně) Aha jasne viem čo myslíš, určite vyskúšam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wooodycz Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 (editace) V 17. 11. 2020 na 12:27, NJcz napsal: Zdravím Vás pánové, Když jsem koupil svou Octavii, která je 2013, tak jsem měl ve svém Columbusovi Mib1 H40 verzi 0101(zřejmě jedna z prvních verzí), tak jsem různě bádal až se mi povedlo najít poslední verzi 0411. Update se provádí přes SD a použil jsem stejnou jako mám na aktualizaci map(SanDisk Ultra 32gb class10). Vše proběhlo bez problémů a jediné co, tak se pak musí potvrdit aktualizace diagnostikou. Aktualizace má 1,30 Gb, tak pokud by někdo chtěl také experimentovat, můžu soubor aktualizace poskytnout. Aktualizaci mám jinak už cca 3/4 roku a vše v pořádku a ještě jsem z portálu škoda update instaloval nový Bluetooth firmware. Teď bych jen potřeboval najít někoho z okolí Ústecka, kdo by uměl přehrát ostatní řídící jednotky(motor), protože ve Škodovce se jim do toho nechce, neumí atp.. ale to už je tady OT. Ahoj slo by mi poslat odkaz ke stazeni aktualizace?? Nebo nekde tu sd kartu pujcit abych to mohl prekopirovat? Dneska sem chtel nakodovat na verzi 202 video in motion a vubec me to nepustilo.... Diky Jvodochodsky@gmail.com Editováno: 18. Březen 2021, autor: wooodycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Ahoj, Tady je FW411 pro MIB1. Já jsem použil pro moje rádio, jak jsem psal výše. VIM mám aktivované bez problémů, ale záleží jaké možnosti máš ke kódování ty, mě to šlo už i na starší verzi FW 0101 a bál jsem se, že to update zruší, naštěstí ne a funguje dál :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wooodycz Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Na vim pouzivam obd eleven, jinak jedu vse ve vcds, ale tam to bohuzel nejde udelat ( nebo sem na to neprisel) zkusim tu aktualizaci.... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.