Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ahojte

prvom rade sa chcem podakovat este raz jakub.facelift za poslanie MaxiDotu :palec2:

A za dalsie sa vas chcem spýtať čo všetko dokaze ukazovať okrem toho ze treba natankovať alebo ze je malo vody v nadrzke ostrekovača...... či vie ukazovať napr. vuypalene žiarovky atď....???? :help:

Vopred Dakujem

Vloženo (editace)

Ahoj

Jak je to s dodatečnou montáží maxika do Roomu facelift.Musí se vyměnit kompletní budíky nebo se dá vyměnit jen displej ?

Jirka

Takže odpověď už je mě známa musí se vyměnit komplet budíky :-(.

Editováno: , autor: Rumík
Vloženo

po dvoch hodinach sa ti pamat 1 maze ...celkova 2 ostava....je to :feve: ale co uz ...malo to byt urobene tak ze kym ja si nezmazem nech to tam je...taqk si clovek nemoze napr nadrz spriemerovat podla tankovania a BC

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Ahoj

Dnes mě namontovali maxidot , ale mám nějaké problémy. Jedná se o Roomstr facelift. Při zapnutém zapalování bliká celkový počet kilometrů a při zapnutí klíčku se ukáže na pár vteřin Informační systém Škoda tak nevím jestli je to chyba nebo to tak je. A taky mě nezobrazuje info z origo rádia Swing.Je tu někdo kdo mě umí poradit? Dík

Editováno: , autor: Rumík
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak právě , že jsem byl uplně v jiném servisu tak to nechápu .A pokud ti řeknou , že to není problém tak jak poznáš , že to bude problém.Nicméně tvoje odpověd mě moc nepomohla.To že to asi nějak nezvládli jsem pochopil taky.

Vloženo

Ahoj Tak na to rádio jsem dnes přišel ,když jsem znovu četl návod k autu , že se musí přepnout v menu.To jsem nevěděl a myslel jsem si , že se zobrazuje rádio nahoře jak jsou hodiny současně s udaji MFD. Takže pokud to dobře chápu tak se mohu dívat pouze na radio a nebo na informace MFD (spotřeba,rychlost, atd.). Je to tak správně?

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Musím se taky pochlubit, díky Honzovi72 už mám ve své Fabii taky MaxiDot a jsem moc spokojenej ;) . Honzovi ještě jednou dík za rychlou a bezproblémovou montáž!

post-56287-008356800 1289589408_thumb.jppost-56287-032878700 1289589508_thumb.jp

Editováno: , autor: mar72
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj, mam novy Roomster, neviete, ako sa da nastavit, aby MaxiDot ukazoval vhodny preradovaci stupen na prevodvke a niekde som videl, ze ukazoval aj teplotu oleja?

Je to mozne? Ak ano, ako?

V manuali som to nepochopil, hlavne by ma zaujimalo, ako nastavit to vhodne preradenie.

Dakujem.

Vloženo (editace)

Ten ukazatel rychlostních stupňů bys měl mít nastavené od výroby a ukazuje ti to vpravo vedle bodin. A tu teplotu oleje asi nemáš zaplou najeť do menu a zapni si to. Podrž kolébkové tlačítko na pravé pačce a vyber položku nastavení tam už to uvidíš.

Editováno: , autor: voltys
Vloženo

spree,jak píše voltys,teplotu oleje si nastavíš v menu,mělo by to být na straně č. 22 v manuálu (Zde je ke stažení z webu Škoda a.s.). No a ten ukazatel řazení bys tam měl mít. Když zařadíš při jízdě např.trojku,svítí ti číslo 3 na displeji? Já mám zkušenost,že ty šipky radí kdy řadit,jenom když jedu "lážo plážo",a nutí přeřazovat na vyšší rychlost v pro mě dost nízkých otáčkách,okolo 1500 - 1600 ot.,a to to TSI v těchto otáčkách nevydává moc přívětivý zvuk. Jakmile řadím nahoru v minimálně 1800,ale spíš v 2000 ot.,tak už se ty šipky neobjevují. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...