marfan Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 mohol by sa niekto vyjadriť k mojmu prispevku či to pojde alebo nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Teplotu oleje má jen TSI aspoň jsem to tu někde četl. 1.6TDi-CR 77kW a mám ji také.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Zdar.. Jak to máte u origo MaxiDOTu z výroby, máte signalizaci nízké hladiny v nádržce odstřikovačů? Mám maxika z výroby a neukazuje , předtím podobné auto a ukazovalo! Tak nevím jestli mám jet do ŠA a ztrapnit se, že to neukazuje... Nebo je to zase nějaké šetření u ŠA od MR2012? Nevíte někdo, díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Mrkni sem http://forum.skodahome.cz/topic/100979-kontrolka-hladiny-odstrikovacu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Všimnul jsem si, že v konfigurátoru třeba u Magicu nebo i Ambiente (nově Ambitionu) se nepoužívá název Maxi dot, ale Multifunkční ukazatel a dle obrázku to není stejné. To je nějaká změna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Zdravím, chci se zeptat, za kolik jde dodělat maxidot do roomstera? Modelový rok 2012. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 (editace) Taky by mě zajímalo, když tady koupím budíky s Mxidotem a namontuju je do Roomsteru Style 1.4 16V před face modelový rok 2007, musím je nějak aktivovat? Mám přístup k VAG 3.04 a umím akorát vymazat chyby. Edit: popřípadě jak propojit (synchronizovat) rádio Dance s novými budíky, aby to ukazovalo informace na Maxiku a samozřejmě, jak doplnit informace (počet kilometrů atd.) Kdyby se tady našel někdo, kdo by to vysvětlil krok za krokem, možná by to pomohlo více kologům a kolegyním. Editováno: 19. leden 2012, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 pokud nemáš musíš zjistit PIN imobilizéru auta i panelu přístrojů pokud není nový - to VAGem neuděláš pak opsat ze starého panelu servisní intervali a kodvání přispůsobit panel a všechny klíče co se mají používat nakódovat a dopsat serv. intervali nastavit KM (u použitého panelu VAGem nejde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Ojetýho Rooma budu teprve kupovat (nemá maxik) tak jsem si říkal že tady na foru koupím nové budíky s pinem a namontuju si je sám. Neví někdo kolik mě bude stát to nakodování v atorizovaným servisu a jestli nebudou mít problém (nebo já jestli tam dojedu) když si je doma vyměním a dojedu k nim jenom na nakodování? Nebo musí nejprve stáhnout data s namontovaným původním budíkem a teprve potom mě to vymění a nakodují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 predface uděláš doma, facelift ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Budu kupovat Rooma r.v.2007, takže před faceliftem, kdybys mě to mohl popsat krok za krokem i se softem, kterej bude potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esusik Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 zdravim koupil sem maxidot na roomstera ale narazil sem na problem pri montazi stavajici obsahuje ecu edc15 a maxik spolupracuje s ecu edc 16 a ten co mi to montoval rekl ze to nejde tak se chci zeptat jestli mel pravdu a musim sehnat maxik co bude spolupracovat ecu edc 15 a nebo keca a neumel to sladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 jednoduše řečeno - jsou dva druhy maxidotů předfacelift a facelift... pokud máš předfacelift auto a předfacelift maxidot musíš ho připůsobit... jjaké máš auto a číslo budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esusik Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 jednoduše řečeno - jsou dva druhy maxidotů předfacelift a facelift... pokud máš předfacelift auto a předfacelift maxidot musíš ho připůsobit... jjaké máš auto a číslo budíků? roomster je vyroba 12/2008 takze predfacelift a cislo budiku tech novejch 5j0920841C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 tyhle budíky musí jít spárovat.. ten kdo ti to dělal vůbec neví o čem mluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esusik Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 tyhle budíky musí jít spárovat.. ten kdo ti to dělal vůbec neví o čem mluví no dva dny t o delal a neudelal furt ze mu to hazi chybu a ze to nejde a vysledek jeho zkoumani byl ze mam sehnat budiky s tim edc15 rad bych ho jel navstivit s maxikem a ukazat mu ze to de:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Zdravím, chci se zeptat, za kolik jde dodělat maxidot do roomstera? Modelový rok 2012. Díky Kontaktuj Honzu72 , díky němu už mám v Roomstru 2011 taky maxíka, na pobočce jsem za montáža nakódování platil 500,- no a ještě jednou Honzo děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Zdravim, nikde som nenasiel tak sa musim spytat ze ci je maxidot z 2009 1.4 tdi kod motora BNV totozny alebo bude pasovat na rooma 2008 1.9 tdi kod motora BSW. Vie niekto poradit prosim? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 (editace) může mi někdo prozradit jak dosáhnu tohoto co je na obrázku dojezd a průměr na FL? http://imgproxy-cdn....01207311255.jpg Editováno: 21. Srpen 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Vsimni si, ze to je udaj /2/, tedy je mozne, ze jezdi jako hovado a i pri plne nadrzi ma dojezd jen 520km a jen ted od pumpy sjel z kopce. A nebo je to proste FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Jo je to nějaká pikačovina. Stejně i to že mu svítí pumpa-málo paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 no, on myslel spis to, jak dostal tyhled dva udaje na jednu obrazovku? me zase zajima, proc mu nesviti kontrolka zarovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 (editace) ano jde mi o to jak dostat ten udaj na stejnou obrazovku . A jelikož se jedná o originál obrázek ze škoda-auto.cz tak buď škoda tahá lidi za nos a nebo to jde http://new.skoda-auto.com/cs/models/Pages/HotspotDetail.aspx?HotspotName=I6%20-%20P%C5%99%C3%ADstrojov%C3%A1%20deska%20a%20multifunk%C4%8Dn%C3%AD%20volant&WebID=71f9a6f9-ce57-4e24-a25c-46d4335df0d1&Page=interior Editováno: 22. Srpen 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 hmm myslim, ze to je FAKE. Proste jen ukazujou, co vsechno tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Zdravím, Potrebujem zistiť číslo maxidot budíkov na pred facelift roomstera 2008 1.9 tdi ale anglickú verziu ktorá má míle. Etka mi ponúka asi 6 typov tak som veselý koncoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.