Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

skús zatlačiť hore na plast kde máš ten displej mne to občas spravi  niečo podobne alebo mi to nič neukazuje a stredom mám bielu čiaru.

vdaka za radu marfan, skutocne to zacalo zase ukazovat po par zatlaceniach... :)

je to nejaká blbosť je tam asi zlý spoj neviem.

Upraveno od marfan

Mě to v létě dělalo to, že když jsem přejel rukou v horní části při utírání, tak mi vršek zhasnul úplně, dokud jsem znova nezapnul klíček..od určitý doby už to zase nedělá ať tlačim jak chci..taky zvláštní :)

no aj mne to robilo jeden čas cez zimu to nerobí ale len cez leto sa mi zda.

Zdar pánové, nedělá někdo MaxiDot na Fabku 1,2HTP, rv.2008 v okolí Hradce Králové? :kol-47: 

A ještě blbá otázka s montáží se to pohybuje v jaké ceně a je to na počkání nebo to trvá dýl? Humpolec není zase tak daleko snad by tam HaŤaPka dojela.

na počkání, více v SZ

Kdyby někdo chtěl v Prostějově mám benzín i diesel, 0 KM bez VIN (nepoužité)

• 1 měsíc později...

mám otázku a všimnul jsem si toho až ted....nebo se zabývám už kravinama...když je auto zamčeno a odemknu at už DO či klasicky klíčem, tak rozsvítí se vám MAXIDOT (at už symbol zavřeného auta, či hodiny, km...)???....já měl dojem, že předtím se rozsvícel...díky

Tuším, že se maxidot rozsvěcuje až po otevřené nějakých dveří.. Do té doby je vypnutý. Je to stejné jako když sedíš v nenastartovaném autě a máš všechny dveře zavřené, také po chvíli zhasne.

Schválně se na to jak půjdu k autu podívám  ;) .

Maxidot se rozsvítí až po otevření dveří. Teď jsem to byl vyzkoušet. :kol-28:

super, díky moc, spadl mi kámen ze srdce, že to tak funguje a ne jinak :D

Jo je to tak. :)

Myslím že se ty doby zhasnutí dají nakódovat.

Mě se po výměně gateway jednotky a kódování doba zhasnutí celkem zkrátila.

Upraveno od Dodo-Kolín

Chci se jen zeptat jestli jsem dobře pochopil z toho co jsem tu četl, tak že maxidotový budíky z 1.2 51kw by mi nefungovali na 1.6 77kw? Jedná se o předfacelift.. 

podle mně půjdou bez problémů

Já si taky myslím, jen bych se chtěl ještě zeptat jestli stačí pouze budíky a je to výměna pouze kus za kus nebo jsou nějaké kabely navíc.. A ještě jestli by tomu nevadilo kdybych se pokusil sehnat budíky třeba z bouranýho auta..  :kol-32:

pokud nemáš palubní pc - nutná kabeláž a a pokud nemáš palubní pc nebo climatronic tak i čidlo venkovní teploty... pak je nutné znova spárovat immobilizér - klíče...

Aha, no mám tam to co mám na fotce.. a klimu taky nemám.. A poslední otázka, kolik by to asi tak stálo taková sranda když bych třeba sehnal jen ty budíky.. (jen jestli bych se případně doplatil, kdybych se rozhodl do toho jít..)  :kol-28:

post-85044-0-61068600-1396214118_thumb.j

• 2 týdny později...

Zdravím pánové, někdo schopný namontovat maxidot do fabia r.v 2008. Strední čechy?(Mladá boleslav). Předpokládám že si budu muset sehnat komplet kabeláž.(budíky,páčky) cidlo teploty? Mám pouze manuální klimu. Díky

Mužů v Humpolci, vše potřebné bych mel

Mužů v Humpolci, vše potřebné bych mel

díky za odpověď, máš SZ

• 1 měsíc později...

Dnes ma prekvapila hlaska na maxidote. "Vymente bateriu v kľúči". V navode som to nenašiel.

Upraveno od akubus

Mne to tiež niekedy vypíše (v priemere asi raz za pol roka), a túto hlášku som videl už krátko potom ako som kúpil auto (vtedy malo asi 7-8 mesiacov). Od vtedy som to ešte pár krát videl, ale DO funguje naďalej bez problémov, tak neriešim. :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.