Říjen 14, 201410 r Ahoj.tak jsem si poridil budiky s maxidotem.poradi mi nekdo jak je sparovat pres vag nebo nejakej jinej program?pres kabel kkl jestli to jde.dikes
Říjen 15, 201410 r Jednoduse, jeden do aktualnich budiku sostanes s klickama pri koupi auta a druhej bys mel dostat k novym budikum
Říjen 15, 201410 r Jo takle.jsem ti spatne rozumnel.pin mam na druhych klicich ten stitek takovej a budiky bohuzel nemamaji.jsou z ruky pouzity
Říjen 15, 201410 r Aha no jsem cekal ze bez toho pinu neudelam.a znate nekoho nebo je tu nekdo okolo usti n l kdo to umi?
Říjen 24, 201410 r Ještě otázka.není tu někdo z okolí Prahy kdo by to zítra okolo 12 vyčetl a přizpůsobil? Jedu tam zítra
Listopad 4, 201410 r Tak dnes jsem byl s Maxidotama a nepodařilo se vyčíst pin,takže jsem v háji,umí to tu někdo tedy?klidně přijedu
Listopad 15, 201410 r Tak budíky už fungují a mám tu na prodej budíky s palubním pc kdyby někdo chtěl
Listopad 23, 201410 r Čaute páni! Rozhodol som sa aj ja pre Maxidot na moju Fábiu II 1.2htp 51kW 10/2007 čiže predFL. Má niekto na SK na predaj predFL budiky s maxikom a vedel by mi to cez VAG ponastavovať? :-P Od mojich budíkov mám PIN v takom bielom zatváracom k... Díky.
Listopad 23, 201410 r Snaz se je koupit s pinem.je to docela problem pak.me to udelal az 3 clovek.nekomunikovalo to s nima.
Prosinec 21, 201410 r Ahoj. Mám Fabii 1 , r.v 04, je tu někdo kdo by mi za slušný peníz namontoval maxidot a vše přes VAG ponastavoval? Maxidot zatím nemám . Díky
Prosinec 22, 201410 r 2Milhausek. Zdravim vidim ze jsi tady aktivni. Pred nejakou dobou jsem ti psal pm a zatim bez reakce tak pisu zde.
Leden 24, 201510 r Zdravím, sháním maxidot s pinem pro Fabii II rv.2012, 1,2 TSI 77kw, nevíte někdo o něčem?? Upraveno Leden 24, 201510 r od Gutlik
Únor 3, 201510 r Dobrý den, prohledal jsem internet, možná jsem se teda blbě tázal, ale i tak jsem nic nenašel. Proto se zeptám zde, kde na maxidotu nastavím ukazatel "aktuální" spotřeby? Mám ukázán pouze dojezd. Možná je to banální, ale i tak bych prosil o vysvětlení, pokud někdo ví. Předem díky za rekace.
Únor 4, 201510 r Zdar taky uvazuji nad maxi dotem . mužu mit budiky i s pinem. ale ted mam jen palubní pc co vse budu potrebovat na sprovoznení???? Ps: kde najdu pin ke svojim budíkům na druhým klíči na tom bílém přívěsku????? PS2: není v budíkách immo????co s ním????jde nějak přenastavit??? Upraveno Únor 4, 201510 r od sekyji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.