Peky1 Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Diky za odpoved. Takze uvaha rychlost vs otacky motoru byla spravna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ahoj.tak jsem si poridil budiky s maxidotem.poradi mi nekdo jak je sparovat pres vag nebo nejakej jinej program?pres kabel kkl jestli to jde.dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Mas oba piny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Jo tak to netuším.jak to poznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Jednoduse, jeden do aktualnich budiku sostanes s klickama pri koupi auta a druhej bys mel dostat k novym budikum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Jo takle.jsem ti spatne rozumnel.pin mam na druhych klicich ten stitek takovej a budiky bohuzel nemamaji.jsou z ruky pouzity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 tak v tom případě to musíš dát někomu kdo to vyčte a přizpůsobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Aha no jsem cekal ze bez toho pinu neudelam.a znate nekoho nebo je tu nekdo okolo usti n l kdo to umi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Ještě otázka.není tu někdo z okolí Prahy kdo by to zítra okolo 12 vyčetl a přizpůsobil? Jedu tam zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 jaký máš motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 htp 12v 51 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Tak dnes jsem byl s Maxidotama a nepodařilo se vyčíst pin,takže jsem v háji,umí to tu někdo tedy?klidně přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Zkus napsat nebo zavolat rolbařovi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Tak budíky už fungují a mám tu na prodej budíky s palubním pc kdyby někdo chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirci10 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Čaute páni! Rozhodol som sa aj ja pre Maxidot na moju Fábiu II 1.2htp 51kW 10/2007 čiže predFL. Má niekto na SK na predaj predFL budiky s maxikom a vedel by mi to cez VAG ponastavovať? :-P Od mojich budíkov mám PIN v takom bielom zatváracom k... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Snaz se je koupit s pinem.je to docela problem pak.me to udelal az 3 clovek.nekomunikovalo to s nima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlkous310 Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Ahoj. Mám Fabii 1 , r.v 04, je tu někdo kdo by mi za slušný peníz namontoval maxidot a vše přes VAG ponastavoval? Maxidot zatím nemám . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 benzín nebo nafta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 2Milhausek. Zdravim vidim ze jsi tady aktivni. Pred nejakou dobou jsem ti psal pm a zatim bez reakce tak pisu zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlkous310 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Benzín 40 Kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gutlik Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 (editace) Zdravím, sháním maxidot s pinem pro Fabii II rv.2012, 1,2 TSI 77kw, nevíte někdo o něčem?? Editováno: 24. leden 2015, autor: Gutlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Dobrý den, prohledal jsem internet, možná jsem se teda blbě tázal, ale i tak jsem nic nenašel. Proto se zeptám zde, kde na maxidotu nastavím ukazatel "aktuální" spotřeby? Mám ukázán pouze dojezd. Možná je to banální, ale i tak bych prosil o vysvětlení, pokud někdo ví. Předem díky za rekace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 na pravé páčce nemáš přepínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Oplatí sa čítať návody ... aspoň raz .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Zdar taky uvazuji nad maxi dotem . mužu mit budiky i s pinem. ale ted mam jen palubní pc co vse budu potrebovat na sprovoznení???? Ps: kde najdu pin ke svojim budíkům na druhým klíči na tom bílém přívěsku????? PS2: není v budíkách immo????co s ním????jde nějak přenastavit??? Editováno: 4. Únor 2015, autor: sekyji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.