Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kryci plasty na podvozku S3 jsou prichycene ruznymi spoji a jeden z nich vubec nevim, jak rozpojit. Je v nem sroub, ale po jeho vysroubovani to porad pevne drzi a nepomaha zadne otaceni nebo paceni. Nevi nekdo, jak se to demontuje? Posledni fotka je, jak vypada spoj ze strany.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Upraveno od 5icz

nedrží to tam ještě za ty zobáčky po stranách?

Bude to jako hmozdinka do zdi. Ze se to roztahne kdyz je tam sroub a bude to mit tutove este packy za ktery to drzi. Nedivil bych se zese to musi odvrtat a pak to dat novy 

Ktery je to presne kryt a ktery sroub? V DP jsem nic podezreleho nenasel. U krytu muldy na rezervu je pojem "zapustna matice", ale neni tam zadny postup.

• Autor

@bojler Vyfotil jsem, kde ty spoje jsou (ty dva plasty, co jsou pod zadnimy sedackami u nadrze). Je to jenom na dvou mistech. V dilenske prirucce se k tomu nic extra nepise.

@Martin Bednář Ty pacicky jsem ruzne zkousel vyklapet, ale nic se nedeje. Vsechny ostatni spoje jsou normalne jen klasika sroub nebo matice, ale tohle je neco uplne jinyho. By me zajimalo, proc zrovna tady to dela skoda tak slozite.

20190901_155213.jpg

20190901_155349.jpg

20190901_155407.jpg

• Autor

Pěkně Ferdo, 4 jištění povolit najednou jsem teda bez toho abych věděl, co dělám, nedal.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.