Pekuno Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Ahojte mam supeb3 2tdi 140kw Prestal mi fungovat start stop - vysoka potŕeba energie pro vozidlo. Vymenil som autobateriu za novu a bez zmeny. Na diagnostike tieto chyby. Viete mi niekto pomoct o co ide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petula Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Ahoj, po nefunkčním start-stopu prahne hodně lidí, takže tady spíše gratulace. Já mám např. modulek, který si pamatuje poslední stav před vypnutím motoru. https://www.ebay.com/itm/NEW-Start-Stop-Memory-module-with-SERVICE-MODE-Start-Stop-SSA-memory/322352078637?hash=item4b0dae5f2d:g:IiIAAOSw6FBdZN6Z Ale teď vážně - pokud jsi vyměnil baterku, zkusil při vypnuté klimatizaci, ventilaci sedadel a jiných spotřebičů, tak to ještě můze být regenerací DPF, která se ne a ne dokončit, zejm. pokud auto kodrcá spíše po městě a nevyjede. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Baterka se (pokud si pamatuju dobre) musi nastavit pres diagnostiku, to bylo provedeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 (editace) A dobíjení máš na kolik voltů?? Může být opotřebený alternátor. Jedná chyba se řeší zde http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&t=350244 Editováno: 30. Srpen 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekuno Vloženo 30. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 No dpf asi nie nakolko som po vymene baterky presiel 1500 km s jednou prestavkou a stale to robi. A ano baterka bola nastavena cez diagnostiku. Alternator bude ok auto ma cca 54000km aj napatie crz diagnostiku ukazuje v potiadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 (editace) Ano ale jaké je přímo na svorkách baterky jsi ověřoval voltmetrem? Editováno: 30. Srpen 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Za vše může DTC_66567. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekuno Vloženo 30. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 před 2 hodinami, ferda25 napsal: Za vše může DTC_66567. Co je to DTC_66577 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 DTC = "diagnostic trouble number", je tim tedy mysleno zrejme cislo chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 DTC's = "Diagnostic Trouble Codes” or Fault Codes viz. https://www.ross-tech.com/vag-com/tour/dtc_screen.html Problém je v "senzoru" na mínusovém pólu baterie nebo ve vodiči k němu...už jsem viděl jak ho tam narval někdo i obráceně....taky jsem si myslel, že to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.