sibik Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Ahoj, těl jsem se zeptat, zda jste se setkali s problémem startovani Superbu 2. Auto píše Závada: kontrola tlaku vzduchu nyní nedostupná ale s tlakem pneu nic neni, auto startuje s divým zvukem - video přikládám. Auto normálně jezdilo, až teď nešlo nastartovat. T Skoda Superb kombi 103 kw, CR rok 2012 AFF41DB2-14AF-4783-8E44-6B40496123E4.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 a není slabá baterka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibik Vloženo 2. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Ja jsem prave u toho auta jeste fyzicky nebyl, tohle posilala pritelkyne. Ale zda se mi, ze na common rail je to dost divny zvuk ( jak sici stroj), jestli to teda neni nejak spatne nahrane. Rikal jsě si i starter by to mohl byt nebo neco. Ale s baterkou nebyl nikdy ani v zime sebemensi problem, navic svetla zhasinaji sama....tak nevim kde by se to vymlatilo. Stalo to teda od patku do pondeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 To vyzera ako vybita baterka taketo cvakanie. Z toho dovodu moze pisat aj zavadu tlaku v pneumatikach. Skuste baterku dobit alebo vymenit, ak dobitie nepomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Jednoznacne vybita baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 Baterku může vybít kdeco, případně je nějaký problém s dobíjením (kontakty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 (editace) Odber zistíš jednoducho. Potrebuješ merací prístroj s dobrou ochranou a pripojíš ho do série medzi baterku a kábel. Zamkneš auto a budeš sledovať odber prúdu pri zamknutom aute... Nad 100mA je už veľa... Vybíja to baterku... http://www.mjauto.cz/html/vybijeni.html Počkaj cca 10-30 sekúnd pokiaľ uspí riadiacu jednotku. Jeden známy mi tvrdil, že ide do kľudového režimu až po 30 min, ale to sa mi nechce veriť. Editováno: 5. Září 2019, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Září 2019 Sdílet Vloženo 5. Září 2019 (editace) Ano, auto sa uspava az po niekolkych minutach, nie sekundach, takze to, co ti povedal kamarat je pravda :) Editováno: 5. Září 2019, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.