DEZENT Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Dobrý den chtěl bych se Vás optat jakou zkušenost máte s jiným druhem zimních pneumatk než s Barumkami. Protože v zimním obdobím musím sjíždět k garáži s dosti prudkého kopce a už se mi parkrát stalo, že jsem auto nemohl zastavit a jel jsem jako na saních. Letošní rok bych rád zkusil nějakou jinou značku pneu a nevím jakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Myslím, že v malé rychlosti rozdíl mezi nejlepší pneu na trhu a vyšší low end Barum asi nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Dobrý den chtěl bych se Vás optat jakou zkušenost máte s jiným druhem zimních pneumatk než s Barumkami. Protože v zimním obdobím musím sjíždět k garáži s dosti prudkého kopce a už se mi parkrát stalo, že jsem auto nemohl zastavit a jel jsem jako na saních. Letošní rok bych rád zkusil nějakou jinou značku pneu a nevím jakou? na octě mám zimní goedyear Ultra Grip 7 a plná spokojenost. nestalo se že bych nevyjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Já měl 3 sezóny Polaris2 a taky se nestalo, že bych "nevyjel" - ono je to totiž trochu zavádějící věta. Hlavně bude asi rozdíl ve schopnosti brzdit a vyhýbat se na sněhu a na vodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Matador MP 58 silica. Lepší zimní gumu v poměru cena/výkon jsem ještě neměl. Jinak je to licence zimní Dunlop wintera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host inya Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Já mám na zimu obutý pneu Semperit - taky naprostá spokojenost. Jinak vybírám pneu podle testů na http:/www.e-pneu.cz/ - co nejlepší vlastnosti, za co rozumný peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 ja mam matador MP58 M+S 185/60 a som spokojny. dam tu obrazky matadoru a continentalu takmer rovnaky dezen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 continental Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Rozdíl je jenom v tom, že Matador/Barum dostane ten samý vzorek až za rok nebo za dva, až Continental vyvine nový vzorek, takže Matador/Barum je vlastně Continental jenom s určitým časovým odstupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 No ono to neni jen o dezenu - podstatnou cast vlastnosti pneu ovlivnuje smes. Coz znamena, ze mezi vyse uvedenymi pneu s velmi podobnym dezenem mohou (a nemuseji) byt propastne rozdily... Na zaver snad jen tolik - z testu ADAC vyplyva, ze Conti je vzdy nekde v popredi, Matador (stejne jako Barum) byvaji na chvostu. Proste a jednoduse - na pneumatikach se nema setrit, jedno zda na letnich nebo na zimnich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Dobrý den chtěl bych se Vás optat jakou zkušenost máte s jiným druhem zimních pneumatk než s Barumkami. Protože v zimním obdobím musím sjíždět k garáži s dosti prudkého kopce a už se mi parkrát stalo, že jsem auto nemohl zastavit a jel jsem jako na saních. Letošní rok bych rád zkusil nějakou jinou značku pneu a nevím jakou? Mám stejný problém v zimě . Garážuji v suterénu. A nejlepší metoda je včasný úklid sněhu. Pokud sníh ujedeš tak pak už múžeš mít sebelepší zimní pneu tak máš potíže. Jinak mám zimní Fab Polaris2, První octa No name, druhá Nokian Nordman. Ten Nokian je lepší než Polaris. Je to taky za dost příznivou cenu. Nokiany půjdou letos jednoznačně i na tu první Octu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 ked padlo o tej zmesy. minulu zimu mi rieditel vo vyrobe z matadoru hovoril co sa im podarilo. ze tento rok maju tak kvalitnu zmes ze ju od nich bere tusim michelin ( nejaky popredny vyrobca) uz si presne nepamätam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Ja jazdim v zime Semperit-OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 To je hustý, tady se řeší zimní pneu v červenci, když chcípám vedrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host inya Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 To je hustý, tady se řeší zimní pneu v červenci, když chcípám vedrem. aspoň se člověk trochu zchladí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 To je hustý, tady se řeší zimní pneu v červenci, když chcípám vedrem. cha, kdyz jsem v patek (pri nejvetsich vedrech) ulkizel 5,4 tuny uhli, tak jsem si take pripadal ponekud hloupe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 jj, ty vedra jsou hnus Jinak co se týká obutí auta na zimu - kdo si chce zablbnout a nějaký to ježdění "po Praze" tak podle mého stačej zimáky jen dopředu - takto jsme jezdili 3 roky s Fábkou a s Fávem se takto jezdí již 14 let a No Problem !!! Bylo se takto i několikrát na horách a vždy se všude vyjelo (s řetězama). Na minulou zimu se na Fábku koupil další pár zimáků - 4x Barum Polaris 2 - bezvadně držej stopu, naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 To je hustý, tady se řeší zimní pneu v červenci, když chcípám vedrem. cha, kdyz jsem v patek (pri nejvetsich vedrech) ulkizel 5,4 tuny uhli, tak jsem si take pripadal ponekud hloupe.... Ty horníku!!! Aspoň se zahřeješ dvakrát za jedny love, poprvé při skládání a po druhé při topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 To je hustý, tady se řeší zimní pneu v červenci, když chcípám vedrem. cha, kdyz jsem v patek (pri nejvetsich vedrech) ulkizel 5,4 tuny uhli, tak jsem si take pripadal ponekud hloupe.... Ty horníku!!! Aspoň se zahřeješ dvakrát za jedny love, poprvé při skládání a po druhé při topení mel jsem z toho solidni upal a pak jsem trochu radil...heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dobrý den ja ted budu mit jiz treti sezonu dunlup winter sport a jsem maximalne spokojen a to jsem je koupil jeté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 nejlepší jsou přeci Pirelli snowsport!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Souhlasím s Klácou. Pirelli SNOWSPORT :worthy . Jsou opravdu dobré a velmi tiché pneu. Na silnici drží ať je sníh, námraza nebo mokro! O Barumech vím, že jejich směs rychle stárne a tvrdne. Behem dvou let už nesedí tak dobře jako na začátku. Toto se tu řešilo už loni na podzim. Někde jsem slyšel max. 4 roky min 4mmvzorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Velmi dobrá pneu je Michelin Alpin 2 (tichá, sedí dobře v zatáčkách, sních a led dobře zvládá). Jsem spokojený. Dříve jsem měl Dunlop M3 (mírně hlučná- ale není to ještě na závadu, velmi nestabilní v zatáčkách, sních dobrý, led horší, hlubokou vodu zvládá dobře). Dunlop M3 mi natolik vadil svoji nestabilitou v zatáčkách, že jsem je po jedné sezoně prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dobrý den ja ted budu mit jiz treti sezonu dunlup winter sport a jsem maximalne spokojen a to jsem je koupil jeté Jojo, na minulou zimu jsem nasadil Wintersport 3D /195/65/15/ a přijdou mi bez chyby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobrý den chtěl bych se Vás optat jakou zkušenost máte s jiným druhem zimních pneumatk než s Barumkami. Protože v zimním obdobím musím sjíždět k garáži s dosti prudkého kopce a už se mi parkrát stalo, že jsem auto nemohl zastavit a jel jsem jako na saních. Letošní rok bych rád zkusil nějakou jinou značku pneu a nevím jakou? na octě mám zimní goedyear Ultra Grip 7 a plná spokojenost. nestalo se že bych nevyjel Jak pises jiny pneu bych v zimne na auto nedal, jedou vsude bez problemu a drzej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.