MELLO Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Tak, tak a ADAC bohužel nestíhá testovat všechny rozměry dostupné na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Tak, tak a ADAC bohužel nestíhá testovat všechny rozměry dostupné na trhu potvory, nechci se někoho dotkout ale proč letos byl v testu 155/70/R13........to mě nepřijde jako moc rozšířenej rozměr.....tak snad přiští rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Podľa mňa nezáleži len od gumy a od motorizácie, ale aj od toho kto je aky vodič. Keď je to totalny analfabet v obore nevinde ani na tych najperfektnejšich gumach na svete. Išiel som raz v zime na Martinské hole(lyžiarske stredisko na Slovensku cca 1250m.n.m) a tam kde mal akysi Fiat (tlačilo ho asi 5 ľudí) s reťazami a Michelinkami problem sa rozbehnut (hrabal na plny kotol až kym som neporadil zaradit dvojku a jemne pustat spojku) s Feldou (Matador MP55) sa dalo vinsť sice tiež s reťazami ale bez najmenšieho problemu. Š100 a Š120 vyšli aj bez reťazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 to je vzdy o suhre software a hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 že se vám sem vloudím, bylo by dobré toto vlákno udělat i s tabulkou, zkušenosti s daným typem zimní pneu verzus vozidlo + motorizace. Bude to sice velká tabulka, ale určitě by přispěla, pročítal jsem všechno co se dá a je tady o tom celkem dost vláken, ale nikde žádný přehled v procentech. Takže kdyby se někomu do toho chtělo, páč já nevím jak se ta tabulka s hlasováním vytváří, bylo by to super. Zase těch motorizací není tolik a navíc od škodovky těch aut taktéž ne. Zahrnout tam Fabii I, II, Oktu I a II a pak Roomstra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 (editace) Už třetí sezonu jezdím na pneu Debica Frigo a nemůžu si na ni stěžovat,je to hrubej vzor což tady na Šumavě ve sněhu užiju.Teda pokud nějakej napadne,na asfaltu taky spokojenost.Neřek bych,že má špatné jízdní vlastnosti. Editováno: 22. Říjen 2007, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Už třetí sezonu jezdím na pneu Debica Frigo a nemůžu si na ni stěžovat,je to hrubej vzor což tady na Šumavě ve sněhu užiju.Teda pokud nějakej napadne,na asfaltu taky spokojenost,ale každá guma má svoji mez,že. tenhle vzorek jsem měl na feldě a pohoda vůbec neubýval a na sněhu super akorát teda na mokru nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haťapka Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Pro informace o gumách doporučuju adresu www.reifentest.com , vyberete si vzorek a výrobce a už jedete. Přispívají tam normální smrtelníci, a ti se v hodnocení rozcházejí stejně jako novináři. Takže to čtení je někdy fakt zábava. Ale nějakou představu o konkrétní gumě si tam každý asi udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Podľa mňa nezáleži len od gumy a od motorizácie, ale aj od toho kto je aky vodič. Keď je to totalny analfabet v obore nevinde ani na tych najperfektnejšich gumach na svete. Išiel som raz v zime na Martinské hole(lyžiarske stredisko na Slovensku cca 1250m.n.m) a tam kde mal akysi Fiat (tlačilo ho asi 5 ľudí) s reťazami a Michelinkami problem sa rozbehnut (hrabal na plny kotol až kym som neporadil zaradit dvojku a jemne pustat spojku) s Feldou (Matador MP55) sa dalo vinsť sice tiež s reťazami ale bez najmenšieho problemu. Š100 a Š120 vyšli aj bez reťazí. Suhlasim s Matom.M. Dost vela zalezi od skusenosti vodica. Niektori sa nevedia vyhrabat s 5cm snehu. Proste to turuju co to da, najlepsie do 8000 otacok.... Ja svoje skusenosti nenapisem, jazdim po rovine, ziadne poriadne kopce. Snehu pada v zime dost malo a aj ked napadne, raz-dva je prec. Mam Barum Polaris 2, na predchadzajucom aute som mal nejaky noname a ten sa brodil snehom napodiv bez najmensich problemov. A to som do neho liezol schvalne. Odkedy mam toto, este som si poriadny sneh neuzil. A ked sa nam ta zemegula bude ohrievat aj nadalej, na zimnu gumu si za par rokov nikto nespomenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 JA mam kupene gumy Matador 165 R 14 a vyskusal som ich poriadne pred dvoma rokmi ked bolo vela snehu vysiel som s nimi do hor kde som kedysi na starej skodovke musel mat retaze . Tak spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 JA mam kupene gumy Matador 165 R 14 a vyskusal som ich poriadne pred dvoma rokmi ked bolo vela snehu vysiel som s nimi do hor kde som kedysi na starej skodovke musel mat retaze . Tak spokojnost tomu neverim .... Stare Skodovky boli zadohraby s motorom vzadu, Fabia je pravy opak ... tam kde som so Skodou 130L vysiel na letnych (skoro slikoch) som s fabiou na zimnych nevysiel ani do polovice (jedine s retazami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Na felině jsem v zimě jezdil Sava eskimo S3 165/70 13. Maximální spokojenost, tak jsem je letos koupil na fabku v rozměru 185/60 14. Jsem zvědavý, ale na feldě fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Už jsem to psal asi i jinde, ale po 4 leté zkušenosti s Polaris2 už nikdy víc. Na sněhu opravdu mizerné vlastnosti a na břečce a vodě ještě horší. Jediné co jsem oceňoval vysoký nájezd km a nízkou hlučnost. Proto letos kupuju Goodyear UG7, protože od zimních pneu očekávám co nejbezpečnější jízdu na sněhu a břečce a odolnost vůči aquaplaningu. cenový rozdíl 800 na pneu mi za zvýšený pocit bezpečí stačí. Tím ale nechci Polaris2 zatratit. Pokud člověk jezdí rozumně a ne na hraně, tak na normální klidné ježdění bohatě stačí - stále je to 5x lepší varianta než letní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Doted jsem jezdil na POLARISECH a nemohl jsem si stezovat, je pravda ze kdysi davno jsem mel na audine NOKIAN HAKKAPPELITAA (nebo jak se to pise) a zatim je nic neprekonalo v mych ocich... Letos (od vcerejska) mam na aute SEMPERIT WINTER GRIP, tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haťapka Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Dneska jsem koupil Semperit Winter Grip 165/70-14 podle testů jsou v tomto rozměru vynikající, a divte se, jsou vyrobený v Portugalsku.Tak podle místa výroby bych ještě nedělal závěry. Na Reifentest. de si jeden Helmut posteskl, že jeho Uniroyaly jsou vyrobený v čechách...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Dneska jsem koupil Semperit Winter Grip 165/70-14 podle testů jsou v tomto rozměru vynikající, a divte se, jsou vyrobený v Portugalsku.Tak podle místa výroby bych ještě nedělal závěry. Na Reifentest. de si jeden Helmut posteskl, že jeho Uniroyaly jsou vyrobený v čechách...... miesto vyroby teda MADE IN este nic neznamena, dolezite su podmienky a specifikacie za ktorych boli vyrobene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Mám na výběr z pár zimáku za slušnou cenu...ted nevím,které koupit.Poradíte s výběrem...? 195/50/15 Dunlop WS-M3 Fulda Kristall Supremo Kleber > Krisalp HP Pirelli 210-240Snowsport Sava Eskimo S - 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Já bych volil takto: Pirelli Dunlop Fulda Sava Kleber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Já bych volil takto:Pirelli Dunlop Fulda Sava Kleber No Pirellky mám letnáky,tak budou asi i zimáčky no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Pirelli nebi Dunlop S obojím nešlápneš vedle. Já jsem chtěl taky tento rouměr, ale v tomto rozměru se GY UG7 nevyrábí, proto jsem vzal 185/55/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 já mám na zimu Sawa Eskimo S3 a jsem zatím spokojený, měl jsem je i na feldě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 já mám na zimu Sawa Eskimo S3 a jsem zatím spokojený, měl jsem je i na feldě Co mám nabídku,tak mezi Pirelli a Sava je rozdíl rovný 200Kč...takže to asi řešit nebudu a dám na Značku Pirelli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Co mám nabídku,tak mezi Pirelli a Sava je rozdíl rovný 200Kč...takže to asi řešit nebudu a dám na Značku Pirelli... Pirelli mam ted letaky a sem nadmiru spokojenej. Jinak ty Savy si docela lidi vychvaloujou zimaky. Tak si vyber :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Pirelli mam ted letaky a sem nadmiru spokojenej. Jinak ty Savy si docela lidi vychvaloujou zimaky. Tak si vyber :-) Už je to hotovson..Budou Pirelli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 GY UG7 Rulezz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.