pentadius Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Ještě bych mezi ně zařadil Nokian WR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Ještě bych mezi ně zařadil Nokian WR Tak ty jsem v nabídce neměl.... už je stejně pozdě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 já mám na OI Sawa Eskimo S3 ,jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Savy jsou lowend stejně jako Matador... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Savy jsou lowend stejně jako Matador... No občas mají i nějakej ten uspěch....našel sem je v testu na 1. místě...ale jen jeden rok a v jednom rozměru...jinak jsou většinou skoro na konci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Bezkonkurenční podle mě jsou zimní DUNLOPky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Bezkonkurenční podle mě jsou zimní DUNLOPky. zimní nevím..ale na léto už je nechci ani vidět....měl sem dunlop SP01 na předchozím autě a za deště to bylo šílený...vjel sem na kruhák a málem sem nezabočil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Dunlop zimní proč ne, ale letní bych taky nebral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Dunlop zimní proč ne, ale letní bych taky nebral.. Bavime se o zimních!!! Letní bych doporučil Bridgestone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Já jen že nemám na tu značku dobrý vzpomínky,tak jim už žádný prachy nedám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Já jen že nemám na tu značku dobrý vzpomínky,tak jim už žádný prachy nedám... Já mám zimáky Dunlopy a zajižděl jsem je v Peci pod Sněžkou.Fakt dobry zkušenosti.Pořád lepší nez Barumka která je drahá jako prase a nic neumi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Já mám zimáky Dunlopy a zajižděl jsem je v Peci pod Sněžkou.Fakt dobry zkušenosti.Pořád lepší nez Barumka která je drahá jako prase a nic neumi... Do Pece to mám kousek....jestli napadne sníh bude Rallye montešpitál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Já mám zimáky Dunlopy a zajižděl jsem je v Peci pod Sněžkou.Fakt dobry zkušenosti.Pořád lepší nez Barumka která je drahá jako prase a nic neumi... Tak být lepší než Barumka není pro pneu takový problém, když pominu extralowendové pneu typu Kormoran a podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plavcik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Už jsem to psal asi i jinde, ale po 4 leté zkušenosti s Polaris2 už nikdy víc. Na sněhu opravdu mizerné vlastnosti a na břečce a vodě ještě horší. Jediné co jsem oceňoval vysoký nájezd km a nízkou hlučnost.Proto letos kupuju Goodyear UG7, protože od zimních pneu očekávám co nejbezpečnější jízdu na sněhu a břečce a odolnost vůči aquaplaningu. cenový rozdíl 800 na pneu mi za zvýšený pocit bezpečí stačí. Tím ale nechci Polaris2 zatratit. Pokud člověk jezdí rozumně a ne na hraně, tak na normální klidné ježdění bohatě stačí - stále je to 5x lepší varianta než letní. Zdar, jak se ti jezdí na těch UG7? Já jsem koupil UG7+ 165/70, na léto mám 185/60. Na těch zimních mám teď pocit, že auto strašně plave a při každým fouknutí větru to s autem hází. Nevim, jestli je to tím rozměrem nebo typem pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Plavcik: já jsem přezul z letních 205/45/16 na zimní 185/55/15 a na suchu se mi opravdu zdá, že ty UG7 nehorázně plavou a mám s nima značně nejistý dojem, takže to asi jen tím rozměrem nebude. Na sněhu a břečce jsou vynikající, na mokru dost dobré, ale na suchu tragédie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plavcik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Plavcik: já jsem přezul z letních 205/45/16 na zimní 185/55/15 a na suchu se mi opravdu zdá, že ty UG7 nehorázně plavou a mám s nima značně nejistý dojem, takže to asi jen tím rozměrem nebude. Na sněhu a břečce jsou vynikající, na mokru dost dobré, ale na suchu tragédie. Asi bude problém jenom s některým rozměrem. Kolega má na OII UG7+ 195/65R15 a je naprosto spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Nebo má i letní 195/65 a nepřijde mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak jsem minulý týden trefil srnku, asi jen lehce , utekla. A na autě nic, jen nesvítí mlhovka. Ale jak jsem na to z tý 100 šlápnul, tak jsem jel hezky smykem a asi udělal plochu na gumě na předních kolech. Teď to dost dupe. Z mašiny to znám, ale na autě se mi to ještě nepovedlo. Sjede se to časem nebo to je na nový gumy? Dupe to celkem hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tak jsem minulý týden trefil srnku, asi jen lehce , utekla. A na autě nic, jen nesvítí mlhovka. Ale jak jsem na to z tý 100 šlápnul, tak jsem jel hezky smykem a asi udělal plochu na gumě na předních kolech. Teď to dost dupe. Z mašiny to znám, ale na autě se mi to ještě nepovedlo. Sjede se to časem nebo to je na nový gumy? Dupe to celkem hodně. To se sjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Trochu "simple" nápad - co trochu protočit přední kola, to se to zbrousí hned, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Zdravim.Mam kombika 1,4 16V 74Kw, ale nemam zimaky.V technicaku je napsano, ze lze alternativne pouzit 185/60 R14 na rafcich 6Jx14 ET38 nebo 195/50 R15 82H na rafcich 6Jx15 ET43.Taky tu je, ze v teto kombinaci nelze pouzit snehove retezy, coz je celkem logicky, je to o blatniky. Tak prosim o radu jaky kola tam soupnout, aby se dali pouzit i retezy a nebyl potom problem s tim, ze ty kola nejsou schvaleny. Sorry za to, ze se ptam v tuhle rocni dobu, ale zimaky jsou v tuhle chvili levnejsi. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) Dalsi sezona, dalsi stejny dotaz vybiram mezi temito kusy, bude to na fabku combi 1.2, jezdim hlavne ve meste, takze spis nez ciste padnuty snih potkam mokro, brecku, prilezitostne naledi.. Pirelli W190 SC Dunlop SP Winter Response Bridgestone LM-20 Barum Polaris 2 cobyste doporucili? zimni penu jsem jeste nekupoval.. doted jsem jezdil na zimakach, co mi dali u prodejce, tusim matadory nejaky.. nechce se mi za to davat vic nez je nutny, ale pokud jsou nejaky vylozene lepsi.. Editováno: 17. Září 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 mytrix: Na starej Fabii som mal Pirelli Snowcontrol W190, boli skvelé - tiché, spotreba bez odchýlky oproti letným, na suchu a vode som nič lepšie nejazdil. Na snehu som ich odskúšať nestihol, prvú zimu nebol sneh a druhú zimu už bolo auto predané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Ja mam osvedčené SAVA ESKIMO S3 - tiché, výborný záber ale rýchlejšie sa derú (aspoň nzostarnú) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Yokohama W-Drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.