Tom_F Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Nebudu zakládat nové téma. Ptám se na zkušenosti, vybírám ze dvou pneu. GY UG7+ nebo Nokian Hakkapeliitta 4. Co vy na to? Pořád se ne a ne rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 GY UG7+ ...ty jsou teď hodně v oblibě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Mám taky objednané Goodyeary UG7, tak doufám, že nezklamou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 co ty nokiany? zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) Chtel bych se zeptat, na Fabii 1,4 44kW pneu rozmer 165/70 R14 jsem mel letni barum bravuris a nestalo se mi, ze by mi to pri rozjezdu kouzlo, ani pri brzdeni, co jsem prezul na GY UG7+, tak se mi to pri rozjezdu uz nekolikrat hrablo a pri brzdeni smyklo.. myslim ze jezdim porad stejne.. faktem je ze byla vzdy mokra vozovka.. je to tim.. nebo vlastnost pneu? Dik Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: marfig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Chtel bych se zeptat, na Fabii 1,4 44kW pneu rozmer 165/70 R14 jsem mel letni barum bravuris a nestalo se mi, ze by mi to pri rozjezdu kouzlo, ani pri brzdeni, co jsem prezul na GY UG7+, tak se mi to pri rozjezdu uz nekolikrat hrablo a pri brzdeni smyklo.. myslim ze jezdim porad stejne.. faktem je ze byla vzdy mokra vozovka.. je to tim.. nebo vlastnost pneu?Dik Kolik s ní máš najeto? Nová pneu se musí nejprve trošku ojel .Tak 500-1000km ,pak už sedí jak přibitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 najeto cca 1000 km Prave ze jsem trosku prekvapeny, vsude jsem slysel na tuhle obuv samou chvalu a mi to klouze vice jak na letnich... tak jestli to je normalni vlastnost, nebo ne.. Faktem je, ze pokazde bylo mokro, tak jestli jsem se proste jenom v lete nesetkal s mokrou vozovkou v takove situaci... Podotykam, je to moje prvni auti, od unor 08.. takze me ceka prvni zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusik Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Blbá otázka, jen tak pro jistotu. Nemáš ty gumy opačně vzhledem k otáčení kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 taky vezmi v úvahu teploty, co teď jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Já je v sobotu nazul (185/60) - úplně nový - a musím říct, že i na mokru sedí líp než "zajeté" letnáky (195/50)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 POčkej až je sjedeš z 50%. budeš nemile překvapený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 teploty: jasne, beru v uvahu.. proto se ptam.. ze je to moje prvni zima s autem tak jestli to je normalni dobre nasazene: prezouval jsem v pneuservisu, a sip na vzoru ukazuje smerem dolu, tak si myslim ze ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 šípka musí ísť v smere otáčania,lebo smerom hore-dole záleží ako je koleso otočené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 POčkej až je sjedeš z 50%. budeš nemile překvapený. Jakto? povídej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Heh setci tu riesia veci ako smer otacania a podobne...hej aj to je samozrejme velmi dolezite, ale sa mv prvom poste napisal, ze si to vsimol na MOKREJ ceste... to podla mna hovori za vsetko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Chtel bych se zeptat, na Fabii 1,4 44kW pneu rozmer 165/70 R14 jsem mel letni barum bravuris a nestalo se mi, ze by mi to pri rozjezdu kouzlo, ani pri brzdeni, co jsem prezul na GY UG7+, tak se mi to pri rozjezdu uz nekolikrat hrablo a pri brzdeni smyklo.. myslim ze jezdim porad stejne.. faktem je ze byla vzdy mokra vozovka.. je to tim.. nebo vlastnost pneu?Dik taky je potřeba brát v úvahu, že pokud jsou to nové pneu, že jsou ještě mastné, počkej po nějakých 1000 km, bude to zase uplně jinak sedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej158 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) Nová zimní sezóna je již v plném proudu,tak se zeptám, jak ty Nokiany ? Nebo raději jinou značku v podobné cenové relaci ? Ještě mi jsou nabídnuty Hankooky ... Vše bude v rozměru 165/70/14. Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: sergej158 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 na internetu je spousta testů zimních pneumatik, zkus pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej158 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak jsem to dnes vyřešil koupí Hankook ICEBEAR W440. V testech byly hodnoceny docela dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Mam Pirelli W190 snowcontrol a caka ma s nimi prva zima....takze uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Matadory MP52 nordicca, v pneuservise mi ich pochvalili mám ich prvú zimu nahodene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Ehm,koukám,že barumky nejsou moc populární.Já je mám:Barum Polaris 2 (185/60 R14) pro mě vyhovujíci,poněvadž na hory nejezdím.V práci mám na Felicii Dunlop Wintersport M3 a podle mně není rozdíl v jízdních vlastnostech oproti těm barumkám(bráno ovšem z pohledu pražské zimy ).Jenom jsou znatelně hlučnější než ty Polarisy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Ehm,koukám,že barumky nejsou moc populární.Já je mám:Barum Polaris 2 (185/60 R14) pro mě vyhovujíci,poněvadž na hory nejezdím.V práci mám na Felicii Dunlop Wintersport M3 a podle mně není rozdíl v jízdních vlastnostech oproti těm barumkám(bráno ovšem z pohledu pražské zimy ).Jenom jsou znatelně hlučnější než ty Polarisy... Já na barumkách Polaris jezdím už dlouho, vlastně první jsem měl na žiguliku; pak na feldě a teď je mám na fábce, najezdím ročně 20 000 km, a spokojenost. Co se týče hlučnosti, nevím, nevím, rodiče mají na fabce zimní dunlopy, ( omlouvám se, teď si nevzpomenu na typu), ale podle mne řvou jako kráva, pocitově jsou barumky tišší, možná mají dunlopy lepší záběr, ale v tom co jezdíme barumky mají navch - bláto a mokro, to kde mne barumky drží, dunlopy jsou nejisté. Dětem jsem teď koupil na jejich oplíka astru zimní Fuldy, je to střední třída, ale paráda, nevím jak sníh, ale k tomu co inzerují; M+S - mud (bláto) jsem vyzkoušel, fyzicky stejné s barumkami a možná jsou ještě tišší jak barumky, určitě víc jak dunlopy, takže nedejde se zmasakrovat zaplacenými testy, vše je jen o penězích, co kdo prodá, ne co je nejlepší!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Me se vyborne osvecily GoodYear UG 7, mel jsem je teda jen na predku, ale rozjezd na ledovce pri zastaveni v kopci me vysel jedinymu z 8 aut co jsme tam minuly rok uvizly,ale je to jen vlastni nazor a zkusenost, jinak jsem s nemi spokojeny, ted uz pojedou 3. zimu na predku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Tak jeste pridavam jednu zkusenost, ted uz mame na Vysocine dost snehu i na silnici a uz pneu 3. zimu moc nezvladaji, vzorek asi 5 mm na predku a uz se zacinam hrabat, takze doporucuji mit vzorek vetsi a pneu mladsi, protoze rokama pneu starne a jeji vlastnosti se zhorsuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.