Přejít na obsah

ET?


rastob

Doporučené příspěvky

tady bude rozdíl mezi origo koly 6x15 ET 38 a 7x16 ET 42 - a to: + 9 mm ven a + 17 mm dovnitř! Chtělo by okouknot nějakou Octu s těmahle kolcama, kolik místa bude mezi podběhem a gumou v rejdu.

PS: můj názor je, že by sis měl koupit pořádný alu v roměru 7.5x16 ET 35 nebo 30.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze jako obvykle na trivialni otazky odpovedi nejasne, poradim ti velmi lehce, rozmer 6,5 x 16 ET 42 je standartni rozmer alu od skodamotorwerke, tedy jakakoliv skodovka s 16 kolama origo skodovackyma by mela mit tenhle rozmer, dyt si to i sami pisou do TP, ze, takze se toho urcite drzi u vsech 16tek co vyrabi, takze jak to vypada posoudis velmi lehce, protoze cestou do prace uvidis 10 jinejch... ja mel na 1.6 7,5x16 ET 38, coz bylo oproti ty 6,5 vic vylezli dovnitr i ven, taky je tam 2,55 cm zeleza navis, pokud mas 7x16, tak aby se to vlezlo :-) tak ET by bylo dobry pod 40, ale 42 by se jeste melo vejit, viz http://www.epneu.cz/tech_podpora.php -tady najdes jak vypocet pneu, tak rafku, takze si zadej origo rozmer, tzn 6,5x16x42 a proti tomu tvych 7x16x42 a hned uvidis o kolik se to vytahlo dovnitr, jen pro predstavu, pri mych 7,5 16 38 sem od vnejsi hrany gumy a tlumice na predku mel tak 8 mm mista, prst nezalez

Editováno: , autor: kus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...