igamer20 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Dobrý den, již delší dobu řeším problém s výškou mého podvozku. Jedná se o to, že auto “vepředu” sedí nepřirozeně nízko v porovnání se “zadkem”. Jednoduše, rozdíl vzdálenost mezi blatníkem a kolem je rozdílná vzadu a vepředu. Měnily se vepředu pružiny, avšak to nepomohlo. Netušíte kde by mohl být problém? Nebyly dané pružiny špatné? Případně bych byl rád, kdyby jste mi zaslali jaké pružiny by jste použili vy. Auto: Škoda Superb 1 1.9 TDI 96kW Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Jakého výrobce jsi použil pružin? Jakou výšku máš od země k blatníku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igamer20 Vloženo 8. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Použil jsem výrobce prižin KYB. Co se týká výšky od země k blatníku, tak to netuším, ovšem od nárazníku k zemi je to nějakých 20 cm. Každopádně, nedávno jsem zjistil, že mám “prohnilou” přední nápravnici, kterou se připravuji vyměnit. Chtěl se Vás tedy zeptat, zdali za to nemůže špatná přední nápravnice? Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 To by jsi musel mít uplně unilé domky pro ramena a to by tam nedrželo, pošli mi do SZ VIN a kouknu ti na čísla pružin a zkusím dohledat KYB jestli jsi zvolil spravně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.