MarkuRS Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Hledal jsem nějaký topis s pokecem o novém RSu, ale nenašel, tak zakládám. Věříte zvěstem o tom že by mohla být hybridní? Myslím že zůstane u klasického 2.0TSI, otázkou ale jak a jesti povyskočí výkon. V záplavě konkurence si myslím že by se mohl trochu zvednout, alespoň na těch 275 koníků.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Doufám, že to bude po přešlapu s designem OIII FL zase pohledné sexy auto. Zvěsti o hybridu jsem taky četl, je otázka, zda-li povinně. Prostor pro zvýšení výkonu tam je, viz Golf GTI a Leon ST, no nedejbože nějakým 48V motorem, např. na zadní nápravu. Očekávám placku infotainmentu v okně. Mohli by dodat ventilovaný sedačky a v kůži. Obávám se o výběr kombinací převodovek, pohonů atd. VAQ už je asi minulostí. Snad zůstane ruční brzda tak, jak to někteří chtějí. GPF a další fíčury samozřejmostí - třeba adblue bych se nebránil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Tuctová, nudná a pro wannabe závodníky s 1.5 TSI motorem. Takže žádný rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 (editace) Měla by být i hybridní varianta u benzinu, výkon benzinu by měl být 180kW. Diesel povyskočí na 147kW a varianta 4x4. Sabiza asi zas napsal nějakou pitomost, že? Editováno: 9. Říjen 2019, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 9. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Mě by se líbila benzinová čtyřkolka s 200kW - ale to si rovnou můžu koupit Golfa no. Upřímně doufám že se design bude nějak výrazně lišit od těch maskovaných fotek co se tu a tam objeví na internetu z testovacích jízd - nepřijde mi nic moc zajímavá. Ruční brzda doufám zůstane zachovaná, i když bych příště volil už DSG.. No musela by mít něco zásadního aby mě to donutilo k výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Ruční brzda už bude elektrická s AUTOHOLDem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 9. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 A to se už ví, nebo hádáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Ví se to.Novináři už jezdili s prototypy a embargo na to skončí koncem října. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Do dieslovej by mohli dať ten 2.0BiTDI. A benzínovú spraviť aj 4x4. Popravde podľa foto čo som videl predná časť ešte OK ale zadok hnus ani u Volva sa mi to vôbec nepáči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 před 6 hodinami, MarkuRS napsal: A to se už ví, nebo hádáš? Pokud je u Karoka a při FL se dostala do většiny verzí Leonu, tak je to na 100%. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 9. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 před 37 minutami, bojler napsal: Pokud je u Karoka a při FL se dostala do většiny verzí Leonu, tak je to na 100%. Tak do klasické OIV to chápu, ale to toho RSka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Klasická už se nevyplatí, když je v návrhu počítáno s elektrickou. Jen kvůli RS to dělat nebudou. Taky jsem někde četl, že to už bude jen elektrická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 No RS mohl třeba již někdo vidět a je to jiný level než nyní :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 10. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Hmm :-) No necháme se překvapit. To RSo představí asi až bůh ví kdy, což? Nebude to asi v Listopadu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Vydrž do konce října.To skončí embargo a na všech webech budou jízdní dojmy z prototypů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 22. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Takhle by nevypadala zle, ještě zezadu by se mohla ukázat:) Otázka co bude pod kapotou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 V 9. 10. 2019 na 15:02, MarkuRS napsal: Mě by se líbila benzinová čtyřkolka s 200kW - ale to si rovnou můžu koupit Golfa no... před 2 hodinami, MarkuRS napsal: Otázka co bude pod kapotou:) Neočekával bych vzhledem ke strategii koncernu žádnou nálož. Z mého pohledu je škoda, že Škoda nedává pod kapotu eresa 2,0 Tsi o výkonu jenž má Leon Cupra, nebo Golf R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Internet snese kdeco. I když... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 14. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Mě osobně se nová IV moc nelíbí, myslím že RS to moc nevylepší minimálně po stránce designu. Ale záleží co dají pod kapotu, ale jestli to bude to samé co máme teď, tak nevidím absolutně žádnou potřebu měnit. 4x4 2.0TSI s elektromotorem aby to mělo dohromady nějakých 220kW stejně neudělaj :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Design je věc názoru, mě se zase po letech líbí nový liftback. RS to doufám může ještě vylepšit. S čistě benzínovým motorem jenž by měl více než 200kW a nejspíš ani jakákoliv jiná možnost silnějšího pohonu nejspíš nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 další nástřel : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 Koukám na to zpětně, až tak moc se grafici nespletli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.