Publikováno Říjen 12, 20195 r Zdravím automobilové nadšence! Jsem studentkou VŠE a dělám výzkum na loajalitu zákazníků Škody Auto. Věnujte prosím pár minut svého času a vyplňte dotazníček níže.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyRnyph0n2hlq1FrKMTOFUg-Y8kYGNIfFGnzawOtxeYKuNbg/viewform?fbclid=IwAR38sHOiuuyRqtzq0zOdCiIxEKrk_e5YzC1bowSYM9XUFCamzGxziok-K0Y Předem moc děkuji!
Říjen 12, 20195 r Máš to tam, přeju hodně štěstí a rád bych viděl nějaký výstup či vysledky, pokud bude.
Říjen 13, 20195 r Máš to tam, ale nápadně se to podobá marketingovým dotazníkům přímo od Škodovky. Ale rád jsem pomohl a jen taková drobnost, při rozhodování ke koupi dané /konkurenční značky nehraje aspoň pro mě prim cena, nýbrž především kvalita vozu ale na tu v dotazníku jaksi nebyl prostor. Takže pro příště...
Říjen 14, 20195 r V 12. 10. 2019 na 22:31, headerTDI napsal: Máš to tam, přeju hodně štěstí a rád bych viděl nějaký výstup či vysledky, pokud bude. Vyplněno, o výstup jsem požádal - byl přislíben.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.