stanmar Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 A jak to souvisí s motorem 2,0 TSI 200kW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svamilan Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 máš pravdu asi nesouvisí. Na druhou stranu verze 200kW 350 Nm se dodávala relativně krátce a jinou položku týkající se DSG7 u této verze jsem neviděl, nebo si nevšiml. Aktualní verze 208kW má krouticí moment zvýšený na 400 Nm a snad i posílenou převodovku, první stupeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 15 hours ago, homy said: já to dnes zkoušel a mám pocit, že mi to dělá taky. najeto 44tkm. Zjistím ještě, zda na to měla vliv provozní teplota motoru No ked uz je motor zahriaty, tak to citit menej, alebo skoro vobec, cca tak od tych 80°C oleja. Takze to je mozno featura, aby sa zahriala aj prevodovka? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Pánové, převodovky si řešte v odpovídající části fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef1991 Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 Uz tretikrat som musel doliat chladiacu kvapalinu. V skodovke mi tvrdia, ze je to bezne, mate s tym nejake skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 Kolko si jej dolial? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef1991 Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 Dvakrat mi dolievali v servise max deci a ja teraz tiez max deci. Ale bolo centimeter pod ciarkou a ked som otvoril nadrzku vystupilo to medzi ciarky max a min. Tak som dolial do max ani nie deci fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 Tak tymto sa neplas,dolievaj vzdy v studenom stave medzi rysky,v teplom vystupi o nieco vyssie.Ak dolejes do cca 0,5 na30tis km tak sa urcite nieje preco plasit.Auto ma prirodzene urcitu spotrebu vody okolo vodnej pumpy,vyparenie a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef1991 Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 25. Duben 2022 Sdílet Vloženo 25. Duben 2022 Tiez som musel dolievat mam teraz tak 36k km a asi tak pol litra od nova som dolial. Najviac minulu zimu ked som dost casto pouzival nezavisle topenie. Teraz mi pride, ze sa to celkom ustalilo. V Servise tiez tvrdil, ze to je takto normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKEJ Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Je možné dať lpg do toho motora? Áno je! Cena? 1800 € aj s prihlásením! Značka prins. Rozdiely po motorickej stránke? áno!! Lepšie ťahá nízkych otáčkach. Pri vysokých otáčkach je spomalený minimálne ale je. Aj tak sa nevyužívajú V nádrži je klasický 100 oct Na lpg je motor určite tichší a určite radí plynulejšie ( s plnou nádržov od benzínu a plnou lpg je auto vyrovnanejšie a lepšie tlmí nerovnosti celkovo je jazda lepšia.) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 To je reklama, anebo to máš udělané ve vlastním autě? Vzhledem k vlastnostem a charakteru motoru a také s přihlédnutím k pořizovacím nákladům samotného vozu s 200 kW benzínem mi to tedy moc k sobě nejde. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef1991 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 Strata motoroveho oleja. Prvykrat sa mi to stalo. Najazd 109 000 km. Od poslednej vymeny najazd 12 000 km. Dolejem 2 dcl a uvidim. Mam sa bat? Mal niekto podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 25. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2023 Dnes už mám najeto skoro 90k. olej menim dle servisního plánu a mezitím vždy jednou u známého v garáži. příští servis (za dva měsíce) řeším zda krom druhé výměny svíček měnit i cívky. Už je asi i čas na olej v diferenciálu a řeším zda preventivně vyměnit i separator oleje. Chtěl bych zkontrolovat i saní zda není zakarbonovane, kilometry to už na to má. spotreba klasická. Město 13. Dálnice podle stylu jizdy 10-13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sik Vloženo 10. Únor 2024 Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 Zdravim, pred 2 tyzdnami som si kupil S3 fl 200kw. Trosku mi vadi reakcia na plynovy pedal, bud to nic neurobi a pomaly sa rozbieha alebo to podradi o 3 stupne a vystreli ma to. Tiez som si vsimol, ze ked idem ustalenou rychlostou napr. 90km/h v D7 a prepnem do S (stale idem 90km/h) tak to nepodradi a ostane mi S7. Mate to aj vy tak? Lebo na O3 1.8tsi ked som mal napr. D6 tak pri prepnuti do S mi to okamzite podradilo a tym padom aj ta reakcia na plyn bola taka zivsia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 10. Únor 2024 Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 (editace) @sik k prvnimu problem - nech si nastavit primou odezvu plynu misto casove. dost to u tohohle motoru pomuze prave s tim, co pises. a D->S na 7 - ano, u razeni to dela to, co pises. staci malinko proslapnout plyn a uz podradi ... a drzi, co ma. Editováno: 10. Únor 2024, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sik Vloženo 10. Únor 2024 Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 Dakujem za odpoved. A na tu zmenu mi staci prist do autorizovaného servisu a oni mi to zmenia? Skoda, dufal som, ze to podradovanie pri prepnuti do S vyriesi nejaka aktualizacia. Takze si asi budem musiet podradovat manualne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 10. Únor 2024 Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 (editace) ne, bud sam nebo poptej nekoho tady je to tohle Throttle response behavior nastavit z Gradual, controlled by time na Direct, controlled by threshold jaky je problem prošlápnout lehce po prerazeni plyn a dal jet normlane? Je to rychlejsi, nez se pak zbavit manuálního modu ... pripadne upravit razeni DSG. ale to se resi v jinych tematech. Editováno: 10. Únor 2024, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sik Vloženo 10. Únor 2024 Sdílet Vloženo 10. Únor 2024 Ale auto mam este v zaruke a za takuto upravu na vlastnu past by sa potom mohli tym ohradzat keby sa nieco pokazi (teda neviem, ci by im tam takato uprava nejak vyskakovala). Ja len ze ked som isiel na O3 za niekym koho som chcel predbehnut tak mi to napr. preradilo z D6 do S4 (a drzalo to tam) a ked sa naskytla moznost predbehnut tak som mohol okamzite ist na skoro plny vykon a neriesit/necakat este na podradovanie. Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef1991 Vloženo 20. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2024 Kedy treba menit rozvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 20. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2024 Podla servisnych instrukcii Skoda nikdy,su dozivotne.Podla skusenosti uzivatelov vtedy ked pocut po starte chrastenie retaze,vtedy treba zacat riesit.Je mozne zmerat aj natiahnutie retaze,ale medznu hodnotu asi lahko nezozenies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.