Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám takový dotaz. Jedná se tento motor, ale i o převodovku. Tak jsem to tady dál. Používáte u této kombinace ruční řazení? Přijde mi praktické s důvodu, že se při lechtáni plynu nepodtáčí motor.

Upraveno od Pawouk
Upraven název tématu.

Podtacanie riesim presunutie volica dsg paky do rezimu S....vtedy drzi vyssie otacky,u mna dokonca auto jazdi castejsie v 2 vajlcovom rezime a je paradoxne nizsia spotreba...mesto ani inak nejazdim

Zkusil jsem to párkrát, ale pak mě to omrzelo.  jak píše Patrik1971, to tam dám raději S a nebo to neřeším vůbec.

Mám tuto kombinaci (1,6TDI + DSG), ruční řazení nepoužívám, nechám motor pracovat s převodovkou tak jak je v MB/Kv nastavili :-) Ale jezdím svižně, takže to moc nelechtám :-D (douhodobá spotřeba 6 L) Pádla používám jen při brždění z jendnoho dlouhého táhlého kopce, kdy tam DSG hází moc brzo nižší stupeň a víc brzdí a vytáčí se, což mi ucho a cit nebere, tak do toho zasahuji. Za mě je sladění motorua DSG super. Po přechodu z manuálu na DSG jsem si na to rychle zvyknul a neměnil bych:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.